Şimdi Ara

THERMALTAKE MATRIX MODUM DEVAM EDİYOR!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tebrikler arkadasım yeni baslamıssın sende benım gibi vede ii başlamışsın. zalman ile arkasında ki fan cok ii olmus.ha bide resimde sanki orda bi logitech z2300 gordum :) o kolonun bassı hakkında bilgi verebilirmisin biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n

tebrikler arkadasım yeni baslamıssın sende benım gibi vede ii başlamışsın. zalman ile arkasında ki fan cok ii olmus.ha bide resimde sanki orda bi logitech z2300 gordum :) o kolonun bassı hakkında bilgi verebilirmisin biraz

Ben onun kuzeniyim bizzat ewlerine gittim gördüm çok deli sesi var ama tek sorun iki + bir olması yani müzik için ideal ama film vb. için z5500 al derim bende alıcam z5500 çok süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n

tebrikler arkadasım yeni baslamıssın sende benım gibi vede ii başlamışsın. zalman ile arkasında ki fan cok ii olmus.ha bide resimde sanki orda bi logitech z2300 gordum :) o kolonun bassı hakkında bilgi verebilirmisin biraz

teşekkür ederim arkadaşım araştırmalarımın uygulama vakti geldi yani, tabi kuzenim emmoo nun yardımları da var olucakta
    logitech z2300 sadece müzik için harika birşey tavsiye ederim(filmde de iyi ama senin için surround sistemi önemsiz ise)
    muhteşem bir bass var her yeri titretiyor apartmanda oturduğum için daha son ses açamadım filmde 2+1 olduğu için biraz dezavantajı var
    yok benim için hepsi önemli dersen z5500 al derim
    (biraz pahalıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 2 Nisan 2008; 2:50:58 >

• acaba infinity mugenıde modlayabilirimiz bina gibi sogutucu duruo kasamın orasın. Su zalman gıbı zarıf olsa
  • kuzen kabloları toplamaya başla istersen örümcek ağı gibi görünüyor mesela anakarta giren 12 v güç girişini işlemci fanının arkasından geçir görünmez çok sırıtıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: baho8282

acaba infinity mugenıde modlayabilirimiz bina gibi sogutucu duruo kasamın orasın. Su zalman gıbı zarıf olsa

teşekkür arkadaşım istedikten sonra herşey olur yeterki sen iste..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

kuzen kabloları toplamaya başla istersen örümcek ağı gibi görünüyor mesela anakarta giren 12 v güç girişini işlemci fanının arkasından geçir görünmez çok sırıtıyor

ah kuzen hiç sorma hala vatan bilgisayar ile uğraşıorum o takılı olan geçici supply
  • bir kaç şey daha ekledim kasaya kabloları topladım ama sizce nasıl olmuş toplu duruyormu
     THERMALTAKE MATRIX MODUM DEVAM EDİYOR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 7 Nisan 2008; 14:53:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilgisizlik

bir kaç şey daha ekledim kasaya kabloları topladım ama sizce nasıl olmuş toplu duruyormu

Güzel olmuş kuzen içini
    boya mutlaka
  • Az daha çalışma ister bu kasa kablolar için.Ancak kasa içini boya uv altında daha etkileyici olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

Az daha çalışma ister bu kasa kablolar için.Ancak kasa içini boya uv altında daha etkileyici olur

işten fırsat buldukça yapıyorum mesala o uv neon ile uv sataları gece 03.30 ile 04.30 arasında taktım
    izin günümde boyama yapıcam çalışmaya devam edioruz
  • bence kasanın içine bi UV show yapabilirdin
    İÇİNİ UV SARI YA BOYA,BİDE UV KABLO WE NEONLA SÜPER Bİ GÖRÜNTÜ OLURU,ŞİMDİDE GAYET İYİ GİDİYORSUN,ama içini boya genede
  • Sata koblolarini spral şekilde yaparsan daha güzel görünecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

bence kasanın içine bi UV show yapabilirdin
    İÇİNİ UV SARI YA BOYA,BİDE UV KABLO WE NEONLA SÜPER Bİ GÖRÜNTÜ OLURU,ŞİMDİDE GAYET İYİ GİDİYORSUN,ama içini boya genede

vakit bulunca boyama yapıcam teşekkür arkadaşım saol hepsi hazır beklio sadece zamanım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 5 Nisan 2008; 11:30:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ebilisim

Sata koblolarini spral şekilde yaparsan daha güzel görünecektir

hepsi aklımda teşekkür
  • şimdi biraz daha topladım sanki
  • sataları daha düzgün sarmayı dene,pek iyi durmuyor,
  • quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

sataları daha düzgün sarmayı dene,pek iyi durmuyor,

teşekkürler ederim
  • boyama yaptım nasıl olmuş?

Fikirler için teşekkürler
    by eMmOo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 19 Nisan 2008; 16:47:36 >

• fena değil arkadaşım,ama PSU yu UV sarıya boyarsan çok güzel durur,sürücü yuwalarndaki plastik mandallarla uyum sağlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.