Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3. kitapta kuzey kralliklarini anlatiyor daha cok, nilfgaardlilarin fazla bahsi gecmiyor, 4. kitapta baya var ama.
  • Hocam buna da şükredin bence, sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz ülkede okuma oranı yüzde kaç onu geçtim witcher'ı okyacak olan kaç kişi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 26 Ağustos 2017; 23:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danteauditore

Dünya çapında bu kadar değer gören bir seriyi halen neden Türkçeye çevirmezler anlamak çok güç.

İngilizceye bile bilmem kaç yıl sonra çevrildiği için normal bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç kalınmış orası doğru bence de ama, çeviriyorlar ya buna da şükür hocam :D

Umarım serinin tamamını çevirirler ve kitapların yayınlanması arasında çok uzun süreler olmaz da biz de bu güzel seriyi tamamen bitirebiliriz :)

• Romanlar için farklı bir kapak tasarımı yapılır mı acaba mevcut kapaklar pek hoş değil
  • 1. ve 2. kitabı okudum. Oyunlarına hayran olduğum gibi kitaplarına da hayran oldum. Yazarın hikayeyi işleyişi yer yer kafamı iyi karıştırdı. Hele ki 2. kitabın son bölümünde son 10 sayfada neler olduğunu son 2. sayfayı okuyarak anlayabildim. Neden ben uzaklardaydım diye üzüldüğünü bir türlü anlayamamıştım. Biraz kafa karıştırıcı açıkcası. Aklıma takılan bir soru var.

2. kitabın sonunda tepede konuştuğu kız kim acaba? Ölüm mü yoksa kader mi? Kitap içinde kaderden korktuğunu söylüyordu kraliçe ve Geralt'ta onaylıyordu. Kızında korktuğunu belirtmesinden kader olduğunu düşünüyorum. Triss konusunda kafamda delir sorular var ama ileri ki kitaplarda kesin açıklanır.O konuda bir şey yazmazsanız sevinirim süpriz kalsın istiyorum :)

Birde artık kitaplardaki kapakları 2. oyundan değilde el çizimi görmek istiyorum. Mesela bu çizgi romandaki gibi. Daha güzel olur bence. Böyle ne bileyim çakma mal gibi hissettiriyor bana.

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorkhan00 -- 28 Ağustos 2017; 21:45:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Romanlar için farklı bir kapak tasarımı yapılır mı acaba mevcut kapaklar pek hoş değil

Özellikle 2. Oyunun çok sükse yapmasından dolayı hem kitaplar ingilizceye çevrildi(yanlış bilmiyorsam) hemde daha çok satış yapmak amacıyla 2. Oyunun görsellerinden dandik kapak koydular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 31 Ağustos 2017; 5:52:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahim24

Geç kalınmış orası doğru bence de ama, çeviriyorlar ya buna da şükür hocam :D

Umarım serinin tamamını çevirirler ve kitapların yayınlanması arasında çok uzun süreler olmaz da biz de bu güzel seriyi tamamen bitirebiliriz :)

Bence büyük bir aksilik yaşanmadığı sürece, bu serinin tamamı türkçe olarak gelir. Gayet hızlı çıkıyor hatta

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam, beklediğimden fazlasıyla hızlı çıkıyor :)

Ama seriyi çok seven birisi olarak sabredemiyorum, gelse biran önce de okusak, burada tartışsak, hakkında daha çok konuşsak keşke :)

Gerçi yarın eylül artık, baya az kaldı :)

• Şöyle bir resim gördüm arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 3 Eylül 2017; 16:21:46 >
    Hadi ya kapak yine diğerleri gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Şöyle bir resim gördüm arkadaşlar

Hayırlısı olsun bakalım . Kapaklar seriye bağlamış gibi ☺

• Kapakların hepsi orbit books'un kapaklarının yayınlanmış versiyonunun aynısı olur heralde bundan sonra.

Oyun görselleri biraz ucuz gibi duruyor ama bence çeviri kalitesi ve içerik çok daha önemli.
    İnşallah en erken zamanda çıkarda mutlu oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 3 Eylül 2017; 21:11:4 >
    Evde halay cekiyorum suan :)

• İçerik güzel olduktan sonra(ki harika her haliyle :D) kapak hiç umrumda değil açıkçası, hadi artık gelsin şu kitap :)

• hocam nerde buldun bunu:)kendı gözlerimle görmek istiyorum....
  • 6 ay önce aldığım "Son dilek" yeni bitti. Geralt'ın hikayeleri anımsayarak bize sunulmasını idrak etmem biraz geç sürdü ama olsun . az önce 2. kitabı sipariş ettim, bakalım nasılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 5 Eylül 2017; 11:49:2 >
  • Şimdilik sadece Son Dilek ve Kader Kılıcı mı var elimizde Türkçe olarak? Kitapyurdunda sadece bu ikisi var. İlk mesajdaki linklere baktım ama oralarda da bu konuya dair tam bilgi alamadım.
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    Evet, şuana kadar o iki kitap çevrildi üçüncüsü yolda.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Bunlar kısa hikayeler diye geçiyor sanırım. İlk mesajdaki linkte öyle yazıyordu. Romanlar ne zaman çevrilir herhangi bir gelişme var mı o konuda?
    Her ne kadar kısa hikaye deseler de zannedersem bunlar o kadar kısa hikayeler değil. Eğer öyle olsaydı çıkması bunca zaman almazdı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.