Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ateşle imtihan kitapı içinse kitap güzeldi milva karakterini çok benimsedim ben yazarın her kitapta yeni karakterleri bizlere alıştırabilmesi çok hoş bir tat veriyor ciri ve witcherın karşılaşmasını ise merakla bekliyorum inşallah ben falkayım diye çok tutturmaz birde bu yeni büyücüler kurulu ile witcherın arasında geçecekleri merakla bekliyorum triss merigold karakterini keşke daha fazla görsek merakla bekliyorum diğer kitapları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• penguen kitabevinde serinin son kitabının satış fiyatı 59,90 yuh artık yaa
  • Badandsad B kullanıcısına yanıt
    Tahminim 5 ay diyorum. Eskiden 3-4 ay alırdı her kitap arası bu son kitap biraz geç çıktı bundan sonra ki de öyle olur muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Tahminim 5 ay diyorum. Eskiden 3-4 ay alırdı her kitap arası bu son kitap biraz geç çıktı bundan sonra ki de öyle olur muhtemelen.
    İnşallah 1 yılı aşmaz hocam beklemesi sıkıntı oluyor ya

• Witcher ve Yenneferin hikâyesini çevirmişler.Spoiler varmis ama ben yine de paylaşayim.

Kayıp Rıhtım
    Witcher: Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar | Kısım 1 – Kayıp Rıhtım
    https://kayiprihtim.com/dosya/witcher-bazi-seyler-biter-bazi-seyler-baslar-kisim-1/amp/?__twitter_impression=true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher_king -- 5 Ocak 2019; 22:40:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• witcher_king kullanıcısına yanıt
    Bir köşede dursun kitaplar bitince okuyalım bunu.

• Alalı kaç sene oldu ama “The Witcher 3” oyunun bitirmemek için resmen kendimle mücadele ediyorum. Bitmesin istiyorum. Hiçbir oyuna bu kadar bağlanmamıştım. Bu arada Türkçeye çevrilen kitapları okumaya başladım. Şuan 2. kitap olan, Kader Kılıcı’nı okuyorum. “Küçük Bir Özveri” isimli hikâyeyi yeni bitirdim.

Arkadaş, bu kızın hikâyesi beni alt üst etti. Hikâyeyi okuyalı 2 gün oldu. hâlâ etkisinden çıkamadım. Belki de çıkmak istemiyorum, bilmiyorum. Birini sevip ona açılıyorsun ve karşılık alamıyorsun. Bunlar zaten çoğu insanın yaşadığı şeyler. Ama karşılık alamayınca, Geralt'ı zor duruma soktuğunu düşünüp bir de üstüne özür dilemesi, utanması. Bu nasıl bir zarifliktir. Geralt tehlikeli bir göreve gideceği zaman onu yalnız bırakmak istemeyişi. Prense karşı onu korkusuzca savunması. Geralt'ın bir Witcher olması ya da şöhreti umurunda değil. Ona beslediği tamamen saf bir sevgi. Karşısındaki kalas bunun farkında ama aklında Yennefer denilen kevaşe var. Sözde sevgilisi Geralt'ı aldatan ve acı çektirmekten keyif alan biri. Geralt, ikisini karşılaştırırken bile Essi’nin her türlü tokatladığını biliyor ama kendisinde keçi inadı var. En kötüsü de, bu kalbi güzel kızın, korktuğu şekilde hastalığa yakalanıp, güçsüz, çaresiz ve yalnız bir şekilde ölmesi.

Biliyorum, tamamen kurgu ama kabullenemiyorum. Keşke son oyuna, ziyaret edebileceğimiz bir mezar ekleselerdi. Küçük bir taş parçası bile olurdu. Her görev sonrası olmasa bile ara ara gider görevimi yerine getirirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 7 Ocak 2019; 21:0:48 >

• https://kayiprihtim.com/haberler/kitap-ve-dergilere-kdv-muafiyeti-geliyor/

Diğer kitaplari uyguna alabiliriz.

• Daha önce sorulmuş olabilir belki ama denk gelmedim, kitapları okuyup oyunları oynayanlara bir sorum var.

Oyun olarak Witcher 1 Vizima'da Semender vs. Witcher 2 (henüz başlamadım ama sanırım) Kral Foltest ardından olan olaylar Witcher 3 ise Ciri ve Wild Hunt etrafında dönüyor. Lineer bir şekilde birbirinin devamı. The Witcher Adventure Game'in hikayede yeri var mı bilmiyorum ama masaüstü FRP oyuna benziyor sanırım. Thronebreaker: The Witcher Tales da yanlış hatırlamıyorsam bir hikayeye sahip ama Geralt öncesini anlattığı için biraz bağımsız gibi.

Kitap olarak ise Son Dilek ve Kader Kılıcı küçük hikayeler içerirken Elflerin Kanı ve devamı bir roman serisi olarak mevcut sanırım. Bu açıdan bakınca kitap ile oyunların arasındaki bağ nedir? Oyun kitaptaki mevcut hikayeleri mi anlatıyor yoksa kitaplarda oyunda işlenmeyen konular mı ele alınmış?

Bütün oyunları ve kitapları düzgün bir sırayla okuyup/oynamak istiyorum da o yüzden soruyorum hikayede çok karışılıklık olmasın diye

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Daha önce sorulmuş olabilir belki ama denk gelmedim, kitapları okuyup oyunları oynayanlara bir sorum var.

Oyun olarak Witcher 1 Vizima'da Semender vs. Witcher 2 (henüz başlamadım ama sanırım) Kral Foltest ardından olan olaylar Witcher 3 ise Ciri ve Wild Hunt etrafında dönüyor. Lineer bir şekilde birbirinin devamı. The Witcher Adventure Game'in hikayede yeri var mı bilmiyorum ama masaüstü FRP oyuna benziyor sanırım. Thronebreaker: The Witcher Tales da yanlış hatırlamıyorsam bir hikayeye sahip ama Geralt öncesini anlattığı için biraz bağımsız gibi.

Kitap olarak ise Son Dilek ve Kader Kılıcı küçük hikayeler içerirken Elflerin Kanı ve devamı bir roman serisi olarak mevcut sanırım. Bu açıdan bakınca kitap ile oyunların arasındaki bağ nedir? Oyun kitaptaki mevcut hikayeleri mi anlatıyor yoksa kitaplarda oyunda işlenmeyen konular mı ele alınmış?

Bütün oyunları ve kitapları düzgün bir sırayla okuyup/oynamak istiyorum da o yüzden soruyorum hikayede çok karışılıklık olmasın diye
    Thronebreaker 5. kitabın sonunda bir boşluk var o kısmın hikayesini Queen Meve'in gözünden anlatıyor. Genel olarak Witcher serisi için konuşacak olursak Witcher 1, 7. kitaptan(The Lady of the Lake) 5 sene sonrasını ele alıyor. Witcher 2 ve Witcher 3 de onun devamı şeklinde ilerliyor.

• Ee yeni kitaptan haber var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.kitapyurdu.com
    Ateşle İmtihan / The Witcher Serisi 5 - Andrzej Sapkowski | kitapyurdu.com
    https://www.kitapyurdu.com/kitap/atesle-imtihan--the-witcher-serisi-5/484079.html

Bugün Pegasus'un kitapları %50 indirimli kaçırmayın.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler tam sıcak fırsat :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kitapları okumadım yalnızca oyunlarını oynadım.Bu aralar oyunla birlikte okumayı düşünüyorum kitapları.Şimdi sorum şu okuyan arkadaşlara.Bu ilk oyundaki Vahşi av kralı
    sanki kadere hükmeden uhrevi bir varlıkmış gibi davranırken son oyunda yalnızca büyü gücü olan bir elf çıkıyor.
    Bana çok tutarsız geldi.Bu konuyu açıklayacak olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsterixOburix -- 8 Şubat 2019; 23:37:57 >
  • Merhaba arkadaşlar sabah itibari ile serinin ilk kitabına başlıyorum, bir süre kitaplar basılsın diye bekledim. Toplamda seri 7 kitap mı ? Yani şu duruma göre 2 kitabımız kaldı doğru mu ? Bir de seride en çok sevdiğin hangisi merak ettim ? Herkese iyi okumalar.

• Muazzam bir kitap ve harika bir çeviri. İlk 4 cilt o kadar çabuk bitti ki 5. Kitabı yavaş yavaş okuyorum. Witcher dünyası ile yeni tanıştım sayılır ama şunu diyebilirim kendi alanında ki en iyi ve en sürükleyici kitap. İnşallah 6. Ve 7. Ciltleri de gelir bir an önce.

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Evet ana seri 7 kitap. Ben ilk kitabı bir günde falan okumuştum o çok iyiydi ama belki ilk kitap diye bana güzel gelmiş olabilir. Tavsiyem Kitaplar arasında biraz boşluk bırakın ben geçen sene 4 kitabı nefes almadan okuyup bitirmeye çalışmıştım 4. Kitabın sonu gelmeyecek sandım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

Merhaba arkadaşlar sabah itibari ile serinin ilk kitabına başlıyorum, bir süre kitaplar basılsın diye bekledim. Toplamda seri 7 kitap mı ? Yani şu duruma göre 2 kitabımız kaldı doğru mu ? Bir de seride en çok sevdiğin hangisi merak ettim ? Herkese iyi okumalar.
    Kitap geneline bakılırsa 6. kitabın en iyisi olduğunu söyleyebilirim. 7. kitap da son kitap olduğunu için doğal olarak ayrı bir heyecanı var, bazı gerçekler gün yüzüne çıkıyor
  • 6. ve 7. kitapların çevirisi ne zaman tamamlanır acaba, merakla bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.