Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pyrosquad

quote:

Orijinalden alıntı: syburg

quote:

Orijinalden alıntı: filinta7

alan arkadaşa hayırlı olsun.son iki telefonum geri döndü.alcatel hero ve zopo zp998.çift çekirdekli thl w3+ kullanıcısıyım.bir kezde şansımı thl t100s için deneyeceğim.ayrıca telefonlar isveçten gelmiyor.son gümrük sıkıntıları ile çinlilerde uyandı biraz.isveç,isviçre posta acentaları vasıtasıyla yine çinden yollanıyor telefonunuz.en son gümrük sorunu olmadan gelen telefonum germany post ile gelmişti.fakat son 3 aydır her paketi gümrüğe sokuyorlar.en son solar lamba aldım o dahi gümrükte bekliyor 1haftadır.

Selam.

Bende şansımı denemek istiyorum. Acaba gümrükten geri döndüğünde paranızı alabiliyormusnuz?
    Birde cep telefonu yasaklı mal statüsüne girdiği için gümrük bedelinin 4 katı cezayı işlem uygulanacak deniyor.
    Siz hiç ceza ödedinizi mi? veya şahit oldunuzmu

belli şahıs satıcılar iyi geridönüşlü yani yada belli sitelerden alırsanız paranızı geri alıursınız şuan için cezai işlem duymadım sadece mektup gelişyor yasaklı madde geri gönderildi diye zaten paypal ile alırsan (ki mutlaka paypal ile al ) oradanda işlemlerini yürütebilirsin ama geri ödüyor kaliteli satıcılar

Ben şimdiye kadar Aliexpress den alışveriş yaptım ama Aliexpresste paypal ödemesi yok.

Paypal ile alışveriş yapabileceğim ,tavisye edeceğiniz hangi site var.

• pandawill, buyincoins, banggood, geekbuying
  • Yok mu başka ürünü eline geçen?
  • hadi arkadaşar, gelsin artık telefonlarınız.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

hadi arkadaşar, gelsin artık telefonlarınız.....

seninki geldi ya gıcık ver bakalım
  • gıcıklıktan değil ki,

inanki kendime gelmiş kadar sevinirim , telefonlar gelse...
  • Arkadaslar sanki cok sansliyim telefon 8 gunde geldi cok mutlu oldum ya super bisey bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6055

Arkadaslar sanki cok sansliyim telefon 8 gunde geldi cok mutlu oldum ya super bisey bu

hayırlı olsun hocam, nerden aldınız?
  • Pandewillden aldim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6055

Arkadaslar sanki cok sansliyim telefon 8 gunde geldi cok mutlu oldum ya super bisey bu

hayırlı olsun.

Ne yadırdınız. Telin üzerine. Kaç para deklare ettirdiniz. Gift diye mi geldi.
    Gümrük kontrolünden geçmişmi tel. Yoksa direk mi geldi.

Bilgileri paylaşırsanız sevinirim.
  • Syburg valla kardes herhangi bisey yazdirmadim gift diye deil others diye yaziyodu para miktari da yazdirmadim. Gumruge girdigine inanmiyorum cunku 8 gunde geldi detayli bilgiyi yarin aksam paylasirim teli aldigim gibi ciktim evden suan imei degistirmeden kullaniyorum ama en kisa zamanda degitiricem yalniz kamerasini fazla begenmedim bataryasi 2300 ama iyi gidiyor

• Syburg - telefona 62 $fiyat yazmislar pandewillden, hollanda uzerinden geldi, others yaziyo kutu uzerinde, kameraya kotu demistim ancak uzerindeki filmi cikartmayi unutmusum o yuzdenmis simdi cok net cekiyo, gumruge girmeden gelmis direk,ekran kalitesi Gercekten cok iyi antutu testinden 26464 aldi s4 un hemen altinda siralamada s4 te 28000 kusur aliyo zaten sarji dun fulledim . hala 40 civarinda okadar kurcaladigim halde bu kadar

• teşekkürler
  • Konuda telefonun aldığı övgüleri görünce gaza gelip sipariş vermiştim Buyincoins'ten.
    Bugün giriş yaptı ve torbaya eklendi. Yarın adrese gelmesini umuyorum.
    Malezya post ile 17 günde geldi.
  • nasıl iş bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Konuda telefonun aldığı övgüleri görünce gaza gelip sipariş vermiştim Buyincoins'ten.
    Bugün giriş yaptı ve torbaya eklendi. Yarın adrese gelmesini umuyorum.
    Malezya post ile 17 günde geldi.

Hayirli olsun sevindim

• Way arkadas demekki singapurpost ve chinapost tan gelenleri incelemeye aliyorlaaarrrr.....

• Hayrli olsun galiba ben tekrar siparis vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

Way arkadas demekki singapurpost ve chinapost tan gelenleri incelemeye aliyorlaaarrrr.....

Maalesef böyle bir ayrım yok ben dahil bildiğim bayağı kişi var Sweden Post ile geldi ve takıldı.

• merhaba ,

SAR değeri daha öncede sorulmuş ancak yanıt göremedim.
    SAR değeri konusunda net bilgi varmı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.