GGEREKSİZ Bİ TOPİC OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN AMA NAPİİM BİLMİOM YA ŞİMDİ BLACK SUİT GİYİPDE BİRİNİ KESERSEK KATİL OLUYORMUYUZ
yazdığını tam olarak anlamadım... yanii thief giysisiyle PVP yapılır mıı ? soru bumuu???
O suitle sadece hunter ve 2+ yıldız traderları kesebilirsin. Diğerlerini kesersen pk olursun. Thief bunun adı Murderer deil
YA ANLAMADIM Kİ BEN BLACK SUİTİ GİYERSEM MURDERER OLURMUYUM HERHANGİ Bİ 20+ LWLLI BİRİNİ
olamassın onuu anlatmaya çalışıyoo..
bi sorum olacak thief towna gittim elbisede aldım. ama kervana dalmadı. sanırım bi at lazımmış malları yüklemek için. o atı nerden alabilirim ?
karedeş thief elbisesi giyince öle herkese dalamıosun. sadece hunter ve 2 yıldız kervanlara saldırabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: trspawn
bi sorum olacak thief towna gittim elbisede aldım. ama kervana dalmadı. sanırım bi at lazımmış malları yüklemek için. o atı nerden alabilirim ?
kervan 2 yıldız olması lazım dalman için atlada alakası yok deve de olur yeterki taşıyacak bişey olsun.
ama bi kac thief saldırıyodu kervana. adam onları kesti. bende elbiseyi taktım ama saldırmadı. yukarda bişiler yazdı. bende elbise ve teleport var o at illa lazıımı ? lazımsa nerden alabilirim?
bende normal at vardı o olmuyo demekki. taşıamk için özel atmı var ?
TAŞIMAK İÇİN TABİKİDE ÖZEL AT VAR AMA KERVAN DAA İİAMA İLLA AT ALMAK İSTİOSAN AT ALA ZATEN İKİSİDE AYNI YERDE NORMAL AT ALDIĞIMIZ YERE GİT ORDA
quote:
Orjinalden alıntı: trspawn
ama bi kac thief saldırıyodu kervana. adam onları kesti. bende elbiseyi taktım ama saldırmadı. yukarda bişiler yazdı. bende elbise ve teleport var o at illa lazıımı ? lazımsa nerden alabilirim?
abi o saldıranlar npc dir yani playe değil oyun kendi çıkarıo onları sen saldıramıosan 1 yıldız kervandır 2 yıldız ve üzeri ise saldırırsın.
hmm belki öle olabilir. ama 2 yıldızlı olduğunu nerden anlıyacaz. bakın bende böle diosaldırdığımda.
tmm işte kervan 1 yıldızdır taşıyıcıya yada taşınanlara saldıramazsın dio one star dio bak 1 yıldız kapiş_?
yes çok saol
@trspawn
o 2 yıldız olsa dalabilcekmiydin yani o levelde şöyle özentileri kesmeyi çok seviyorum yaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme