Şimdi Ara

THERMALTAKE MATRIX MODUM DEVAM EDİYOR!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    80 mmlik olsa 12 tane alcaktım ama maalesef yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata326

bozmazsın merak etme sen
    80 mmlik olsa 12 tane alcaktım ama maalesef yok

kötü oldu şimdi hiç fan yok ya istedeğim uv fan bulamadım yok yok ne yapıcam anlamadım
  • uv yi kendin boyayacan
  • iyi bir çalışma oluyor takip ediyorum.Güzel fikirler çıkıyor ortaya tabrikler.İyi çalışmalar
  • Arkadaşlar merhaba ;

doğru yerdemi soruyorum bilmiyorum ama yeni bir konu açmak istemedim ama yardımınıza ihtiyacım var.12 m2 bir oda için mavi led bir ışığa ihtiyacım var yani uV morda olabilir ; sadece dekoratif amaçlı bir yere saklayıp film izlerken arkadan duvara vermek istiyorum farklıda düşünülebilir.Bu tarz bir tavsiyeniz varmı yardım lütfen...
  • quote:

uv yi kendin boyayacan

sanırım bende öle yapıcam ama ben orjinal olsun istiyordum artık ne yapalım herşey mod için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knight_eagle

iyi bir çalışma oluyor takip ediyorum.Güzel fikirler çıkıyor ortaya tabrikler.İyi çalışmalar

saol teşekkür ederim bende iyi bir çalışma olsun die uğraşıyorum saolsunlar arkadaşlarda yardım ediyorlar
  • benim aklıma bir fikir geldi ama arkdaşlar birde size sorayım benim kasanın ön tarafı ızgara gibi bişi
    onun içine mavi ışıklandırma yapsam nasıl olur hem nasıl yapabilirim ışıklandırmayı??????
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

BEnce hepsi berbat
    murat msn e girince ben sana çiziyim ok mi acele etme etme kasanın içine

berbat diyosun bunlara senin fikrin ne yamuk yumuk şeyler olabilri başka ne olsun
    ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ

Zevkler ve renkler tarttışılır o zaman neden buraya yazıyoruz dostum senlik bir sorunmu var adam benim dayımın oğlu sen onun avukatı veya kocasımısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilgisizlik

benim aklıma bir fikir geldi ama arkdaşlar birde size sorayım benim kasanın ön tarafı ızgara gibi bişi
    onun içine mavi ışıklandırma yapsam nasıl olur hem nasıl yapabilirim ışıklandırmayı??????

bir fikri olan yokmu ya hiç
  • quote:

quote:

benim aklıma bir fikir geldi ama arkdaşlar birde size sorayım benim kasanın ön tarafı ızgara gibi bişi

Var adamım olmazmı hiç sen bana neden danışmadan buralara soruyorsun yinede iyi bilen arkadaşlar vardırda benden sana tavsiye kasanı değiştiiiir Şaka bir yana ön tarafa ledli neon takalım 5,25 sürücülerinin oraya biraz yararı olabilir senin açından içinide ışıklandırırsan ön taraf şeffaf bir kasa olduğundan dolayı yine gözükücektir

• quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

quote:

Var adamım olmazmı hiç sen bana neden danışmadan buralara soruyorsun yinede iyi bilen arkadaşlar vardırda benden sana tavsiye kasanı değiştiiiir Şaka bir yana ön tarafa ledli neon takalım 5,25 sürücülerinin oraya biraz yararı olabilir senin açından içinide ışıklandırırsan ön taraf şeffaf bir kasa olduğundan dolayı yine gözükücektir

herkesin fikrini ögrenmek istedim ama kimse bişi yazmadı sanada msnde bakıyorum bulamadım seni ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgisizlik -- 13 Mart 2008; 3:00:38 >

• SİZCE NASIL OLUR?????????
  • Bu kadar beklemek bence yeterli bi kaç parça ile başladım inşallah modifiye ye
    şu maaşımı bi alayım boyama ve uv ile devam edicem şimdi sadece ekran kartı fanı ve cpu fanı aldım
    bunlar zerotherm ve zalman
    NOT:supply garantide olduğu için kabloları görmezden gelin

ZALMAN fan bugün elime geldi
     THERMALTAKE MATRIX MODUM DEVAM EDİYOR!!!

takılışı basitmiş ama çözene kadar uğraştım biraz

zeroTHERM VGA fanı ve ZALMAN CPU fanı var şimdilik ama devam ediyorum

• renk uyumu süper başarıların dewamıın dilerim kuzen
  • bu arada zalman fan fikri sevgili kuzenimden çıktı yoksa ben başka bir fan alıcaktım fikrin için teşekkür saolasın
  • İyi bir mod olacak gibi.

Ancak benden nacizane bir tavsiye plexi için kapağınızı keseceksiniz ve bıraktığınız ölçü payları çok yetersiz.3,5 cm lik bir pay çok az.Bu ölçülerle keserseniz hem görünüm iyi olmayacaktır hemde her ne kadar plexi kullanacak olsanızda kapağın direnci düşecektir.Ve kapakta esnemeler olacaktır.Takma-sökme esnasında bana hak vereceksiniz ki tecrübeyle sabittir.En az 10 cm boşluk bırakınız.Zira DVD ve CD roomların görüntüsü hiçte hoş olmuyor.

plexi montajı içinde kalın ve çok kuvvetli olan çift taraflı halı bandını kullanabilirsiniz.

Tam gaz devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 31 Mart 2008; 23:44:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

İyi bir mod olacak gibi.

Ancak benden nacizane bir tavsiye plexi için kapağınızı keseceksiniz ve bıraktığınız ölçü payları çok yetersiz.3,5 cm lik bir pay çok az.Bu ölçülerle keserseniz hem görünüm iyi olmayacaktır hemde her ne kadar plexi kullanacak olsanızda kapağın direnci düşecektir.Ve kapakta esnemeler olacaktır.Takma-sökme esnasında bana hak vereceksiniz ki tecrübeyle sabittir.En az 10 cm boşluk bırakınız.Zira DVD ve CD roomların görüntüsü hiçte hoş olmuyor.

plexi montajı içinde kalın ve çok kuvvetli olan çift taraflı halı bandını kullanabilirsiniz.

Tam gaz devam...

teşekkür ederim arkadaşım ben payı 5 cm olarak bırakmayı düşünüyorum zati eğer 10 cm e çıkarsa çok küçük bir pencere olur
    ama yinede fikir için teşekkürler

• quote:

bu arada zalman fan fikri sevgili kuzenimden çıktı yoksa ben başka bir fan alıcaktım fikrin için teşekkür saolasın

Nedemek bana güven adamım süper yapıcam o kasayı sen maliyetten haber ver
  • ay başı geldi parayı alıcaz bakalım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.