Şimdi Ara

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm - 1.069,00 ₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm - 1.069,00 ₺
    Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm - 1.069,00 ₺gaming.gen.tr
    Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/298503/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/

• Kaliteli bir ürün. Bütçe ürünler arası en iyilerden.

• Hatırlar mısınız bir ara Thermalright Silverarrow SB-E vardı.

Hatta Cooler Master V10 vardı ey gidi günler ey..

• Paylaşım için teşekkürler. Sessiz çalışan f/p ürünü ya da fiyatını takip etmemi tavsiye edebileceğiniz 120/240mm sıvı soğutma ya da tule tipi soğutma var mı acaba? 3 bin liraya kadar limitim var. 65w %100 yükte fan sesini minimuma çekmek istiyorum.

• qp de de 1200 liraymış. normalde fiyatı neydi ki ne kadar indirim olmuş oluyor ? Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm - 1.069,00 ₺ 

• Aşağı yukarı bu fiyatta bulunabiliyor bazen hiç bulunmuyor. Arada bakıyorum, 240 corsairden buna mı atlasam diye düşünmüyor değilim. Sıvı soğutmaları öldüren bir kule. Tabi high-end işlemcilerde ne yapıyor bilemiyorum.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 20 yıl önceki ilk göz ağrım bilgisayarımda v10 vardı hayvan gibi bişeydi peltier soğutucu ile ilkkez tanışmıştım o zaman nostalji oldu şimdi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eriemiva

Paylaşım için teşekkürler. Sessiz çalışan f/p ürünü ya da fiyatını takip etmemi tavsiye edebileceğiniz 120/240mm sıvı soğutma ya da tule tipi soğutma var mı acaba? 3 bin liraya kadar limitim var. 65w %100 yükte fan sesini minimuma çekmek istiyorum.

Noctua U12A ya bir göz gezdirebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi fırsat paylaşım için teşekkürler.

https://www.tomshardware.com/reviews/best-cpu-coolers,4181.html

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm - 1.069,00 ₺
  • Ryzen 5800x i soğutur mu?

• Sanırım biraz rağbet olunca fiyatı hemen 1199 TL'ye çekmişler.

• RTX 3090 Suprim x, MSI B650 TOMAHAWK Wifi ile bunu alsam, kasaya yerleştirebilir miyim sizce? nasıl hesaplayabilirim?

• VgrooveR kullanıcısına yanıt

F/P olarak Peerless Assassin 120, U12A dan çok daha başarılı. Ama şahsen noctuaların tasarımını daha çok beğeniyorum.

• GameGaraj'da 1187TL. 12TL daha cebinizde kalsın köftehorlar :)

• Noctua NH-U12A ile 5950x'i geçici olarak kullanacaktım sıvı soğutma gelene kadar. Ancak çok çok iyi ve rahat bir şekilde soğuttuğu için gerek kalmadı.

AM4 platformunun en tepesi 5950x olduğuna ve 6 ay boyunca u12a ile 70 dereceyi yük testlerinde bile hiç geçmediğine göre bunda da sorun yaşamazsınız bence.

• AM4 aparatları am5 uyarmi işlemci soğutucusu kullanabilirmiyim ,almak istediğim soğutucu için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.