Bildirim
THK MAKİNE VS GAZİ ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜH.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hacettepe inşaat yeter hocam girebilirsin. ama ee ve makina ayrı şeyler. Önce bölüm düşün sonra üni
Hocam hacettepe inşaat iyi de geçen sene 25 bin ile kapattı oranın gelmesi biraz zor malesef :(
quote:
Orijinalden alıntı: agulli
Hocam hacettepe inşaat iyi de geçen sene 25 bin ile kapattı oranın gelmesi biraz zor malesef :(
Hocam ben otomotivdeyim 19.400 den 22.300 e geriledi neden inşaat gerilemesin ki?
hocam valla gelirse süper olur kontenjanıda 14 kişi arttı inşallah olur teşekkür ederim yorumlarınız için -
Thk daha çok havacılık üzerine dersler verir.Diğer üniversiteler gibi değil yani.Hem bölümün gerektirdiği dersler hem de havacılık ilgili dersler var.Gazi mühendislik fakültesinde kampüs yok gibi.Thk kampüs büyük ama içi boş gibi duruyor.
Boş derken kampüsde otopark alanı yemekhane cafeler var.Ama insan sıkılıyor.Okulun arka tarafında hangarları ve 100 den fazla uçağı var üniversitenin.Havacılık ve uzay bilimleri alanında ilk ve tek ihtisas üniversitesidir.Havacılık ve uzay alanında ilginiz varsa gelin.Yoksa gazi ya da hacettepe yazın.İngilizceniz iyise bilkentde öneririm.Thk hazırlığıda zor haberiniz olsun bu arada
Havacılık da ilgi alanımda var ama gazide git gide önemini kaybeden bir üniversite izlenimini veriyor geçen sene o binayı gördüm ve gerçekten burda okunmaz tarzı laflar ettim içimden; ama katlanmak gerekli böyle şeylere ben mezun olduğumda thk nın gaziden aşağı kalır bi yanı olurmu onu merak ediyorum açıkçası -
Her zaman vakıf üniversiteleri daha iyidir.Erasmus programları daha fazla.Yurt dışı olanakları çok iyi Thk.İngilizce hazırlığı geçerseniz sertifika veriliyor.Dünya da tanınıyor sertifika.İsterseniz hazırlığı Amerika New york da okuma imkanınız var.Bölüme başlayıncada gidebilirsiniz.Thk git gide güçleniyor.Havacılıkla ilginiz varsa Thk tercih ederim.Lisansı bitirince yüksek lisans pilotaj geçiş yapabilirsiniz.Türk hava yollarıyla iş garantili.Yardımcı pilot olursunuz.5 yıl sonra pilot olursunuz
Oo vay be iyiymiş düşüneceğim bunları.Ben birde okulu ziyaret edeyim yazmadan önce inşallah, teşekkür ederim yorumlarınız için -
gazide inşaat okuyorum. tüm bölümler için konuşuyorum okulu seven arkadaşım yok kadar az diyebilirim. dediğin gibi gazi mühendislik geriye giden bir okul. bence gazi mühendislikten bir bölüm yazarsan pişman olursun. tercih zamanı bana da kampüs önemsiz gelmişti ama şimdilerde çok acısını çekiyorum. çok pişmanım diyebilirim -
Vay be şaşırdım açıkçası o kdar kötü olabileceğini düşünmemeiştim. Bir de bu sene ee ve inşaat için yüzde 100 ingilizce şeklinde öğrenci alımı yapacaklarmış normal Türkçe nin haricinde. Bu bir tür avantaj olur mu? teşekkürler -
İngilizce herzaman avantajdır Siz bence Thk tanıtım günlerine gidin.Kampüsü beğenirsiniz bence
Bi bakmalıyım aynen
up başka tavsiye verebilecek? -
Hocam bence de mesleği belirle ondan sonra üniversiteyi seç. Başarılar
Hocam siz kimsiniz :D -
yüzde 100 ingilizce inan bana çok avantajlı olur ama okulun hazırlığı kötü yani o kadar iyi ingilizce öğrenmene yetmeyecektir muhtemelen, biraz zorlanabilirsin. ama dediğim gibi yüzde 100 ingilizce her zaman çok iyidir -
İngilizce de sıkıntı çekeceğimi pek düşünmüyorum zaten olursa güzzel olur yani
Benzer içerikler
- apotemi fonksiyonlar zor mu
- iktisat zor mu
- sobotta pdf
- tev bursu mülakat soruları
- uykumu alamıyorum
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X