Şimdi Ara

ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir - 21 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
9
Favori
8.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Orijinalden alıntı: svaaa

islemci sicakligi 20-23 bosta . Yuk altinda max 49 derece . Max 74 wat . Kendi yaptigim test bana yeter artarda bile . Kuusura bakmayinda bos laflar yani . Hayde iyi forumlar
    1.5 hafta sonra amerikadayim yine birsey isteyen varsa pm atsin :) yardimci oluruz .

Koy OCCT programıyla 3dk - 5dk'lık yapılmış bir test esnasındaki SS bakalım sıcaklıklarına. Yalan söyleme yeter artık. İşlemcin senin en az 175w güç tüketir yük altında. Ne 74 wattı ? İnsan bu kadar da yalan söylememeli yaw.

occtden bahsetmıssın 3 dk bile dayanmaz pc demişssin yine bos konusmussun :D
    al sana occt test sonucları :D
    failuser
     ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler)

• quote:

quote:

quote:

islemci sicakligi 20-23 bosta . Yuk altinda max 49 derece . Max 74 wat . Kendi yaptigim test bana yeter artarda bile . Kuusura bakmayinda bos laflar yani . Hayde iyi forumlar
    1.5 hafta sonra amerikadayim yine birsey isteyen varsa pm atsin :) yardimci oluruz .

Koy OCCT programıyla 3dk - 5dk'lık yapılmış bir test esnasındaki SS bakalım sıcaklıklarına. Yalan söyleme yeter artık. İşlemcin senin en az 175w güç tüketir yük altında. Ne 74 wattı ? İnsan bu kadar da yalan söylememeli yaw.

occtden bahsetmıssın 3 dk bile dayanmaz pc demişssin yine bos konusmussun :D
    al sana occt test sonucları :D
    failuser
     ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler) ThermalDesignPower'TDP''FX9370!'(İşlemcilerin tükettiği güçler)

Sahte hocam testler yalan fotoşok

• Hocam adam 3 dk bile dayanmaz ve sicaklarin max 50 olamaz adam kandirma yazmis onun icin koydum ve bu testti yapmadan oncede ekran karti fps olctum falan pc zorlamistim sicaklik 3 derece oynamis :)

Bos konusuo :)
    Occt dayanmaz demis pc ya :) fail ya
    Ama aida64 amd icin yalnis sonuc veriyormus ya
    Occt ona gore dogru sonuc veriyormus amd icin ve amd makina o testte dayanamiyormus :) sakaci fail ya :)
    Alsin 17 dk test 3 dk degil 5 dk degil 17 dk test ve hava sogutmayla :)
  • quote:

quote:

Ben memnunum performans acisindan 5.3ghz aliyorum sadece carpan degistirerek sicaklik max 53 derece full yukte

Performans açısından memnun olduğun herhangi bir test yayınlayabilir misin ? Cinebench ya da başka bir işlemci odaklı test. Ya da stabil olduğuna dair herhangi bir test ? OCCT programını kur stress testine sok 3dk tut ss'ni ekle de görelim bakalım. 3 dakika diyorum öyle 1saat falan da değil.. Böyle atıp tutarak insanları salak yerine koyma. Kendini de kandırma.

Konu degil kullanici fail :)
  • 4.4ghz için değil 5.3ghz için dedim ben OCCT 3dk'yı. Yoksa adamlar stabil olmayan bir işlemciyi piyasaya mı sürecekler sanıyorsun..? Ben de 4.4ghz olarak satılan işlemciye stabil değil occt yapta görelim diyeceğim ? 4.4ghz nedir ki arkadaş ? 5.3ghz max bilmem kaç derece diye dolanan yalancı ben miyim ? Alıntı yapıp sana koy occt testini dedim sen 2. alıntıdaki işine geldiği için koymuşsun. Bir de övünüyorsun. O işlemci satıldığı hızda test edilmiş, bir de stabil olmasaydı bari
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    cinayet13 kullanıcısına yanıt
    svaaa kullanıcısına yanıt

Çok iyi ya
    @HiqhWoltage
    Birde bi kaç gün önce prizden ölçüm felan yapacam diyordun.Sonuçları görünce paylaşmak istemedin herhalde
    @svaaa

İstemedende testin doğru olmadığını söylemişsin
    -EVET YANLIŞ
    5.3Ghz değerlerdeki test değilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 22 Mart 2014; 8:34:53 >

• quote:

Ben memnunum performans acisindan 5.3ghz aliyorum sadece carpan degistirerek sicaklik max 53 derece full yukte

1 arka sayfa da attığın mesaj bu 18 Mart tarihli. Ardından alıntılayıp test istedim.

quote:

quote:

Performans açısından memnun olduğun herhangi bir test yayınlayabilir misin ? Cinebench ya da başka bir işlemci odaklı test. Ya da stabil olduğuna dair herhangi bir test ? OCCT programını kur stress testine sok 3dk tut ss'ni ekle de görelim bakalım. 3 dakika diyorum öyle 1saat falan da değil.. Böyle atıp tutarak insanları salak yerine koyma. Kendini de kandırma.

• quote:

quote:

1 arka sayfa da attığın mesaj bu 18 Mart tarihli. Ardından alıntılayıp test istedim.

quote:

quote:

fail istediğin ghzde deneriz raat ol:D

dayanırmı dayanmazmı gorursun yine occt senın işlemci kaldırmaz :D

• aksam gelicek 5,3 ghzde :D
    wat pirizden olcemedım alet yok alıcam onuda raat ol onuda yapıcam :D

4,4 ghzde sen bir occt paylassana bakım nedir durumun ?
  • FX lerde çekirdek sıcaklıkları ile paket sıcaklıkları neden bu kadar farklı. Normalde çekideklerin daha sıcak olmasını beklersin ama oc li tam yükte çekirdekler 50 lerde iken cpu 20 derece fazla. Anakart mı yanlış ölçüyor nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

FX lerde çekirdek sıcaklıkları ile paket sıcaklıkları neden bu kadar farklı. Normalde çekideklerin daha sıcak olmasını beklersin ama oc li tam yükte çekirdekler 50 lerde iken cpu 20 derece fazla. Anakart mı yanlış ölçüyor nedir

Pinli soket kullanmasıyla alakalı bi durum ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

FX lerde çekirdek sıcaklıkları ile paket sıcaklıkları neden bu kadar farklı. Normalde çekideklerin daha sıcak olmasını beklersin ama oc li tam yükte çekirdekler 50 lerde iken cpu 20 derece fazla. Anakart mı yanlış ölçüyor nedir

ankart yalnıs deger veriyor :)
    aida64 yalnıs olcuyor amd için :)
    occt yalnıs olcuyor :)
    sensörler zaten bozuk :)
  • bende 9590 var :D satınca eldeki fx6100 ü takıyorum :D tepkimeler aynı masa üstü aynı ayırt etmek imkansız ,
    oyunda fark inanılmaz ötesi tabiki ama :D
    burda başlıktaki bilgilendirmeniz güzel hepsini okudumda bi işlemcinin % 25 ini kullanıyorsunuz vs vs yazmışsınız bunlar birazda aslında yanlış bilgilendirme ,
    amd ve intelide karşılaştırmak yanlış ötesi , intel bu işi iyi yapıyor kardeşim ve işlemcileri daha kararlı daha serin daha stabil vs vs bu böyle sürüp gider :D

aldığım 9590 5ghz işlemci katalog değerlerinde 4770k dan kat kat üstün gözüksede adamın işlemcisi bundan daha hızlı :D

başarım olarakta oyunlara bakarım ben oyunlarda işte şu oyunda bu daha iyi bu bu oyunda daha başarılı amd oyun işlemcisi vs yalan :D
    intel ve nvıdıa işi bilenlerin tercihidir , bende f/p ına baktığımı sanıp aslında pekte işe yaramayan ürünler alan bilinçsiz bir kullanıcı olarak :D

çok iyi bir işlemci yüksek çözünürlükte inanılmaz harikalar yaratır iyi bir ekran kartı ile mantığına bakar parçaları ona göre alırım , ama tamamen gereksiz yani topladığım sistem , ve halen günümüz teknolojisinde istediğim akıcılığı yakalayamadım .

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.