Şimdi Ara

THERMALTAKE MATRIX MODUM DEVAM EDİYOR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ata326

quote:

Orjinalden alıntı: ilgisizlik

quote:

sıcak silikonla yapıştır derim

peki sıcak silikon daha sonra bırakmasın kardeş ben klima kumandalarını onunla yapıştırdım bi süre sonra bırkatıklarını gördüm aynısı plexidede olmasın kesin olarak yapışıp kalır mı plexi?

kaliteliyse silikon hiçbişey olmaz plexi yapıştırmadım ama çok şey yapıştırım hiçbiri de çıkmadı

kaliteli oldugunu nasıl anlarız ya ben en yisi vida ile tuttuyum diyorum silikona pek güvenemiyorum eger yapan arkaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim

• ben bi kaç çizim yaptım ama sizce hangisi daha iyi durur birde sizin fikrinizi sormak istedim
    bu arada fanları 8cmlik düşündüm

THERMALTAKE MATRIX MODUM DEVAM EDİYOR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 16 Şubat 2008; 19:29:28 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sıcak silikonla yapıştır derim

peki sıcak silikon daha sonra bırakmasın kardeş ben klima kumandalarını onunla yapıştırdım bi süre sonra bırkatıklarını gördüm aynısı plexidede olmasın kesin olarak yapışıp kalır mı plexi?

kaliteliyse silikon hiçbişey olmaz plexi yapıştırmadım ama çok şey yapıştırım hiçbiri de çıkmadı

kaliteli oldugunu nasıl anlarız ya ben en yisi vida ile tuttuyum diyorum silikona pek güvenemiyorum eger yapan arkaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim

bauhaus türünden biryere gidip normal silkon alıyosun kocaman tüpte oradaki görevlilere diyosun şefaf ve en kalitelisinden bir tanede silikon tabancası alıyosun(sıcak silikon değil)sıkıp mengeneyler tuturuyosun ertesi güne taş gibi plexi

• quote:

bauhaus türünden biryere gidip normal silkon alıyosun kocaman tüpte oradaki görevlilere diyosun şefaf ve en kalitelisinden bir tanede silikon tabancası alıyosun(sıcak silikon değil)sıkıp mengeneyler tuturuyosun ertesi güne taş gibi plexi

anladım arkadaşım dediğin doğru aslında sıcak silikon düşünmüştüm ama o hiç aklıma gelmedi normal silikon sağlam olur temiz yaparsam mis gibi teşekkür ederim fikir için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 16 Şubat 2008; 19:27:00 >
  • quote:

ben bi kaç çizim yaptım ama sizce hangisi daha iyi durur birde sizin fikrinizi sormak istedim

bence 1. si daha güzel hem kapğıda rahat açıp kapayabilirsin
  • quote:

quote:

anladım arkadaşım dediğin doğru aslında sıcak silikon düşünmüştüm ama o hiç aklıma gelmedi normal silikon sağlam olur temiz yaparsam mis gibi teşekkür ederim fikir için

ne demek
    sıcak iyi olur normal silikon süper olur ama güzel yapman lazım geri dönüşü yok
  • quote:

quote:

ben bi kaç çizim yaptım ama sizce hangisi daha iyi durur birde sizin fikrinizi sormak istedim

açıp kapama konusunda rahat olur doğru sence 4. cüsü nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 16 Şubat 2008; 19:42:00 >

• quote:

quote:

quote:

açıp kapama konusunda rahat olur doğru sence 4. cüsü nasıl?

açıp kapama yamıycaksan 4 derim ama aç kapa rahat olsun diyosan kesinlikle 1

• quote:

açıp kapama yamıycaksan 4 derim ama aç kapa rahat olsun diyosan kesinlikle 1

aslında açkapa olayına pek sıcak bakmıyorum
    1.si görünüş olarak da güzel senin fikrinide degerlendircem teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 16 Şubat 2008; 20:14:51 >
  • BEN BİRİNCİSİ DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM YAP ŞU İŞİ
  • BEnce hepsi berbat
    murat msn e girince ben sana çiziyim ok mi acele etme etme kasanın içine
  • tamam acele etmiyorum zati
  • quote:

Orjinalden alıntı: by kero

BEN BİRİNCİSİ DİYORUM BAŞKA BİŞİ DEMİYORUM YAP ŞU İŞİ

saol arkadaşım tşkr ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

BEnce hepsi berbat

berbat diyosun bunlara senin fikrin ne yamuk yumuk şeyler olabilri başka ne olsun
    ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

BEnce hepsi berbat

berbat diyosun bunlara senin fikrin ne yamuk yumuk şeyler olabilri başka ne olsun
    ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ

evet zevkler ve renkler tartışılmaz ben her türlü fikre açığım herkesi dinleyip ona göre bi karar vericem ok fikir verenlere tşkrlr
  • yan kapağı nasıl kesersen kes fark eden iç tasarımı ben kendimden ornek veriyim feel hur II kulanıorum pelxiye film çektim içerde uv neonlarla guzel bi görunum kazandı bir su soğutma çok harika ama kesenin azını açman lazım gerçekten harika görğntü oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: rommel34

yan kapağı nasıl kesersen kes fark eden iç tasarımı ben kendimden ornek veriyim feel hur II kulanıorum pelxiye film çektim içerde uv neonlarla guzel bi görunum kazandı bir su soğutma çok harika ama kesenin azını açman lazım gerçekten harika görğntü oluo

fikrinizi soruyorum ben sadece kapağın kesimi önemli bence dışından başlamalı kendisini göstermeye sonra içi, zaten içine manyak planlarım var ama seninde dediğin gibi kese gerekiyor ama herşey zamanla saolsın
  • buda son olarak düşündüğüm bir kesim şekli sizce nasıl
  • quote:

buda son olarak düşündüğüm bir kesim şekli sizce nasıl

süpersin tam düşündüğüm şey
    bitek oraya hangi boyutta ve ne tür fan takacağına karar ver
  • quote:

quote:

buda son olarak düşündüğüm bir kesim şekli sizce nasıl

süpersin tam düşündüğüm şey
    bitek oraya hangi boyutta ve ne tür fan takacağına karar ver

:) 8cmlik düşündüm 12lik büyük gelir kapatır die düşünüorum içerisi gözükmez

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.