Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim 1 bitmek üzere 2 gündür ara ara okuyorum, yanıma 2 yi aldım. Ondan sonra boşluk bırakmayı düşünüyordum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trise kullanıcısına yanıt
    7. Kitap son kitap olduğu kesin dimi ? Yani 2 kitap daha çevrildiğinde tamamlanacak Türkçe seri ?

• Mr.Seko kullanıcısına yanıt
    Ana seri 7 kitap demişsiniz, Kara Kule serisindeki gibi ara kitap var mı ya da olacak mı ? Teşekkürler.

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Aynı evrende geçen başka kitapları da var diye biliyorum. Türkçeye çevrilir mi muamma

• quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

7. Kitap son kitap olduğu kesin dimi ? Yani 2 kitap daha çevrildiğinde tamamlanacak Türkçe seri ?
    Season of Storms isimli 8. bir kitap daha var ama onun ana seriyle pek alakası yok gibi; 1. kitabın öncesinde-civarında geçen bazı konuları ele alıyor.
  • Yok mu bir haber yeni kitapla ilgili?
  • 5. Kitabın 5. Bölümündeyim. Bu zamana kadar sakin gitti.

Bir de size de oluyor mu; karakter diyaloglarını oyundaki seslendirenlerle eşleştirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

5. Kitabın 5. Bölümündeyim. Bu zamana kadar sakin gitti.

Bir de size de oluyor mu; karakter diyaloglarını oyundaki seslendirenlerle eşleştirme
    Sadece sesler değil ayrıca görüntü de devreye giriyor. Hatta gwent kart oyununu da çok oynadığım için, oyunda olmayıp kitapta olan, ve karttan gördüğüm kişilerde gözümde canlanıyor. Bu durum çok işime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Haha aynen hocam Witcher wikiden bakıyorum bazende gwentten hatırlıyorum Gerçi bıraktım gwenti yeni oyunu sevemedim.
  • 5 kitabı ele alırsak seri hakkında yorumunuz ne olur? Oyun ile alakası olmadan direk kitap hakkında yorumları merak ediyorum. Epik fantastik türleri severim açıkçası bu seriyi merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Siox Dia Mont

5 kitabı ele alırsak seri hakkında yorumunuz ne olur? Oyun ile alakası olmadan direk kitap hakkında yorumları merak ediyorum. Epik fantastik türleri severim açıkçası bu seriyi merak ediyorum
    Oyunlari oynadıktan sonra kitapları okuyunca, karakterler gözünüzde canlandığı için kitap daha akıcı gidiyor sadece.Seri cidden kaliteli,zaten ilk kitaplar sizi seriye isindiriyor,kısa kısa hikayeler var.Büyü,entrika,canavar vs seviyorsaniz mutlaka okuyun

• Kitap zaman çarkı ve tolkien karışımının bir türü

• 6. kitap ile ilgili bir gelişme var mıdır ? Bilen duyan
  • Yahu bir insan kitabı okurken hiç bitmesin ister mi? O evrenin karakterlerini, atmosferini, diyaloglarını doya doya yaşamak için korka korka, yavaş yavaş okur mu kitabı? Oluyormuş demek ki, Witcher serisi ve Kralkatili Güncesi serisi bana bu duyguları fazlasıyla yaşattı. İki evrenin ve ana karakterlerin çokça ortak noktası var aslında. Evrenlerde hiç bir şey siyah veya beyaz değil, herkes ve her şey grinin farklı tonlarında geziniyor. Evrenler gerçekçi, klişe değil. Karakterler derin ve anti-kahraman. Dışarıdan bakıldığında umursamaz, kötü ve gaddar görünen ana karakterler aslında herkesten duygusal, hassas ve iyi. Görünüşleri ve kişilikleri arasındaki bu tezada bayılıyorum. Aynı şekilde sarkastik konuşmalarına ve mizah anlayışlarına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

6. kitap ile ilgili bir gelişme var mıdır ? Bilen duyan
    Çeviri tamamlanmış

• witcher_king kullanıcısına yanıt
    Güzel haber
  • witcher_king kullanıcısına yanıt
    4 Gözle bekliyorum
  • Witcher'in ilk iki oyununu oynamadim.3.yu de cok oynayamadim.Kitaplarini alsam okurken bayar mi beni, yoksa oyunla cok alakasi yok mu?

• Heroes To Us kullanıcısına yanıt
    Kitaplar oyunun öncesinde geçiyor, ciri 12-13 yaşlarındayken oyunda ciri 21-22 yaslarında.

• Kitap hazirlaniyormuş.Tahminim haziran ayı sonu çıkar

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.