Şimdi Ara

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.450
Cevap
43
Favori
112.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herhalde Pegasus level dergisine kitap basılmadan epey zaman öncesinden reklam veriyor ilk kitap çıkmadan 4-5 ay önce level dergisinde farketmiştim yine ayni şekilde reklam vermişlerdi reklamı gördüğüm dönemde bu kitapların tr ye çevrileceği söylentiden ibaretti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Pegasus yayınları facebok tan bana cevap olarak, önümüzdeki hafta ön siparişe açılacağını yazdı

Şahane haber pre order yapacam ikinci kitapda yaptığım gibi çanta ve ayraçlar da witcherlı geliyor
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Ayraçlar sadece preordercılara mı özel hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurounius

Ayraçlar sadece preordercılara mı özel hocam

Yok hocam gözlem benimki sadece ilk kitabı çıktıktan aylar sonra aldım öyle bişe olmamıştı ama ikinci kitap pre order ile aldım hem witcher çantası hemde witcher ayraçları ile geldi bidaha denicem şimdi belli olur
    Koleksiyonluk malzemeler için 5 sene öncesinden bile önsipariş veririm. Ben de yapıcam. Ama göndermezlerse bana çanta borcunuz var. Ayraçlardan da biri sizde kalabilir. Cömertimdir.
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    İhtimal hocam Önce alanlara çantasıyla yolluyolar çanta bitince diğer kitapların çantasını pakete sarıp yolluyolar.Bakarsın herkes pre order'a abanır çanta sırası bize gelmez
    Bunu ilk kim yazdı hatırlamıyorum ama N11'den önsiparişle alınca böyle gönderildiğini okuyunca bende pusuya yatmıştım. Bir önsiparişçi daha oldu :D

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    Ben yazmıştım yine

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    İki kitabı da ön sipariş ile almıştım. 2. kitapla beraber çanta da yollamışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Herhalde Pegasus level dergisine kitap basılmadan epey zaman öncesinden reklam veriyor ilk kitap çıkmadan 4-5 ay önce level dergisinde farketmiştim yine ayni şekilde reklam vermişlerdi reklamı gördüğüm dönemde bu kitapların tr ye çevrileceği söylentiden ibaretti

aynen çok değişik bir politika izliyorlar Kimsenin haberi olmuyor, pat diye sosyal medyadan yazıyorlar.
  • Vay arkadaş biz iki kitabı da kitapyurdundan ön siparişle aldık ne gelen var ne giden. Bu sefer bende n11 deneyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robot Marvin

Vay arkadaş biz iki kitabı da kitapyurdundan ön siparişle aldık ne gelen var ne giden. Bu sefer bende n11 deneyeyim

Satıcıya göre değişiyor herhalde.Çünkü n11 den alırken de satıcı pegasus yayınlarının kendisiydi.
  • Bende n11 baktım dediğiniz gibi olduğunu gördüm. Yinede kitapyurdu gibi büyük bir markadan böyle bir şey beklemezdim.

Bir de size gönderilen ürünlerin fotosu var mı? Ayraçlar tamam da çanta derken ne demek istediniz anlayamadım. Kitapyurdu ürünleri bildiğin kolide yolluyor. Çanta dediğiniz bu koliler mi

• Robot Marvin kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu

The Witcher Kitap Serisi Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquido02 -- 10 Eylül 2017; 9:28:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah bunada got tadında bir 5-6 sezonluk dizi çekerler

• Arkadaşlar Andrzej amca yeni bir kitap çıkarmış biliyor muydunuz? Dün Witcher'ın Reddit sayfasını gezerken, oyunun 10. yıldönümü konusu altında gördüm. CDPR forumlarında fan çevirisi pdf ve epub olarak mevcut. Kitabın adı Season of Storms(fırtınalar mevsimi).

Buyurun link;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 10 Eylül 2017; 11:12:52 >

• Liquido02 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Çok da üzülmeyi gerektiren bir şeydeğilmiş. Çanta deyince insanın aklına farklı şeyler geliyor. Ama bu değersizler demek değil. Busefer ayraç ve çantaya sahip olmak için bende n11den sipariş vereceğim

• Robot Marvin kullanıcısına yanıt
    Hocam siz n11 den ikisi birlikte satılan versiyonumu aldınız ?ben onu almayı düşünüyorum.

• Suppose27now kullanıcısına yanıt
    Hayır ben iki kitabıda ön siparişle kitapyurdundan almıştım.

• 2. kitabı bitirdim. ilk kitapta eksik olan olay örgüsü bu kitapta vardı, haliyle okuması çok daha zevkliydi.

Essi'nin kaderini öğrendiğimde çok üzüldüm. Ulan Geralt, her şeyinle takdir edilecek adamsın da, şu Yennefer kocakarısında ne buluyorsun anlamak güç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 12 Eylül 2017; 14:52:46 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.