Şimdi Ara

There is No Game Wrong Dimensio oyununa Türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oyunu bilenler biliyor. Bilmeyenler için There is No Game oyununun ikinci oyunu. Burhan Altıntop'un da dediği gibi "Aslında ben yoğumm" şeklinde düşünce ile oyun olmadığını iddia eden bir oyunumuz var :)

Türkçe yaması yok. Ayrıca anladığım kadarı ile Türkçe yama yapmak için paket açmaya gerek yok. "Localization.csv" adlı dil dosyası direk Notepad++ programı ile dahi düzenleme yapılabiliyor. Ancak oyunun mizahi boyutunu anlamak adına translate ile çeviri yapılmamalı. Oyun içerisindeki göndermeler, espriler translate ile bozuluyor ve anlamını yitiriyor. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen desteklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeras -- 2 Ocak 2022; 3:16:58 >

• Bu oyunu birkaç aydır zaman buldukça çeviriyorum. Tarih veremem ama %50'si tamamlandı gibi.

There is No Game Wrong Dimensio oyununa Türkçe yama istek
  • SkipperSkip kullanıcısına yanıt

kolay gelsin

• SkipperSkip kullanıcısına yanıt

Yarısını bitirmişsin. O halde yardım istersen ve ya yardım edebilecek arkadaşlar olursa buradan iletişime geçelim. Bir de translate ile mi çeviri yapıyorsunuz yoksa mizaha uygun şekilde mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.