Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msakdogan

Wifi hotspot kurdum ama denemedim açıkçası, sabah erken kaltığım için gece çok fazla geç yatamadım. bu hafta sonu baya bi hırpalarım telefonu her koşulda...

Android bağlantı ayarlarından aktive etmeniz yeteri bir sey kurmanız gerektiğini sanmıyorum :)
  • kutunun içinden çıkan kılıf bu arkadaşlar

http://www.thlmobilestore.com/thl-t100s-case-red.html
  • kutunun içinden çıkan kulaklık

http://www.thlmobilestore.com/earphone-for-thl-w7.html
  • Kulaklık vs hikaye de ömür boyu kullanmam, kılıf renk haricinde gayet hoşmuş, kullanılır
  • renk abes işte :)
  • hayırlı olsun güle güle kullanın benim merka ettigim bunun kasa kalitesi nasıl çizilmellere karşı dayanıklımı nasıl bir malzeme kalitesine sahip
  • msakdogan kullanıcısına yanıt
    En son alışverişimde ben de böyle yapmıştım. Yalnız referans ile yeni üyelik açarsanız, o yeni üyeliğe direkt %5 indirim oluyor, bir de bunun haricinde ekstra %5'de referans olana gidiyor, yalnız referans olan kişiye nakit gelmiyor, %5 coins geliyor. Benim referans olarak yazdığım hesabında coinsler gözüküyor, yalnız hemen kullanıma izin vermiyor coinsleri, 1-1.5 ay bir süre sonra kullanılıyor. Daha aktif olmadı benim coinsler. Bunlar neyse de bu telefonu siparis ettim, muhtemelen gelmeyecek bana gümrük yüzünden.

Ama surayi bir inceleyin.
    www.buyincoins.com/lp/referral-1.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @uslanmaz37

http://www.youtube.com/watch?v=ZKrKrbS2doA bu linkteki videonun 01.20 sinden sonrasını izle anlarsın
  • Gümrük cok sıkı bu aralar,2014 te farklı isim ve zamanlarda siparisini verdigim 3 telefon gumruge takıldı..Biri buyincoins ten ikisi alirxpress ten..

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Nereden almistiniz ve bundan sonraki surecte ne olacak paranizi alabilecekmisiniz? Saticiyla bizim gumruk problemlerini konustunuz mu daha once?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

Nereden almistiniz ve bundan sonraki surecte ne olacak paranizi alabilecekmisiniz? Saticiyla bizim gumruk problemlerini konustunuz mu daha once?

1 i buyincoins ve 2 si aliexpress diye yazmıştım...

Aliexpress'teki birinde refund aldım diğerlerini henüz alamadım.

Detaylıca anlattım gümrük problemlerini ama anlamıyorlar ya da anlamak işlerine gelmiyor. Aliexpress teki satıcı telefonu alalı kaç gün oldu cevap yazmadı dispute'a.. Halbuki ondan önce telefon daha bana ulaşmadı diye çığırtkanlık yapıyordu. Kısacası Aliexpress'ten kesinlikle telefon almayın, gümrüğe takılırsa başınız çok ağrır. Buyincoins te garip bir bekletme tavrı sergiliyor, telefon İsveç e döndüğü halde halen biraz daha bekleyin alacaksınız gibi şeyler yazıyor, ekran görüntüsünü koyduğum halde.. Yine de paypal hiç bir zaman almadığınız ürün için paranızı vermemezlik etmez. Cep telefonunu mutlaka Paypal ile alışveriş yapılan bir siteden alın. Aliexpress'e güven olmaz. Müşteri hizmetleriyle chat yapıp durumu anlatmasam 10 gündür escalate modunda cevapsız bekliyordu dispute...

• Uyardıgınız iyi oldu hocam. Buyiconis geri iade ürünler için kargo parası nekadar alıdı ? pandawill geridönen ürünler için vergide alıyormus diye okudum bic. sizden böyle birşeyde istedimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusi_42 -- 16 Şubat 2014; 16:36:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusi_42

Uyardıgınız iyi oldu hocam. Buyiconis geri iade ürünler için kargo parası nekadar alıdı ? pandawill geridönen ürünler için vergide alıyormus diye okudum bic. sizden böyle birşeyde istedimi

Buyincoins paypal case i ile yazışmalar devam ediyor. Benden biraz daha zaman istediler ben de telefon ellerine geçmediği için tamam dedim fakat ürün 4-5 gündür İSVEÇ de bekliyor, bu konuda uyardım inş. orda alacak birileri vardır. Buyincoins normalde Çin den gönderiyor ama telefon takılmasın diye İSVEÇ i denemişler, bataryalı ürünler ordan sorunsuz geliyordu çünkü, herhalde orda da bir acente leri vardır.. BIC Free shipping gönderdiği için geri dönüş parasını isteyeceğini düşünmüyorum. Geri dönen ürünlerden vergi alınacağını sanmıyorum.. Yine de ben FULL refund talep ettim 1 hafta içinde belli olur bakalım ne olacağı.

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    bu surec paypal 45 gunluk zaman icerisinde hala degil mi?

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    45 günü geçti, dispute açtıktan sonra paypal a escalate yapmak için 2 hafta kadar daha bir süre veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 16 Şubat 2014; 17:58:49 >
  • arkadaşlar telefonun bugün çektiğim kareleri...

• buyincoinsten aldığım telefonum benimde isveç üzerinden geldi...
  • Hocam bişey sorucam sizlere?
    Bu işi yani yurtdışından telefon getirme işini gümrük tehlikesi yaşamamıza engel olmuycak bi site veya şirket var mı acaba?
    Komisyonu abartılı almıycak bi şirket!!!
  • http://www.sanalpazar.com/14818065-Zopo-Zp980-Plus-8-Cekirdek-1.7ghz__isp14818065
    Hocam ilanı incelerseniz sanırım doğudan telefon getiriyolar tabi kendilerinede pay çıkararak acaba sorun cıkar mı?
  • T.C. gumruk mevzuati engel.

Birisi Yaninda getirmedikçe kendinde alsan sanalpazardaki aracilardan da alsan risk var. Yok diyen yalan soyler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.