Şimdi Ara

THERMALTAKE MATRIX MODUM DEVAM EDİYOR!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

Keşke mandalların biraz bu tarafından kesseydin

kestiktikten sonra orayı fark ettim hiç hesapta yoktu yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barısİnce

Mandalar Boştaysa Sök Derim.Yada Bosta Değilse Bile Sök Vida At.Hem Uv İle Boya Vidaları Daha Hoş Durur

üçüde boşta sanırım benim yapabileceğim tek şey bu galiba
  • Yani Bencede.Hem Uv Neonunda Var Gayet Sık Ve Hoş Durur...
  • quote:

Yani Bencede.Hem Uv Neonunda Var Gayet Sık Ve Hoş Durur...

teşekkürler arkdaşım başka çaremde yok zati
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilgisizlik

quote:

BEn o yeşil mandalları biraz uzun gördüm kessene yarısını o zaman payın olur işte bende murat aerocool el snake aldım kasaya süper bişi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

quote:

BEn o yeşil mandalları biraz uzun gördüm kessene yarısını o zaman payın olur işte bende murat aerocool el snake aldım kasaya süper bişi oldu

aslında iyi fikir ya benim aklıma nie gelmediki daha önce bi deneyim kesmeyi
    bende aerocool gatewatch 2 almak istiyorum ama hiç bi yerde yok ne alsam bilemedim bana bi fikir versen iyi olur başka ne alabilirim?

• murat düşündüm taşındım taşındım düşündüm sen o plexi glassı dışarıdan tak içe monte değilde dışa gelecek şekilde monte et aynı feel hurricane 2 lerde olduğu gibi
  • Hocam elıne saglık guzel gıdıyorsun.Eger plexıyı dısardan takacaksan mandalları sokmıceksen o mandallarıda uv ye boyaman tavsıye ederım.Guzel durur kanımca.buarada bı adet daha uv lamba eklemnde fayda var yetmeye bılır tek basına o
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

murat düşündüm taşındım taşındım düşündüm sen o plexi glassı dışarıdan tak içe monte değilde dışa gelecek şekilde monte et aynı feel hurricane 2 lerde olduğu gibi

o zaman yeniden plexi kestirmem gerekir çünkü adam keserken bir kaç yerini kötü yaptı yani iyi gözükmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 1 Haziran 2008; 13:57:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

Hocam elıne saglık guzel gıdıyorsun.Eger plexıyı dısardan takacaksan mandalları sokmıceksen o mandallarıda uv ye boyaman tavsıye ederım.Guzel durur kanımca.buarada bı adet daha uv lamba eklemnde fayda var yetmeye bılır tek basına o

teşekkürler zaman ve para ikisini bi arada buluyum hepsini yapıcam saolasın
  • quote:

arkadaşlar benim ufak bir sorunum var şimdiye kadar hiç fark etmemiştim kapağı kestim ama biyer var oraya plexinin girmesi imkansızişte resimleri

THERMALTAKE MATRIX MODUM DEVAM EDİYOR!!!

okla gösterdiğim yer 2mm bana yardım edin plexiyi nasıl sığdırayım yada ne yapayım

mandallarda yeterli pay var gibi, 2-3 mm ya da ihtiyacın kadar jet taşı v.b. bişeyle traşlayabilirsin bence

• quote:

Orjinalden alıntı: hutne

quote:

arkadaşlar benim ufak bir sorunum var şimdiye kadar hiç fark etmemiştim kapağı kestim ama biyer var oraya plexinin girmesi imkansızişte resimleri

okla gösterdiğim yer 2mm bana yardım edin plexiyi nasıl sığdırayım yada ne yapayım

mandallarda yeterli pay var gibi, 2-3 mm ya da ihtiyacın kadar jet taşı v.b. bişeyle traşlayabilirsin bence

teşekkürler saol arkadaşım tavsiyen için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 8 Haziran 2008; 12:48:49 >

• Bu kadar zamandır fan kontrol arıyorum ama bulamadım yurt dışında ucuza buldum ama getirmesi problemli arkdaşlar bi yardım edin ne alayım kasanın önü bomboş duruyor
  • bi çok yerde var fireballa bak hiç olmadı yani
  • quote:

plexiyi dışa doru tak yapıştırma belli olur diyosan vidala hem el işçiliği kusurlarınıda kapatmış olursun bir nebze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pearlb -- 2 Eylül 2008; 18:43:03 >

• quote:

o plastik parçaları iptal et arkadaşım vidayla tuturma imkanıın yokmu
    bu arada işlemci fanını ne kadar aldın birde modelini yazarsan ilerde bnde aynı fanı almayı dşünüyrum da.... iyi çalışmlar kolay gele
  • bencede plexyi vida ile tak,hem görüntü de daha iyi olur
    (o mandallarıda sök at,vida en güzeli)
  • öncelikle kolay gelsin.bayağı zaman geçmiş ama resimleri gördüm kendi kasamı mod yapmıştım.plexiyi sıcak silikonla yapıştırmıştık,kenarlarda pay az olduğu için kapak yamulmuştu ve plexiyi bir süre sonra atıodu silikon.Görmeden inanmicaksnız
    birde boya düşünüyorsan kasanı boyadıktan 1 gün sonra parçaları yerleştirmeden sprey cila var.Boyanın üstüne 1 kat cilayı at.bekle kurusun sonra tak parçaları yak uv neonları ohh kebap

• güzel gidiyo bodyguardsa katılıyorum ama öle dandik bi vida değil güzel olması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: barocka

bi çok yerde var fireballa bak hiç olmadı yani

baktım oraya ama beğenmedim yinede saol
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.