Şimdi Ara

THİEF LE İLGİLİ Bİ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GGEREKSİZ Bİ TOPİC OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN AMA NAPİİM BİLMİOM YA ŞİMDİ BLACK SUİT GİYİPDE BİRİNİ KESERSEK KATİL OLUYORMUYUZ

• yazdığını tam olarak anlamadım... yanii thief giysisiyle PVP yapılır mıı ? soru bumuu???
  • O suitle sadece hunter ve 2+ yıldız traderları kesebilirsin. Diğerlerini kesersen pk olursun. Thief bunun adı Murderer deil
  • YA ANLAMADIM Kİ
    BEN BLACK SUİTİ GİYERSEM MURDERER OLURMUYUM HERHANGİ Bİ 20+ LWLLI BİRİNİ
  • olamassın onuu anlatmaya çalışıyoo..
  • bi sorum olacak thief towna gittim elbisede aldım. ama kervana dalmadı. sanırım bi at lazımmış malları yüklemek için. o atı nerden alabilirim ?
  • karedeş thief elbisesi giyince öle herkese dalamıosun.
    sadece hunter ve 2 yıldız kervanlara saldırabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trspawn

bi sorum olacak thief towna gittim elbisede aldım. ama kervana dalmadı. sanırım bi at lazımmış malları yüklemek için. o atı nerden alabilirim ?

kervan 2 yıldız olması lazım dalman için atlada alakası yok deve de olur yeterki taşıyacak bişey olsun.
  • ama bi kac thief saldırıyodu kervana. adam onları kesti. bende elbiseyi taktım ama saldırmadı. yukarda bişiler yazdı. bende elbise ve teleport var o at illa lazıımı ? lazımsa nerden alabilirim?
  • bende normal at vardı o olmuyo demekki. taşıamk için özel atmı var ?
  • TAŞIMAK İÇİN TABİKİDE ÖZEL AT VAR AMA KERVAN DAA İİAMA İLLA AT ALMAK İSTİOSAN AT ALA ZATEN İKİSİDE AYNI YERDE NORMAL AT ALDIĞIMIZ YERE GİT ORDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: trspawn

ama bi kac thief saldırıyodu kervana. adam onları kesti. bende elbiseyi taktım ama saldırmadı. yukarda bişiler yazdı. bende elbise ve teleport var o at illa lazıımı ? lazımsa nerden alabilirim?

abi o saldıranlar npc dir yani playe değil oyun kendi çıkarıo onları sen saldıramıosan 1 yıldız kervandır 2 yıldız ve üzeri ise saldırırsın.
  • hmm belki öle olabilir. ama 2 yıldızlı olduğunu nerden anlıyacaz. bakın bende böle diosaldırdığımda.

THİEF LE İLGİLİ Bİ SORU
  • tmm işte kervan 1 yıldızdır taşıyıcıya yada taşınanlara saldıramazsın dio one star dio bak 1 yıldız kapiş_?
  • yes çok saol
  • @trspawn

o 2 yıldız olsa dalabilcekmiydin yani o levelde şöyle özentileri kesmeyi çok seviyorum yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.