Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ballandıra ballandıra anlatılacak bi durum söz konusu değil açıkçası, sadece telefonda gördüklerimi sizlerle paylaşıyorum. ama telefon gerçekten çok iyi ve karizma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

ballandıra ballandıra anlatılacak bi durum söz konusu değil açıkçası, sadece telefonda gördüklerimi sizlerle paylaşıyorum. ama telefon gerçekten çok iyi ve karizma...

Video inceleme yapar mısın hocam? Oyun performansı falan nasıl?
  • 3 kare sabah 1 kare akşam 6 ya doğru çektiğim kareler
     THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msakdogan -- 21 Şubat 2014; 12:55:24 >

• video çektim, en kısa sürede paylaşacağım. video oldukça başarılı, ayrıca video çekerken zoom yapabiliyorsunuz.

Oyunla hiç aram yok, akşama oğlum deneteyim oyun canavarıdır kendisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msakdogan -- 21 Şubat 2014; 13:00:19 >
  • Arkadaşlar sadece öğrenmek için soruyorum .
    IMEI işlemini , yasal harçtan kurtulmak için mi tercih ediyorsunuz ?
    Yani cihaz harcı yatırılıp da yasal bir şekilde de kaydedilebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quzman

Arkadaşlar sadece öğrenmek için soruyorum .

edilir tabi + 150 tl daha verirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: stentor

quote:

Teşekkür ederim .

• varmı satan he
  • @omer1739 şuan bi tek bende var anlaşılan bu telden, şuan açıkçası satmayı düşünmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

@omer1739 şuan bi tek bende var anlaşılan bu telden, şuan açıkçası satmayı düşünmem

Hocam resimlerin düşük çözünürlüklü görunuyor. En kaliteli ayarda çekip koyman mumkun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stentor

quote:

Edilemeyedebilir önce imei yi internetten kontrol edin bazı imeiler bikaç makinaya kopyalandığı işin kopyalamadan dolayı kapalı olabiliyor o zaman parasını ödesenizde açtıramazsınız. En temizi hurda telefonla değiştirmrk.

• alan arkadaşa hayırlı olsun.son iki telefonum geri döndü.alcatel hero ve zopo zp998.çift çekirdekli thl w3+ kullanıcısıyım.bir kezde şansımı thl t100s için deneyeceğim.ayrıca telefonlar isveçten gelmiyor.son gümrük sıkıntıları ile çinlilerde uyandı biraz.isveç,isviçre posta acentaları vasıtasıyla yine çinden yollanıyor telefonunuz.en son gümrük sorunu olmadan gelen telefonum germany post ile gelmişti.fakat son 3 aydır her paketi gümrüğe sokuyorlar.en son solar lamba aldım o dahi gümrükte bekliyor 1haftadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filinta7

alan arkadaşa hayırlı olsun.son iki telefonum geri döndü.alcatel hero ve zopo zp998.çift çekirdekli thl w3+ kullanıcısıyım.bir kezde şansımı thl t100s için deneyeceğim.ayrıca telefonlar isveçten gelmiyor.son gümrük sıkıntıları ile çinlilerde uyandı biraz.isveç,isviçre posta acentaları vasıtasıyla yine çinden yollanıyor telefonunuz.en son gümrük sorunu olmadan gelen telefonum germany post ile gelmişti.fakat son 3 aydır her paketi gümrüğe sokuyorlar.en son solar lamba aldım o dahi gümrükte bekliyor 1haftadır.

Selam.

Bende şansımı denemek istiyorum. Acaba gümrükten geri döndüğünde paranızı alabiliyormusnuz?
    Birde cep telefonu yasaklı mal statüsüne girdiği için gümrük bedelinin 4 katı cezayı işlem uygulanacak deniyor.
    Siz hiç ceza ödedinizi mi? veya şahit oldunuzmu

• Slm arkadaslar bende cuma gunu siparis verdim t100s icin tnt post ile hollandadan gelecek gozukuyor. Birkac arkadasin dedigi gibi gumrukte sikinti var ama gumrukten gecen telefon da var yakin zamanda. bu biraz sans isi galiba insallah benimki de gecer de telefonu anlatirim size ozelliklerine gore cok ucuz bir telefon bence antutuda aldigi puanda ortada zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: syburg

quote:

alan arkadaşa hayırlı olsun.son iki telefonum geri döndü.alcatel hero ve zopo zp998.çift çekirdekli thl w3+ kullanıcısıyım.bir kezde şansımı thl t100s için deneyeceğim.ayrıca telefonlar isveçten gelmiyor.son gümrük sıkıntıları ile çinlilerde uyandı biraz.isveç,isviçre posta acentaları vasıtasıyla yine çinden yollanıyor telefonunuz.en son gümrük sorunu olmadan gelen telefonum germany post ile gelmişti.fakat son 3 aydır her paketi gümrüğe sokuyorlar.en son solar lamba aldım o dahi gümrükte bekliyor 1haftadır.

Selam.

Bende şansımı denemek istiyorum. Acaba gümrükten geri döndüğünde paranızı alabiliyormusnuz?
    Birde cep telefonu yasaklı mal statüsüne girdiği için gümrük bedelinin 4 katı cezayı işlem uygulanacak deniyor.

Şu an öyle bir uygulama yok.fakat yeni torba yasada telen getirtme değilde uygunsuz imei kaydı ile ilgili bir ibare vardı.zaten 2014-2015 gibi bu tür ürünlerin turkiyede satılacağını düşünüyorum.ama keşke kaliteli halde getirseler.gm discovery den sonra dark evo falan şeklinde ucuz ve kaliteli ürünler gelirde dişardan almayız.benim çift hat kullanma gibi bir durumum olduğu için dışardan şansımı deniyorum yoksa ucuz iyi ürünler gelmeye başladı.moto g gibi

• @filinta7, benim telefon isveç üzerinden geldi, takip kaydından adım adım isveç postasından sonrada ptt gov tr den takip ettim.
  • Arkadaslar bisey sorcam ya benim siparis tnt post ta gorunuyor, fakat verilen tnt postunadresinde sorguluyorum verilen takip numarasiyla sonuc bulunamadi diyor ayin 20 inde siparis verdim.hafta sonu diye gozukmuyor dedik ilk basta ama hala sonuc yok diyor. Sizce ne yapmaliyim.

• acele etme , SABIR...

Bazen, ilk 15 gün gözükmüyor sistemde sonra birden bire gözükmeye başlıyor.
    http://www.17track.net/index_en.shtml bu adresten ilk sorgulat...

hayırlısı olsun
  • Msakdogan, kardes haklisin sabirli olmak lazim da bir sikinti filan mi var dedim kendi kendime verdigin linkten sorguluyorum zaten not found yaziyo gelsin de bekleriz onemli deil. Telefonu alan sensin demi elinde var simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: syburg

quote:

Selam.

belli şahıs satıcılar iyi geridönüşlü yani yada belli sitelerden alırsanız paranızı geri alıursınız şuan için cezai işlem duymadım sadece mektup gelişyor yasaklı madde geri gönderildi diye zaten paypal ile alırsan (ki mutlaka paypal ile al ) oradanda işlemlerini yürütebilirsin ama geri ödüyor kaliteli satıcılar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.