Şimdi Ara

Thinkpad E14 Çift Ekran Kartı Hk. Yardım (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazda bir dahili bir de RX640 ekran kartı var. Normal şartlar altında "Never Alone" adlı oyunu çok rahat oynatmasını bekleriz ancak oyun esnasında ara ara FPS düşmeleri yaşıyorum can sıkıcı boyutta. 80'den 18'e falan düşüyor. Acaba ikinci ekran kartı devreye girmiyor mu diye düşünüyorum. Ne yapabilirim acil yardım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C3390505 -- 21 Mart 2020; 18:48:3 >

• Amd driverlerini güncelleyin eğer değillerse. Onun dışında msi Afterburner indirerek ikincil ekran kartını kullanıyor mu öğrenebilirsiniz.(Programa yabancıysanız yotubede kullanım videoları var)
    Onun dışında yüksek fps de oynatırken bir anda düşüyorsa sıcaklık da olabilir. Afterburnerde sıcaklık değerlerini de kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes-_-

Amd driverlerini güncelleyin eğer değillerse. Onun dışında msi Afterburner indirerek ikincil ekran kartını kullanıyor mu öğrenebilirsiniz.(Programa yabancıysanız yotubede kullanım videoları var)
    Onun dışında yüksek fps de oynatırken bir anda düşüyorsa sıcaklık da olabilir. Afterburnerde sıcaklık değerlerini de kontrol edin.
    AMD driverı günceldi. MSI Afterburner'ı indirdim ama problem devam ediyordu. Fark etttim ki dahili ekran kartının driverı kurulu değilmiş. İntel'in sitesinden indirip kurunca düzeldi. Şimdi anlamsız FPS sorunu yaşamıyorum ek olarak ekran parlaklığını vs. ayarlayabiliyorum. Ben bu zamana kadar işkenceyle kullanmışım bilgisayarı.
  • Şimdiye kadar yapmamış olmanız hata. Neyse hallolduğuna göre iyi eğlenceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift monitör sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.