Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msakdogan

buyincoinsten aldığım telefonum benimde isveç üzerinden geldi...

hayırlı olsun güle güle kullanın..konuşma ses kalitesi ve kulaklık ses kalitesi hakkında bilgi verirmisin..
  • İki gundur kullaniyorum, oldukça memnunum.gelen kulaklik cok sik ve sesi disariya vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz telefonu pasaport üzerinemi kaydettirdiniz yoksa üzerine imei'mi çaktırdınız?
  • Telefonla çektiğiniz farklı resimleri de görmek isteriz
  • @mustafa 09

imei değişimini kendim yaptım, pasaport mevzuda yok :)

@KaRaSSS

en kısa zamanda çektiğim kareleri paylaşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msakdogan -- 16 Şubat 2014; 23:09:19 >
  • bana gönderilen paketin fotoğrafı.
    ( buyincoinsss kargoyu gönderdikten sonra hesabıma görmem için yüklemişti)

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msakdogan -- 17 Şubat 2014; 8:46:50 >
  • Arka kapak metal mi plastik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Telefonun çekim gücü nasıl?
    2) wifi çekim gücü ne alemde?
    3)Kamerası iddia edildiği gibi kaliteli mi? Mesela s3, s4 ten daha mı iyi?
    4) Kendi kendine kapanma,tıkanma,şu bu yetmezliği uyarısı sorunu var mı?
    5)Ölçüleri pandawilde, bic te verilen ölçülere uyuyor mu? cetvelle ölçebilir miyiz?özellikle enini ve boyunu
    6) Isınması ne alemde?
    7)Ahize ses kalitesi nasıl, yeterli mi? boğuk mu?hışırtılı mı?
    8) kulaklık mp3 kalitesi nedir?
    9)metal olan bir yeri var mı?
  • KaRaSSS K kullanıcısına yanıt
    bende şimdi verdim sipariş bic den içimden bi ses alma kafayımı yedin gümrük sorunlu dedi ama içimdeki diğer adrenalin sever manyak al al al diyince verdim siparişi 20 günlük heyuecan başladı hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrosquad

bende şimdi verdim sipariş bic den içimden bi ses alma kafayımı yedin gümrük sorunlu dedi ama içimdeki diğer adrenalin sever manyak al al al diyince verdim siparişi 20 günlük heyuecan başladı hadi hayırlısı

Pyro yaktın kendini dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaSSS -- 17 Şubat 2014; 17:32:45 >
  • bic'ten sipariş vericektim ama ürün takip konusunda kendime güvenemediğim için işi dayıma yıktım:DO da daha önce aliexpressten telefon almış 3 telefondan biri gümrükten dönmüştü!Site seçimini kendine bırakıcam:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

http://www.sanalpazar.com/14818065-Zopo-Zp980-Plus-8-Cekirdek-1.7ghz__isp14818065
    Hocam ilanı incelerseniz sanırım doğudan telefon getiriyolar tabi kendilerinede pay çıkararak acaba sorun cıkar mı?

Doğrudan falan getirtmiyorlar, aynı sizin gibi yurtdışından alıp tracking verecekler, boşuna o kadar fark vermeye gerek yok bence. Tabi gümrükte takılırsa siz değil onlar uğraşır tek fark bu, siz de paranızı sanalpazardan geri alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

Hocam bişey sorucam sizlere?
    Bu işi yani yurtdışından telefon getirme işini gümrük tehlikesi yaşamamıza engel olmuycak bi site veya şirket var mı acaba?
    Komisyonu abartılı almıycak bi şirket!!!

Bana gelen yazıda telefonun kayıt merkezlerinden birinde kayıt yapılmadığı tespit edildiğinden geri gönderildiği yazmış. Eğer imei numarasını telefon gelmeden öğrenip kaydını yaptırırsanız, en kötü ihtimalle vergi de ödeyip telefonu alabilirsiniz. Bu durumda astarı yüzünden pahalıya gelir yine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

buyincoinsten aldığım telefonum benimde isveç üzerinden geldi...

Öncelikle güle güle kullanın. Siz şanslıymışsınız hocam

Sizler bize umut oluyorsunuz, bu yüzden denemeye devam
  • destek için saol
  • ayrıntılı bir video inceleme bekliyoruz
  • Telefon hayırlı olsun. Benimki Ocak başında TC ye girmesine rağmen takıldı ve geri döndü, daha bugün paypalden dispute'ün sonuçlandığı haberini aldım. Bundan sonra telefon alacak olursa başka bir ülkede tanıdığa gönderecem. IMEI işlerinin olabilmesi sevindirici bu da sanırım root yaptığın anloamına geliyor?? GPS performansını da bildirirsen sevinirim.
  • selam arkadaşlar...Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim ilk önce, sonrada bana sorduklarınızı dilim döndüğünce cevaplamak istedim.

sipariş verenlere, allah kavuştur diyeyim ilk önce....

@ti_ger evet,arka kapak plastik ama kaliteli, çok şık duruyır. daha önce zopo c2 plt vardı 5" arka kapağı çok basitti buna göre.

@KaRaSSS

1) Telefonun çekim gücü nasıl? (oldukça iyi, bir hattım türkcel, diğer hattım avea sorunsuzca kullanıyorum)
    2) wifi çekim gücü ne alemde? ( hem evde hemde iş yerinde sıkıntı olmadan kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım.)
    3)Kamerası iddia edildiği gibi kaliteli mi? Mesela s3, s4 ten daha mı iyi? ( açıkçası kamerasını daha net test etmedim, edince buradan paylaşırım.) ( dsrl makina kullana birisi olarak objektif yorum yaparım merak etmeyin)
    4) Kendi kendine kapanma,tıkanma,şu bu yetmezliği uyarısı sorunu var mı? ( üzerindeki room orjinal geldiği gibi, 4 gün oldu şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım)
    5)Ölçüleri pandawilde, bic te verilen ölçülere uyuyor mu? cetvelle ölçebilir miyiz?özellikle enini ve boyunu ( boy,143mm en 70mm-dıştan dışa)
    6) Isınması ne alemde? ( normalde çalışırken-24-26 derecelerde-yüklenildiğinde40-41 derece oldu, başka kullandığım telefonllardada bu derecelere çıkılıyor zaten, yüklenildiğinde)
    7)Ahize ses kalitesi nasıl, yeterli mi? boğuk mu?hışırtılı mı? ( çok net , sorunsuz)
    8) kulaklık mp3 kalitesi nedir? ( gelen kulaklık oldukça başarılı, hem radyo hem mp3 gayet iyi)
    9)metal olan bir yeri var mı? ( her iki yan yukardan aşağıya doğru metal)

@DoKToR_TiLKi en kısa sürede hem video hemde fotoğraf çekimleriyle ilgili dökümanları paylaşacağım.

• ufak bi not konuyu takip eden herkese,

telefon inanılmaz şık ve karizma duruyor arkadaşlar. iyiki zopo 998 yerine bu telefonu almışım. gören bi daha bakıyor, markası ne diye soruyor.

almadan önce onlarca videosunu izledim bir sürü fotoğrafına baktım ama, bu kadar iyi ve şık olacağını tahmin etmemiştim.
  • artik ceza uygulamalari basliyormus burdan bakinhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88199686
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.