Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunu oynanacaksa ilkinden mi başlamalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oromë

Nilfgaard Witcher evreninde zaten imparatorluk. Haritaya bakarsanız 3/4'üne sahipler dünyanın. Geri kalan 1/4'de kuzey krallıkları tarafından paylaşılıyor. Yani Nilfgaard hep güçlüydü. Emhyr tabii ki biliyor. Onun için Ciri'yi yakalamaya yönelik planlar yapıyor. Pavetta'nın kızı değil. Calenthe'nin kızı Pavetta o adamla evleniyor. O adam da Emhyr zaten. Çirkin olmasının sebebi de üstünde lanet olması ki bunun kaldırılmasına da Geralt yardım ediyor ilk kitapta anlatıldığı üzere. Emhyr Nilfgaard'ın haklı kralı zaten. Ama küçükken babasına darbe yapılıyor ve kendisine de lanet yapılıp sürülüyor. Laneti kaldırılıp Pavetta'yla evlendikten sonra Nilfgaard tahtını nasıl aldığı ayrıntılı olarak Lady of the Lake kitabında anlatılıyor. Vilgefortz'la birlikte plan yapıp tahta geçiyor.
    Sağolun hocam biraz daha oturdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Kitabı mı tüketilmeli yoksa oyunu mu

Oyunu oynanacaksa ilkinden mi başlamalıyım
    Oyun kitapların sonrasında başlıyor.

Tüm oyunları oynayacak oyundan başla kitabın keyfi artar.

Yok direk 3. Oyundan başlayacaksan kitapla başla bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Oyun kitapların sonrasında başlıyor.

Tüm oyunları oynayacak oyundan başla kitabın keyfi artar.

Yok direk 3. Oyundan başlayacaksan kitapla başla bence.

Alıntıları Göster
    Ben lort tecrübemden sonra silmarillion okuyunca epeyce zevk almıştım witcherda da böyle gideyim o zaman

Teşekkür ederim
  • "Son Dilek" ile bugün seriye başlamış bulunmaktayım. Witcher 2'yi yeni bitirdiğim için evrene az çok hakimim. Witcher 3'e başladığım şu günlerde hem oyunu oynamak hem de kitabı okumak müthiş keyif verecektir diye düşünüyorum .
  • quote:

Merhaba, Witcher 5.kitabın yaklaşık olarak aşağı yukarı ne zaman çıkar bir bilgi var mı acaba ?

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bir aksilik olmazsa beşinci kitabı İstanbul fuarına yetiştireceğiz.

Kayıp Rıhtım Forum
    Pegasus Yayınları Soru Hattı
    https://forum.kayiprihtim.com/t/pegasus-yayinlari-soru-hatti/152/389

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

"Son Dilek" ile bugün seriye başlamış bulunmaktayım. Witcher 2'yi yeni bitirdiğim için evrene az çok hakimim. Witcher 3'e başladığım şu günlerde hem oyunu oynamak hem de kitabı okumak müthiş keyif verecektir diye düşünüyorum .
    Bugün ilk kitabı bitirdim. Oldukça keyifliydi. Hemen bitirmemek için aralıklı okumama rağmen 4 günde bitti. Hemen serinin diğer kitaplarını sipariş ettim, elime geçer geçmez devam edeceğim.

Bu arada almak isteyen olursa şu anda D&R'da %50 indirim var. 20 liraya geliyor her kitap.
  • Şu aralar 4 lü set olarak 80 lira civarına satılıyor . Almak isteyenler için büyük fırsat .
  • dark_hell_86 kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim ya . Haftalardır kitap okumuyodum elimdeki kitabın yarısında kalmıştım bi bahane arıyodum okumaya çok iyi oldu bu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar, kısa hikayeler,romanlar ve oyunlar var ortada. Bunların bir sıralaması var mıdır ? Mesela ilk iki kitaptan sonra oyunları oyna sonra üçüncü romana başla falan diyenler var. Tam olarak bir sırası var mı ? Başlamak istiyorum ama hikayenin birbirine girmesini istemiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim.

• Fuar 10 kasımda diye biliyorum, yerlerinizi alın
  • SerGTheGreat S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ilk oyunları oynadım. Sonra ilk üç kitabı okudum. Pek bir sıkıntı olmadı. Hatta oyundaki bazı olayların hikayesini kitaplarda okuyunca daha da bir hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Fuar 10 kasımda diye biliyorum, yerlerinizi alın
    Adam o mesajı bir ay önce atmış ben pek beklemiyorum açıkcası artık. Fuara yetişmez bence.

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Bende beklemiyorum fakat o gün oraya genel olarak gideceğim, bakacağım ilk stand Pegasus olacaktır, eğer kitabı görürsem sizi direk buradan bilgilendiririm arkadaşlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordancer

Bende beklemiyorum fakat o gün oraya genel olarak gideceğim, bakacağım ilk stand Pegasus olacaktır, eğer kitabı görürsem sizi direk buradan bilgilendiririm arkadaşlar .
    Hocam kitabı fuara götürseler önceden muhakkak reklamını yaparlardı kitabı çıkarıyoruz diye.

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Fakat yanlış hatırlamıyorsam nefret çağında da reklam yapılmamıştı. Sosyal medya üzerinden pm geldi pegasus'dan kitap çıktı bilginize diye öyle ön sipariş yapmıştım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Fakat yanlış hatırlamıyorsam nefret çağında da reklam yapılmamıştı. Sosyal medya üzerinden pm geldi pegasus'dan kitap çıktı bilginize diye öyle ön sipariş yapmıştım ben.
    Dördüncü kitabın çıkışını hatırlamıyorum ama geçen ay Tüfek Mikrop Çelik için yeri göğü inlettiler.

Bence fuar işi yalan olmuştur Kasım sonu bile benim için kafi.

• Geri çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironmaster17 -- 12 Ağustos 2024; 10:39:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmaster17

Geri çekildi.

Dunny ve Calantre, pavetta'nın hamile olduğunu öğreniyorlar.
  • Evet 5. Kitap sonunda görüldü.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.