Bildirim
Thermaltake Frio Overclock Denemesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar resim ekleyemedim acil bir işim çıktı birazdan ekleyeceğim -
Evet ekledim arkadaşlar,şu resim ekleme ne zor işmiş. -
Overclock'tan anlayan ve yardımcı olabilecek birileri yokmu? -
ben merak ettim frio nun performansini almayi dusunuyorumda mobildeyim resimlere bakamiyorum malesef :S -
iyide zaten 3ghz imiş gene 3ghz olmuş sadece voltaj vermissin kardeş .d ve işlemcin iyi dayanmış :D voltu azalt hemen ömürünü çok fazla yer :D
sadece fsb arttırmıssın carpanı bıraz arttır ama o fsb'de yakabilrisin
herşeyi normale çevir carpanı 1 arttır test et sonra 1 daha arttr test et sonra fsb arttır (eğer carpan kilidin açıksa)
eğer açık deilse az az arttır fsb'yi -
Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Beni kasamın boyutları 520 X 225 X 475mm
ükseklikX GenişlikX Derinlik Kasanız bu boyutlardan küçükse sığmaya biliyor zaten ben biraz tereddütlü aldım.Soğutucunun üstündeki kırmızı plastikler dışarıda kaldı ama kasanın kapağı birazda olsa esnediğinden dolayı kapandı.
Resimleri
http://imageshack.us/photo/my-images/193/fotoraf0041s.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/864/fotoraf0050.jpg/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraykarataş -- 26 Şubat 2012; 14:05:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: saasc
iyide zaten 3ghz imiş gene 3ghz olmuş sadece voltaj vermissin kardeş .d ve işlemcin iyi dayanmış :D voltu azalt hemen ömürünü çok fazla yer :D
sadece fsb arttırmıssın carpanı bıraz arttır ama o fsb'de yakabilrisin
herşeyi normale çevir carpanı 1 arttır test et sonra 1 daha arttr test et sonra fsb arttır (eğer carpan kilidin açıksa)
eğer açık deilse az az arttır fsb'yi
Tavsiyen için sağol ama çarpan kilit im açık değil, yada açık ben beceremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraykarataş -- 26 Şubat 2012; 14:09:00 > -
Tavsiye edebileceğiniz bir overclock programı varmı ?benim anakart ile birlikte easytune 6 vardı drıver dvd sinde ama onda birazcık arttırsam bile hemen bilgisayar kitleniyordu. -
easy tune bendede var verimsiz en iyisi biostan overclock
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X