the x-files 9 sezon elimde mevcut,bir çok bölümün türkçe alt yazısı var(hangi bölümlerde olduğunu ilgilenenlere mail yoluyla bildiririm),ilgilenenler özel mesaj atabilir.dizi dvd kutusunda ve kapaklıdır.
Mulder geri mi döndü?Nasıl döndü direk elini kolunu sallaya sallaya giremez ya?Ayrıca gitmesinin sebebi çocuğunun olması değil maddi olanaklar diye biliyorum,gerçeği bilen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
the x-files 9 sezon elimde mevcut,bir çok bölümün türkçe alt yazısı var(hangi bölümlerde olduğunu ilgilenenlere mail yoluyla bildiririm),ilgilenenler özel mesaj atabilir.dizi dvd kutusunda ve kapaklıdır.
bu kadar rant sağlama ihtiyacı hissetme kendinde,topic'e uygun post atsan ya da kendine başka topic açıp orda paylaşım istesen daha iyi olur
son yıllarda sulandırmalarına rağmen x files bir efsanedir.mükemmel bir dizi.
X_Files benımde çok yakından takıp ettıgım 1 dızı ama eskı bolumlerı sureklı ekrana getırmelerınden rahatsızım
The X Files ta Mulder tamamen gerimi döndü yoksa uzaylıya mı dönüştü billy gibi ben alışmaya başlamıştım John Doggett a
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme