Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mercpool

Beyler bu seri niye bu kadar tuttu?

Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleriyle yazar mısınız?
    Global popülerliği var, seneye netflix dizisi çıkacak, olay örgüsü ve olayların anlatılma şekli çok orijinal. Hikaye dersen ayrı mükemmel. Oyunlar da bir taraftan kitapların reklamını yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trise -- 20 Temmuz 2018; 18:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. kitap için kesin bir haber var mı?
  • 5. Kitap çıkacak ama yıl sonuna doğru çıkartmak istediklerini söylediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEsILYUs -- 22 Temmuz 2018; 18:57:15 >
  • 5. kitabı bekliyoruz :)

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu

• Arkadaşlar 5. kitap ile alakalı duyduğunuz şeyler için kaynak belirtirseniz memnun oluruz.

Ben araştırdım, ama bulamadım Pegasus yayınları tarafından yapılan herhangi bir açıklama.
  • Beyler biraz araştırdım,Türkçeye çok karışık çevrilmiş sıralama olarak.Sizce alıp Türkçe mi okuyayım yoksa sırayla ingilizce mi alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Beyler biraz araştırdım,Türkçeye çok karışık çevrilmiş sıralama olarak.Sizce alıp Türkçe mi okuyayım yoksa sırayla ingilizce mi alayım
    İlk 3 kitap Türkçe, kalanları İngilizce okumanı tavsiye edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Arkadaşlar 5. kitap ile alakalı duyduğunuz şeyler için kaynak belirtirseniz memnun oluruz.

Ben araştırdım, ama bulamadım Pegasus yayınları tarafından yapılan herhangi bir açıklama.
    Kaynak üstüne oturdukları organları dostum :D
    Yayınevi geçen sene kurdaki fiyat artışı sebebiyle, serideki çeviriye malesef uzun bir süre ara vereceklerini açıklamışlardı. O dönemki dolar kuru sanırım 4 liraydı. Bundan sonrasını sen düşün :D
  • Akhenaten34 kullanıcısına yanıt
    Tamam da kitap değil mi bu zaten 27 liraya alıyorduk. Şimdi 40 lira olsa hayranları almayacak mı ? Bu ne biçim bir bahane acaba.
  • 7 kitabın 4ü çıktı her kitap arifesinde bu çıkarmazlar muhabbeti dönüyor. Bu sefer biraz zaman alacağa benziyor ama bu seriyi bitirmeden durmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Tamam da kitap değil mi bu zaten 27 liraya alıyorduk. Şimdi 40 lira olsa hayranları almayacak mı ? Bu ne biçim bir bahane acaba.
    Sen sadece basım ve yayım maliyetini düşünüyorsun, bu işin ajans, telif ve yayın hakkı var.
    Bu bedeller döviz üstünden ödeniyor. Umarım yanılırım ve dediğiniz gibi çok kısa bir sürede yeni kitap çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaten34 -- 8 Ağustos 2018; 9:25:22 >
  • 4. Kitabı hala bekletiyorum 5. Kitabın haberi çıkmadan çok okumak istemiyorum.

Bu seri kesinlikle bitecek: filmi geliyor bir iki yıla filmi çıkınca game of thrones gibi patlayabilir.

Aslında kitaplar ve seri oyunun ekmeğini bolca yiyor.

Oyunu olmadan direk alıp okusam çok zevk vermezdi bu seri bana. Ak kurdu, Ciri ve diğerlerini oynarken bildiğimiz için, biraz daha fazla tolerans gösteriyorum ben kitaba.

• Son kitaba kadar çevireceğiz dedi adamlar bundan ötesi var mı? Şunun şurasında zaten kaç kitap kalmış.

• Akhenaten34 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam aslında hepsini tahmin ederek en kötü senaryo olsa diyerek %60 oranında zam yaptım kitaba.

Fantastik evrenin hayran kitlesi gerçekten oldukça sadık bir kitle. Yayın evi gözünden bakarsak da yolmaya, sağmaya en müsait kitle. Yakın zamanda Buz ve Ateşin Dünyası diye ansiklopedik bir kitap aldım, başka hangi mal resimli resimli kitaba o parayı verirki bizim dışımızda. Yani bir hafta kahvaltı yapmaz yine alır Witcher hayranları o kitabı diye düşünüyorum.

Bir de yukarıda bir arkadaş çok güzel açıklamış. Netflix dizisiyle beraber kitapların daha popüler olma ihtimali var. Pegasus bunu ileriye dönük bir yatırım olarak düşünmeli. Tabi buradan oturduğun yerden klavye ile yazmak kolay, Pegasusun mali tabloları nedir ne değildir bilmediğimiz için biz konuşuyoruz, yok çıkarsın yok acele etsin vs. Başka bir yayınevi yayın haklarını alabilir, eğer Pegasus çıkarmasa bile, ama 1 yıl sonra ama 6 ay sonra ne zaman alır onu bilmiyorum.

İngilizce çevirisinin iyi olduğunu bilsem alır okurum, ama kitabın İngilizce çevirisi de çok eleştirilmiş. Ondan Türkçe'yi beklemek istiyorum. Ki İngilizce olarak okusak bile bence yayın evini desteklemek için yine Türkçe bir tane de olsa almak lazım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 9 Ağustos 2018; 9:40:50 >

• Şuan 3.kitapdayim arkadaşlar çok heyecanlı hareketli başlayıp durgunlaştı sıkılmaya başladım.4.kitabı cok övdüler burada ondan cok umudum var bir de bir sey soracam arkadaşlar şimdi bu oyunların hoc biri kitaplarda yok mu? Oyun kitaplardan sonra mi? Peki o zaman oyunun hikayeleri kim yazdı?

• darkknightr kullanıcısına yanıt
    Oyunlar kitaplardan sonrasını konu alır, hikaye CDPR tarafından yazılmıştır. Çok iyi iş çıkardılar bu konuda.

• Bu sıralama doğru mu?

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

Bu sıralama doğru mu?

Evet, doğru.

• Legolas246 kullanıcısına yanıt
    Kayıp rıhtım forumunda yayınevleri soru hattında bu kitap hakkında soru sorduğunuzda 2019'a doğru çıkacağını söylüyorlar. Oradan da takip edebilirsiniz.
  • sorusoran12 S kullanıcısına yanıt
    Çok güzel haber.

Doğrudan link vemeniz mümkün müdür ?

Gerek kalmadı, buldum. Fakat giremedim, iş yeri kapatmış siteyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 14 Ağustos 2018; 10:53:18 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.