Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kayıp Rıhtım Forum
    Pegasus Yayınları Soru Hattı
    https://forum.kayiprihtim.com/t/pegasus-yayinlari-soru-hatti/152/224

Eski foruma girdiniz herhalde. Yenisi bu.

• sorusoran12 S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam iş yerinden bazı sitelere girmek mümkün değil. Çalıştığım yer ile alakalı.
  • İlk kitabı okuyorum(Last Wish) şuan ama 132. sayfadayım sıkmaya başladı. İlk giriş kısmı gayet iyiydi ama ileri ki hikayeler darlamaya başladı beni. Devam etmeye değer mi yoksa bırakayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnei

İlk kitabı okuyorum(Last Wish) şuan ama 132. sayfadayım sıkmaya başladı. İlk giriş kısmı gayet iyiydi ama ileri ki hikayeler darlamaya başladı beni. Devam etmeye değer mi yoksa bırakayım mı?
    Oyunları oynadınızmı hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk oyunda 5 saat ilerledim sonra bilerek durdum kitaplarını okumak için ama dediğim gibi oldu kitap ilk bölüm hariç içine o kadar çekmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnei

Hocam ilk oyunda 5 saat ilerledim sonra bilerek durdum kitaplarını okumak için ama dediğim gibi oldu kitap ilk bölüm hariç içine o kadar çekmedi.
    Hocam evreni ve karakterleri oyundan bilmeden tanımadan oynarsanız kitaplar biraz çiğ kalabilir.

Geralt ve diğerlerini oyundan sevmeden/tanımadan kitaplar çok sarmaz.

• ultralisan kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Cevap için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    ilk kitap kötü 2. den itibaren sarmaya 3.de de tamamen bağlar.
  • burakbse B kullanıcısına yanıt
    Okuyorum hocam bitecek ilk kitap. Dediğiniz gibi ise bitiririm tamamen kısa sürede. Cevap için teşekkürler.
  • benim okumam 2 ayı buldu ilk kitabı diğer kitapları 2 gün sürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbse

benim okumam 2 ayı buldu ilk kitabı diğer kitapları 2 gün sürdü.
    Hocam 6 ve 7. kitaplar o kadar muhteşem ki insan bitirince ister istemez tuhaf bir boşluğa düşüyor. Kitapları 2 ay önce bitirdim başka okuduğum kitaplar bunların yerini garip bir şekilde dolduramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trise -- 19 Ağustos 2018; 11:36:47 >
  • arkadaşlar 5. kitap ne zaman cıkar

• 4. kitabı yeni bitirdim 5. kitabı çeviri yardımıyla ingilizce okusam mı yoksa türkçeye çevrilmesini mi bekleyeyim
  • Bende başladım seriyi okumaya. 3. Kitaba geçtim dün. İlk kitap eh işteydi ama 2. Kitabı beğendim. 3. kitapta fena değil gibi. Zaten artık neyin ne olduğu konusu anlaşılınca keyif veriyor. Oyunu almıştım ama zamanım olmamıştı onu da 4. Kitaptan sonra oynamaya karar verdim

• Kitap oyundaki o hissi verebilmiş'mi ona göre alacağım.
  • Bana göre evet. Bir kitabı bir günde bitiriyordum.

• Serinin e-pub versiyonunu arıyorum.Yardımcı olabilecek var mı ? Kitapları da bende mevcut ama evde pek duramadığımdan kitaptan okuyamıyorum.O yüzden e-pub arıyorum
  • Spoiler

beyler kitap zaman çarkı serisiyle yüzüklerin efendisinin özentisi ama kitap okunur hadi gine tolkienin ürünlerini olduğu gibi alıp yerleştirmesine bir şey demem ama zaman çarkından çok şey çalmış kitap en başta büyücü kadınların aes sedailer gibi büyünün etkisinden dolayı yaşlarının belli olmaması ve yaşlanmamaları hadi bu neyse geraltın boynundaki madalyon bile sıfır değil yazar onuda mat cauthondan çalmış hayır ne alaka diyip embesil embesil konuşmayın mat inki tilki olmasi birşey degistirmez ayni ozellikte sonucta daha saymadigim bir sürü kopyası var yazarın

AMA KİTAP GİNEDE OKUNUR OKUYUN OKUTTURUN

• Netflix dizinin çıkış tarihini 2019 olarak düzenledi.

www.netflix.com
    The Witcher | Netflix Resmi Sitesi
    https://www.netflix.com/tr/title/80189685

Büyük ihtimalle diziden önce kitapların çevirileri yayımlanır. Bana göre 2019 da diğer kitapları da Türkçe olarak okuma fırsatı buluruz.

• tahir40 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu listedeki kitapların Türkçe epubları var mı ?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.