Şimdi Ara

Thermal Grizzly Kryonaut mu Hydronaut mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Amd Ryzen 5 5600'ü stok fanla kullanıyorum ve soğutma biraz yetersiz geldi. Üzerinde gelen macun da zaten zamk gibiydi.

Araştırmalarıma göre thermal grizzly gayet iyi duruyor.
    Genelde Kryonaut'un daha iyi olduğu söylenmiş fakat birkaç testte bazı senaryolarda hydronaut önde, bazı senaryolarda kryonaut önde gözüküyor. O yüzden sizlere sormak istedim illaki kullanan vardır aramızda.
    Fiyatın önemsiz olduğu senaryoda Kryonaut mu alayım yolsa Hydronaut mu?

• tabiki Kryonaut 

hatta para gani ise Extreme modeli bu Kryonaut tun.

Thermal Grizzly Soğutucular Overclock ve Fiyatları - Hepsiburada.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 21 Mart 2023; 18:55:54 >
  • 170 verene kadar aerocool verkho 2 plus al 225 lira ses de sıcaklıkta 15 20 derece fark eder macunda içinde geliyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeloAngelo -- 21 Mart 2023; 19:4:51 >
  • NeloAngelo kullanıcısına yanıt

Macuna o kadar para vermenin esprisi yok Güncel hava kule soğutucular zaten,kaliteli macun sürülerek geliyor.

Isı transferi dersi okumuş biri olarak söylüyorum.Aslolan ,soğutucudur.Macun da önemli ama dediğim gibi aslolan soğutucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 21 Mart 2023; 19:57:10 >
  • Hocam 200-250 liraya bahsettiginiz tarzda macunlu soğutucu bulabilir miyiz?

• Benim onerdigim macun değil soğutucu zaten macuna stok fan ile kullanılacaksa para verilmez bu soğutucu iyi fiyatına göre macunda var içinde ses ve ısı sorununu çözer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thermal Grizzly Kryonaut mu Hydronaut mu?
    Thermal Grizzly Kryonaut mu Hydronaut mu? www.mindfactory.de
    (€8.120,00*/1kg) Thermal Grizzly Kryonaut Waermeleitpaste 1g - Wärmeleitpasten | Mindfactory.de
    https://www.mindfactory.de/product_info.php/Thermal-Grizzly-Kryonaut-Waermeleitpaste-1g_1009034.html

ben bundan aldım ama çok pahalı. 8 euro fiyatı var. 1gr... bakalım nasıl olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.