Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen verildi dun kargoya ama malum karadenize 3 gunde geliyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher Kitap Serisi Ana Konu

Evet arkadaşlar kitabı teslim aldım. Çanta ve ayracın yanında bir de kartpostal göndermişler. Çantadaki resim gayet yüksek çözünürlüklü. Witcher evrenini seven herkesin edinmek isteyeceği türden şeyler bunlar. Buradan N11'in böyle şeyler gönderdiğini haber veren arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    Çok güzel, güle güle okuyun.

• Benimde kitap geldi ve aynı şekilde
  • Benim yarın geliyor, konuda spoilerlara dikkat edelim button kullanalım
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, hayrını gör hocam
  • Kitap hakkındaki ilk yorumu yapıyorum millet, rahat olun spoiler vermeyeceğim :D

340'a geldim bugün, yarın bitiririm büyük ihtimalle, şimdiden yeni kitabı beklemek çok zor olacak :(

İlk 2 kitabı gayet beğenmiş ve okurken zerre kadar sıkılmamıştım, ama rahatça söyleyebilirim ki 3. Kitap çok daha keyifli geldi bana, bitecek olması çok üzücü, tekrar tekrar okuyacağım artık :)

Hepinize keyifli okumalar, belli bir kesim bitirene kadar kitap içeriği hakkında bir şey söylemeyeceğim, kitabı bitirenler yazınca tartışırız artık :)

• İlk soruyu ben sorayım hocam.

Kitap bir serinin kitabı gibi mi yani devam eden bir ana hikayesi var mı yoksa kendi içinde bir ana hikayeyle bitiyor mu işlenen konu?
  • dark_hell_86 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle selamlar hocam, söylemek istiyorum ki dayanamadım kitabı bitirdim, bir hüzün var içimde, çok hoştu, çok keyif aldım ama bitmiş olması üzdü :(

--- BURASI SPOILERE GİRİYOR O YÜZDEN AŞAĞISINI OKUMAYIN KİTABI OKUYACAKLAR, TELEFONDAN YAZIYORUM SPOILER BUTONUNU TELEFONDA BULAMIYORUM ---

Uyardığıma göre rahatça devam edebilirim sanırım:)

Hocam kitap 2. Kitabın bittiği yerden başlıyor, yani tam bir serinin devam kitabı niteliğinde, bir ana hikaye var, kitap boyunca farklı perspektiflerden işleniyor, hikaye kendi içinde de tamamlanmıyor, dördüncü kitap bu kitabın yerden başlayacak yani, bundan sonraki romanlar hep aynı ana hikayeyi devam ettirecek ve son kitapta da sonuçlandıracaklar.

Yani 2 hikaye kitabından sonra ilk romanda artık konu bütünlüğünü hissediyorsun rahatlıkla :)

• Normalde bir günde gelen kargo 3 gün gelmedi. Şimdide pazartesiyi bekleyeceğiz hafta sonları kapalı oluyormuş. Rezillik resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher te sayfasinda diyor ki " witcher evreni hakkinda bilgi veren the world of witcher kitabı Türkçe'ye cevrilmeye başlanmış".

• -Bane kullanıcısına yanıt
    Hocam link verebilmen mümkün mü? Haberi görmek isterim de:)

Bir de hangi yayınevi çeviriyor acaba?

World of Witcher kitabını internette araştırdım, evren hakkında çok güzel bilgiler veriyor gibi gözüküyor, koleksiyona bir parça daha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahim24

Hocam link verebilmen mümkün mü? Haberi görmek isterim de:)

Bir de hangi yayınevi çeviriyor acaba?

World of Witcher kitabını internette araştırdım, evren hakkında çok güzel bilgiler veriyor gibi gözüküyor, koleksiyona bir parça daha :)

Şöyle denk geldim facebook sayfasında hocam, link filan yok gibi acaba pegasus'a sorsak bişe söylerler mi

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu

• -Bane kullanıcısına yanıt
    Bilemedim ki hocam, kaynakları neresi acaba

Pegasusa sorulabilir belki :)

Umarım çevirisi çok uzun sürmez :)

• Daha 13. sayfada Oxenfurt'lu Radcliffe diyeceğine Radcliffe'li Oxenfurt demiş, bu çevirmenden hiç hoşlanmıyorum.

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Ben orayi otomatik oxenfurtlu radcliffe okumusum o kadar icli disli oldumki evrenle.

• 2. kitabı okumadan üçe geçsem bir sıkıntı olur mu? Hikayelerde bu kitapla alakalı şeyler var mı acaba? İkisini de okumak istiyorum ama pahalı olduğu için birini alabilirim, roman olduğu için de üçü alayım diyorum.
  • Hocam Ciri ile alakalı hikayeler var. Arkaplanı için okumak lazım.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Stephan zweingin bazi kitaplarinida cevirmis aslinda.kotu bir cevirmen degil ama insan hata yapabilir.hatirlarsaniz kitabin ozunu bozar diye ingilizce yerine almanca uzerinden ceviri yapilmasini onaylamislar:/.regaip minarecinin bircok kitabini gordum boyle bi hata yapmasi cok uzucu

• Selam dostlar. Az önce bu serinin son kitabını Kayıp Rıhtım sayfası üzerinden çekilişle kazandım. Önceki kitaplar nasıldır ? sipariş geçmeli miyim ? Oyunun çok methini duydum da kitapları hakkında pek bir fikrim yok.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.