Şimdi Ara

THERMALTAKE MATRIX MODUM DEVAM EDİYOR!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: LprMrtKck

quote:

Orjinalden alıntı: ilgisizlik

arkadaşlar benim ufak bir sorunum var şimdiye kadar hiç fark etmemiştim kapağı kestim ama biyer var oraya plexinin girmesi imkansızişte resimleri

THERMALTAKE MATRIX MODUM DEVAM EDİYOR!!!

okla gösterdiğim yer 2mm bana yardım edin plexiyi nasıl sığdırayım yada ne yapayım
     THERMALTAKE MATRIX MODUM DEVAM EDİYOR!!!

plexiyi dışa doru tak yapıştırma belli olur diyosan vidala hem el işçiliği kusurlarınıda kapatmış olursun bir nebze

mandalların üzerinden eğe ile biraz traşladım şimdi tam oturdu resim çekmemiştim onları koyayım teşekkürler tavsiyen için

• quote:

Orjinalden alıntı: serrko

quote:

Orjinalden alıntı: ilgisizlik

arkadaşlar benim ufak bir sorunum var şimdiye kadar hiç fark etmemiştim kapağı kestim ama biyer var oraya plexinin girmesi imkansızişte resimleri

o plastik parçaları iptal et arkadaşım vidayla tuturma imkanıın yokmu
    bu arada işlemci fanını ne kadar aldın birde modelini yazarsan ilerde bnde aynı fanı almayı dşünüyrum da.... iyi çalışmlar kolay gele

teşekkür ederim arkdaşım vidalarla uğraşmak istemiyorum. hem hallettim mandalları traşladım saol

• Çok güzel bi'çalışma olmuş.Eline sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

bencede plexyi vida ile tak,hem görüntü de daha iyi olur
    (o mandallarıda sök at,vida en güzeli)

çift taraflı bant ile yapıştırdım plexiyi çok sağlam oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7he mcRp

öncelikle kolay gelsin.bayağı zaman geçmiş ama resimleri gördüm kendi kasamı mod yapmıştım.plexiyi sıcak silikonla yapıştırmıştık,kenarlarda pay az olduğu için kapak yamulmuştu ve plexiyi bir süre sonra atıodu silikon.Görmeden inanmicaksnız
    birde boya düşünüyorsan kasanı boyadıktan 1 gün sonra parçaları yerleştirmeden sprey cila var.Boyanın üstüne 1 kat cilayı at.bekle kurusun sonra tak parçaları yak uv neonları ohh kebap

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için saol

• quote:

Orjinalden alıntı: Lav

Çok güzel bi'çalışma olmuş.Eline sağlık.

teşekkür ederim saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: adnn

güzel gidiyo bodyguardsa katılıyorum ama öle dandik bi vida değil güzel olması lazım

saol hallettim ben vida kullanmadım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.