Şimdi Ara

thief rehberi :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum hunter - trade rehberi olunca benimde thief rehberi hazırlamam kaçınılmaz oldu
    thiefi anlatmaya gerek görmüyorum şu kara kara giysileri olan ve milletin mal taşırken, aman şimdi çıkacak diye yusuf yusf ettiği ,karşılaşıncada milletin elini ayağını titreten gruptur :)
    öncelikle düşmanlarımızı kısaca bir tanıtayım .

trader nedir ? meslek icraa ederken arkalarına bayrak takarlar bir şehirden diğer bir şehre bin bir güçlük içersinde varıp, taşıdığı malı diğer şehirde satan ancak gittiği yol üzerinde karşılaştığı bin bir cefa nedeni ile kazandığı gold dan daha fazlasını pota ,mota harcayan akıllılar grubudur bir şehirden diğer bir şehre gitmesi yarım satten fazla sürer (o süre içersinde gidip kasma alanlarındaki elemetleri toplasa daha çok kazanacak ...) bizede bunları sövüşlemek düşer çoğu yattığı zaman ver abi paramı kasacak param yoktu falan der ya da bekle şimdi çağırıyom ben arkadaşı koyacak senin ...na beklede gör diyen veya elini ayağını öpiim abi kesme beni..diyen zavallılar grubudur tek başına 5 yıldız taşıyamayacak kadar acizlerdir yanlarına koruma alırlar halbuki biz onlardan kaptığımız 5 yıldızı başkasının korumasına ihtiyac duymadan kaçırırız

hunter : bunlarda meslek icra ederken arkalarına yelpaze gibi bir şey takma ihtiyacı duyarlar traderla malı koruyacağına dair anlaşmasına rağmen çoğu zaman sağlam thiefleri görünce koruduğu tradeyi miç gibi ortada bırakıp topuklarlar

aşağıdaki Linkte bu zavallıların volta attığı haritalar mevcuttur

not:haritalar alıntıdır

http://forum.donanimhaber.com/m_27151874/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 16 Ekim 2008; 17:10:10 >

• Rehber mi şimdi bu

Auto CAD a muhalefet olmak için hazırlanılmış bi konu gibi duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

Rehber mi şimdi bu

+5
  • Thief rehberi, Demişsin ama Thief konusu haricinde herşey mevcut. Hadi açtığım konuda yaptın abuk subuk yorumlar. Bu konu tamamen kirlilik. Spyxxx Arkadaşın dediği gibi tamamen muhalefet için açılmış bir topic.

- Son birşey soracam ; Ödevlerini bitirdin mi bakayım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scolerr®

quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

Rehber mi şimdi bu

+5

-5
  • biz kimin yusuf yusuf ettiğini cok gördük elinizdeki Malı az yere sermedim sayın thiefler.4-5 kisilik thief ordusunu (lwl leri benle aynı) Tek basıma dw kumlarına gömdüm.
    Defalarca geldiler basedemeyince 2 adet 90 lwl ık abilerini getirdiler.

Serwer=Redsea
    Nick=YoLSAVASCISI

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 16 Ekim 2008; 18:09:46 >
  • @vertus65

Aferin istedigini yapıyosun.

Anladın sen onu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.