Yorumlarınızı bekliyorum almaya degermi veya önerebileceginiz bir kasa varmı acaba? |
THERMALTAKE View 71 sizce nasıl?
-
-
Ben de aynı kasayı araştırıyorum.
RGB Plus modelini.
-
Full temperli bir yapıya sahip tasarım biraz görecelidir ama üst seviye bir soğutma performansı beklemeyin şahsen bu kasaya 2000-2500 TL vermezdim.
Şahsi önerim Phanteks p500a argb mesh gerek soğutması gerek tasarımı iç hacmi vs fazlasıyla yeterlidir.
-
Alırken iyi bir şey alma niyetindeyim ama full tower kasa ve iç hacmi çok çok geniş bir kasa diye biliyorum sordugum modeli full tower yakışıklı bir kasa pek yok zaten 2019,2020 veya 2021 model kasaların neredeyse hepsi birbirine benziyor başka önerilere açıgım..
-
www.vatanbilgisayar.comXIGMATEK VERA M 2x200mm ARGB FANLI MESH PANEL MidTATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-vera-m-2x200mm-argb-fanli-mesh-panel-midtatx-gaming-kasa.html
www.vatanbilgisayar.comXIGMATEK OVARTAKE 6x120mm FAN + RAINBOW LED BAR USB3.0 GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-ovartake-6x120mm-rainbow-led-fanli-usb3-0-gaming-kasa.html
Hocam bu kasalara da bir bakın. 1-2 aydır bende full tower kasa bakıyordum ikinci elde çok uyguna haf 932 bi kasa denk geldi aldım çok memnunum :)
-
İyi bir şeyler almak istiyorsan arkadaşın önerdiği phanteks p500 ve p600 serisi kasalar kesinlikle seni memnun eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam full tower bakmama ragmen neden phanteks 500 öneriliyor anlamış degilim havalandırması iyi olabilir bence çirkin bir kasa..
-
Yarı fiyatına kompakt tasarım benzer iç hacim ve üstün soğutma performansı
View 71 592mm 274mm x 577mm
Phanteks P500A 240mmx510mmx505mm
Kasa göreceli bir kavramdır o yüzden herkes bir fikir ortaya atar son kararı kullanıcı verir o yüzden saygı duyuyorum en uygun fiyat araştırması ile başlıktaki ürüne sahip olabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoStYarı fiyatına kompakt tasarım benzer iç hacim ve üstün soğutma performansı
View 71 592mm 274mm x 577mm
Phanteks P500A 240mmx510mmx505mm
Kasa göreceli bir kavramdır o yüzden herkes bir fikir ortaya atar son kararı kullanıcı verir o yüzden saygı duyuyorum en uygun fiyat araştırması ile başlıktaki ürüne sahip olabilirsiniz.
İlginiz için çok teşekkürler açıkcası çeşit çok olunca kararsız kalınıyor..Araştırmaya devam phanteks listede ama.
-
Konuyu takipteyim.
Ben de sizin gibi Phanteks'i beğenemeyenlerdenim. @akunaki
-
O kasaya nasıl bir sistem toplamayı düşünüyorsunuz?
Kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki, şu an bulacağınız sıfır fiyatına değmez. Kasanın birçok kusur sayılabilecek eksiği var, maksat görsellik ise çok daha iyi alternatifler bulunabilir.
- Her iki pencereli tarafı da tam olarak kapanmıyor. (kapak çapraz geliyor) Pencere yuvaları kısa sürede aşınıyor ve o kapakları vidalayıp kapatamıyorsunuz.
- Hava akışı konusunda pek başarılı olduğu söylenemez, hem aio, hem custom kurulum yaparak deneme şansım oldu.
- Kablolama konusunda da vasat, iyi bir kablo toplama imkansız diyebiliriz.
- Takılacak anakart boyutuna en fazla ATX olarak bakılmalı, üretici her ne kadar sitesinde E-ATX destekli dese de bu kasaya E-ATX kart takmak mümkün değil, 24 pin bağlantısı dahi yapılamıyor. (Çok kesip biçmek gerekiyor, ona rağmen pek tatmin edici bir sonuç alınamıyor)
- Şimdiye kadar kullandığım kasalar arasından en fazla toz problemi yaşadığım modeldir, bunun çözümü de maalesef ki o kasada yok. Modlasanız da yok
- Güncel kasaların birçoğu artık psu holder'a sahip, ancak bu kasada sonradan yapmak isteseniz bile tutturacak bir yer bulunmuyor. Kasada iyi bir kablolama yapılamadığı için ciddi bir kablo karmaşası anlamına geliyor.
- Eğer kutu içerisinden gelen dikey metali kullanmayı düşünürseniz, ona alacağınız riser kablosu TT'de hatalı. (Görüntü gidiyor, kart frekansı çok aşağılara düşüyor, görüntü de bozukluklar oluşuyor vb.) Yapısı gereği herhangi bir riser kablosunu da takamıyorsunuz.
-
Tamam teşekkürler listeden çıkartıyorum o zaman kasayı..
-
Xigmatek Overtake kullanıyorum diğerlerine dönüp bakmam bile :) bu kasa full tower kasalardan daha hallice ve büyük ebatlı.PSU yerini yan cebe çok iyi gizlemişler.Hatta yanda 240mm radyatörler içinde özel yer yapılmış.360/480 vs.. radyatörler içinde uygun.Kablolar hiçbir şekilde gözükmüyor sırıtmıyor. Pencereden bakınca PSU yu da göremiyorsunuz.O altta durup sırıtan PSU'lar eskide kaldı.Kasanın havalandırması zaten çok iyi.Fanlar kontrolcü ve kumandası ile geliyor.Ekran kartını dikey takmak için yer zaten var.En güzeli gidip mağazada incelerseniz diğer full tower dedikleri kasalardan çok daha büyük ve kaliteli olduğunu görerek anlarsınız. + Paranızın yarısıda cebinizde kalır. Markaya para vermeyin kasaya verin :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 10 Ocak 2021; 14:38:22 > -
bu zamana kadar onlarca kasa toplamış bu işi bir nebze hobi edinmiş biri olarak size önerim view 71 den uzak durun. onun yerine aynı markanın daha güncel modelleri olan lvl 20 yada view 51 düşünün. (ikiside daha derli toplu ve güncel kasalardır) onun haricinde tabi bu iş biraz da bütçe işi. şuan kullandığım rog heliosu şiddetle tavsiye ederim. son olarakda sınırsız bütçe var ise daha önce kullandığım cooler master c700m efsanedir.
-
View 71 kullanmadım ancak view 51 kullanıyorum. Gayet geniş ve hava akışı güzel, tavsiye ederim
-
memnun musunuz hocam? Bununla ilgili pek inceleme bulamadım, view 51 680x arasındaydım ben de.
-
Benzer içerikler
- kasaya elektrik gelmiyor
- en iyi ups markası
- psu önerisi
- fps drop neden olur
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- en iyi psu markaları
- japon bilgisayar markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X