< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Thinkbook 15 Gen 2 ARE (AMD) inceleme (20VG006WXT) (15.6', ryzen 4700u, 8 gb, 256 gb) (26. sayfa)
-
-
Bir insan ancak bu kadar şanslı olur kutuyu açtım güzelce laptobu çıkardım ne görim ekran kasasında küçuk bi vuruk var anında aradım hp yi iade oluşturdu ama satıcı ürün açıldığı için iade almayabilir dedi bende zaten değişim istedim ki bu fiyata bulamam bi daha satıcı tecnopac inşallah sorunsuz değişim olur yoksa aldık başa bela
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede istediğiniz gibi çözülür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ürün elinde olup tam performansta cihazı yüke sokup performans düşmesi gibi sorunları yaşayan var mı bu cihazda? Veya herhangi bir problem yaşadınız mı ölü piksel ve hoparlör cızırdaması gibi donanımsal hatalara?
-
Hoparlör cizirdamasi yok. Ama sesi çok yetersiz. Ders dinlemek için bluetooth hoparlör aldık.
Anladım. Elimdeki yeni nesil ThinkPad Gen 2 var, hoparlörü çok güçlü ve yüksek sesi var. Tabii müzik ve film gibi seslerde iddiası yok ancak konferansta falan konuşma sesleri oldukça yüksek ve azda olsa bass var gibi. Klavyesi de çok hoşuma gitmişti ancak bazı düşük titreşimli yüksek frekanslı seslerde kasaya titreşim yaydığı için bazı seslerde cızırtı gibi ses var. Hoparlör bozuk olsa elimi kasanın ortasına bastırınca(TouchPad) cızırtı sesi kesilmezdi ama bazı kullanıcılarda duymadığı söyleniyor her seste olmadığı için dikkat edilmemişte olabilir. Bunun için ne kadar iade edilip ThinkBook alınıp veya başka bir modele geçilir mi karar veremedim. Harman Kadron + Dolby Audio ve Think klavyesi için de vazgeçemiyorum ya:/ Thinkbook da sadece cızırtı değil, diğer ısınma olunca performans düşmesi veya fan sesleri gibi kronik sorunları var mı sormak istemiştim. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 23 Temmuz 2021; 22:17:1 > -
En büyük handikapı hoparlörlerin aşağı bakıyor oluşu. Normalde ses yüksek bile olsa boğuluyor. Biz normal kullanımda ısınma fan sesi sıkıntısı yaşamadık. Ama yük altında fan sesi oluğunu yazmıştım. Tdp yüksek olarak ayarlı. Tabi ölçme imkanım yok. Ama benchmarklarda cpu voltaj değerlerini paylaşmıştım ki beklenenden yüksek. Bu yüzden zaten büyük fan konulmuş ve bu yüzden bir noktadan sonra fan sesi yüksek çıkıyor.
ThinkPad de yükte bile fan sesi bana yüksek olarak gelmiyor normal bir IdeaPad bilgisayarın sıcaklığında çalışan fan sesi olarak geri dönüş alıyorum genellikle fan kapalı hale getiriyor ve akıllı sensör varmış sanırım fan için. ThinkPad de alttan öne doğru bakıyor, masaya koyunca masa titriyor sanırım içerisinde birinci sınıf Harman Kadron ses sisteme sahip olduğu için yüksek ses var boğuk ses yok ama bazı kullanıcılarda benim gibi cızırtı sesi varmış bana da denk geldi. Güzel cihaz Thinkbook ama şimdi yüksek net sese alıştım kötü gelebilir dediğiniz gibi ise. O zaman iade edersem HP markanın serilerine bakarım Bang&Olufsen hoparlör sistemleri varmış. Benim de bir şans var hocam ya ölü piksel çıkar ya da başka bir yerinde farklı ufak sıkıntılar çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CemalSanane
Bir insan ancak bu kadar şanslı olur kutuyu açtım güzelce laptobu çıkardım ne görim ekran kasasında küçuk bi vuruk var anında aradım hp yi iade oluşturdu ama satıcı ürün açıldığı için iade almayabilir dedi bende zaten değişim istedim ki bu fiyata bulamam bi daha satıcı tecnopac inşallah sorunsuz değişim olur yoksa aldık başa belaHocam sonuç ne oldu ? aynı satıcıdan bilgisayar almayı düşünüyorum içime kurt düştü şimdi
-
Lenovo ThinkBook AMD Ryzen 5 4500U 8GB 256GB Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 20VG006XTX modelinden 1 adet satın aldım. Gömülü ram samsung marka.
16 gb ram takviyesi yapmak istiyorum. Kingston ın 2 modelini gördüm.
Kingston 16GB 3200MHz DDR4 Ram KVR32S22D8/16 ve Kingston 16GB 3200MHz DDR4 Ram KVR32S22S8/16
Birinin adında D var diğerinin adında S var. D olan sanki daha yeni sürüm gibi. Hangisini almalıyım? D olan dual mi?
-
D olanın rankı 2, S olanın 1. Sanırım tek farkları da bu.
Single rank olan ramde tüm çipler tek blok olarak birbirine bağlı ve bu çip kümesi herhangi bir anda kullanıma açık.
Dual olanda ise çipler ikiye bölünmüş ve birbirinden bağımsız iki küme oluşturulmuş. Herhangi bir anda iki çip kümesinden sadece biri kullanılabilir durumda.
Buna göre seçiminizi yapın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 31 Temmuz 2021; 22:39:25 >
Teşekkürler.d OLANI 20 TL DAHA UCUZ. gömülü samsung ram ile sıkıntı çıkarır mı ya da d olan daha mı hızlı çalışır?
-
Teorik olarak single olanlar daha hızlı çalışır. Ancak serverlarda dual rank olanların daha iyi performans gösterme olasılığı da var. Laptoplar için D tavsiye etmiyorum.
İkinci olarak S ve D karıştırmak (eskiden) tavsiye edilmiyordu. Büyük olasılıkla gömülü olan ram Single dir. Programlarla kontrol edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 31 Temmuz 2021; 23:28:33 >
Yeni göndermedi oyalayıp hp den iade istedim aradaki farkı çek verdiler sepetine firmasından aldım dün geldi daha kuramadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CemalSananeYeni göndermedi oyalayıp hp den iade istedim aradaki farkı çek verdiler sepetine firmasından aldım dün geldi daha kuramadım
hangi siteden aldınız acaba ? farkı çekle nasıl veriyorlar benim bilgisayarımda iade ya da değişim kararı çıktı bilgisayar bakıyorum bende bilgisayarların çoğunu bilgisayarcılar satıyor sizin yazdığınız gibi. Hepsiburada'nın kendi sattığında ise iade yorumları var çok arada kaldım
-
Hp den almıştım kampanya vardı 3000.300 bilgisayar 5000 e gelmişti iade olunca ve fiyat yükselince aradaki farkı hp den rica ettim kupon olarak verdi sağolsunlar bende hp deki sepesit firmasından aldım yine 5000 e geldi
Hocam merhaba ürun geldi çok şükür.sol yanda az bi ışık sızması var idare eder benim farkettigim bi olay var klavye ışıkları otomatik değilmi yanınca sönüp klavyeye dokununca tepkiyle yanıp sönmesi yokmu
hayır.kapalı olmak üzere 3 kademeli ve fn+space ile kontrol ediliyor.
Normalde otomatik olur kaç tane bilgisayar gordüm ilk defa bunda otomatik değil vede hoşuma gitmedi otomatik yapma durumu varmı acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X