Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 21Temmuz

Hocam bu listedeki kitapların Türkçe epubları var mı ?
    Herhalde yoktur, zira kitapların bazıları Türkçeye çevrilmedi hala. Çevrilse bile Türkçe e-kitap satan pek bi yer olmadığı için zor bulunur.
  • 5.kitabın çevirisine daha çok var mıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21Temmuz

Serinin e-pub versiyonunu arıyorum.Yardımcı olabilecek var mı ? Kitapları da bende mevcut ama evde pek duramadığımdan kitaptan okuyamıyorum.O yüzden e-pub arıyorum

Burdan bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Trise

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/0Bxy1ZuMV2KEgfkRIcGZ3RkFRTmZSNkpVcEhfeEw3d1drV0pXU3l3dklhWjNMajBaeTFnWnM

Burdan bulabilirsin

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkürler de benim İngilizcem yetersiz.Ben Türkçe e-pub arıyorum.

• İlk kitabın 'Ufak Bir Gerçeklik Payı' hikayesiyle ilgili bir şey sormak istiyorum, okuyan arkadaşlara duyurulur:

Geralt rusalka sandığı arkadaşın aslında bir vampir olduğunu tam olarak nasıl anladı, mantarlarla çevrili daire ve atın gitmek istemeyişinin anlamı ne? Biraz havada kaldı gibime geldi de
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Planları yılda iki(olmadı dokuz ayda bir) kitap çıkartmak şeklindeymiş hocam. Kayıp rıhtımın yayınevi soru hattında böyle söylemişler. Ayrıca yeni kitabı tüyap istanbula yetiştirmeye çalıştıklarını da söylemişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GwynSomething

Planları yılda iki(olmadı dokuz ayda bir) kitap çıkartmak şeklindeymiş hocam. Kayıp rıhtımın yayınevi soru hattında böyle söylemişler. Ayrıca yeni kitabı tüyap istanbula yetiştirmeye çalıştıklarını da söylemişlerdi.
    O zaman daha çok var bir süre daha unutalım kitabı.
  • 21Temmuz kullanıcısına yanıt
    Hocam gercekten ayip.gidip 30 tl verip alin kitabi.En cok uzuldugum sey kitaplari korsan sekilde okumak gercekten yayincisindan tutun matbaacisina hepsi cok az kaniyor...Kitaplarin devamini istiyorsaniz lutfen gidip alin .

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKKO70

Hocam gercekten ayip.gidip 30 tl verip alin kitabi.En cok uzuldugum sey kitaplari korsan sekilde okumak gercekten yayincisindan tutun matbaacisina hepsi cok az kaniyor...Kitaplarin devamini istiyorsaniz lutfen gidip alin .
    Asıl senın yaptığın ayıp.Konuyu bilmeden atıp tutuyorsun.Serinin ilk 3 kitabı elimde var.Ama sık sık şehir dışına çıktığımdan kitabı taşıyamıyorum.Ben bunun için istedim.Lütfen bilmeden yorum yapmayın
  • 21Temmuz kullanıcısına yanıt
    Ne amacla istedigin onemli degil sonucta illegal bicimde okucaksin

• DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Boş yapma ya. Allah allah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekskalibur1 kullanıcısına yanıt
    Up

• Arkadaşlar 4.kitabi bitirdim kitap güzel ve akiciydi ancak 4. kitabın sonu hiç etkileyici ya da vurucu değildi. Belki oyunları daha önce oynamış oldugumdan dolayi olabilir, sizde de aynı etkisizligi biraktimi 4. Kitabın sonu? Çok yavan geldi hiçbir sürpriz tehlike ya da şaşırtma yasatmadi son sayfa ve son cumle

• jiraiiya kullanıcısına yanıt
    Hocam 6. kitabı eğer bir gün okursan dönüp bu postuna geri bak 6 ve 7. kitaplar serinin en güzel kitapları, keşke bugün Türkçe versiyonu hazır olsaydı da burada daha çok kişiyle olayları tartışabilseydik..
  • Haber yok mu hala 5. kitaptan? Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • 5. kitap kasım ayı gibi çıkarmı aceba

• 4. Kitap bittide bende birşeyler eksik kaldı.

Benmi bir yerde kaçırdım yoksa ilerdemi açıklanacak Nilfgaard bu kadar güçlü nasıl olabiliyor? Emry Ciri’nin babası olduğunu biliyormu? Pavetta’nın kızı çirkin bir adamla evlenmişti o adam nasıl kral oldu bunlar çok havada kaldı bende maalesef.

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Sorularının cevapları 7. kitapta mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trise

Sorularının cevapları 7. kitapta mevcut
    İyi o zaman ilk kitapları geçen sene okumuştum acaba unuttum falanmı dedim.

Neyse 7. Kitabada çok bir iki yıl sonra anca öğrenirim

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Nilfgaard Witcher evreninde zaten imparatorluk. Haritaya bakarsanız 3/4'üne sahipler dünyanın. Geri kalan 1/4'de kuzey krallıkları tarafından paylaşılıyor. Yani Nilfgaard hep güçlüydü. Emhyr tabii ki biliyor. Onun için Ciri'yi yakalamaya yönelik planlar yapıyor. Pavetta'nın kızı değil. Calenthe'nin kızı Pavetta o adamla evleniyor. O adam da Emhyr zaten. Çirkin olmasının sebebi de üstünde lanet olması ki bunun kaldırılmasına da Geralt yardım ediyor ilk kitapta anlatıldığı üzere. Emhyr Nilfgaard'ın haklı kralı zaten. Ama küçükken babasına darbe yapılıyor ve kendisine de lanet yapılıp sürülüyor. Laneti kaldırılıp Pavetta'yla evlendikten sonra Nilfgaard tahtını nasıl aldığı ayrıntılı olarak Lady of the Lake kitabında anlatılıyor. Vilgefortz'la birlikte plan yapıp tahta geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.