arkadaşlar benim ufak bir sorunum var şimdiye kadar hiç fark etmemiştim kapağı kestim ama biyer var oraya plexinin girmesi imkansızişte resimleri
okla gösterdiğim yer 2mm bana yardım edin plexiyi nasıl sığdırayım yada ne yapayım
plexiyi dışa doru tak yapıştırma belli olur diyosan vidala hem el işçiliği kusurlarınıda kapatmış olursun bir nebze
mandalların üzerinden eğe ile biraz traşladım şimdi tam oturdu resim çekmemiştim onları koyayım teşekkürler tavsiyen için
quote:
Orjinalden alıntı: serrko
quote:
Orjinalden alıntı: ilgisizlik
arkadaşlar benim ufak bir sorunum var şimdiye kadar hiç fark etmemiştim kapağı kestim ama biyer var oraya plexinin girmesi imkansızişte resimleri
o plastik parçaları iptal et arkadaşım vidayla tuturma imkanıın yokmu bu arada işlemci fanını ne kadar aldın birde modelini yazarsan ilerde bnde aynı fanı almayı dşünüyrum da.... iyi çalışmlar kolay gele
bencede plexyi vida ile tak,hem görüntü de daha iyi olur (o mandallarıda sök at,vida en güzeli)
çift taraflı bant ile yapıştırdım plexiyi çok sağlam oldu
quote:
Orjinalden alıntı: 7he mcRp
öncelikle kolay gelsin.bayağı zaman geçmiş ama resimleri gördüm kendi kasamı mod yapmıştım.plexiyi sıcak silikonla yapıştırmıştık,kenarlarda pay az olduğu için kapak yamulmuştu ve plexiyi bir süre sonra atıodu silikon.Görmeden inanmicaksnız birde boya düşünüyorsan kasanı boyadıktan 1 gün sonra parçaları yerleştirmeden sprey cila var.Boyanın üstüne 1 kat cilayı at.bekle kurusun sonra tak parçaları yak uv neonları ohh kebap
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için saol
quote:
Orjinalden alıntı: Lav
Çok güzel bi'çalışma olmuş.Eline sağlık.
teşekkür ederim saolasın
quote:
Orjinalden alıntı: adnn
güzel gidiyo bodyguardsa katılıyorum ama öle dandik bi vida değil güzel olması lazım
saol hallettim ben vida kullanmadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme