Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msakdogan

buyincoinsten verdim.
    ( daha önce 12 kez buyincoinsten alış veriş yaptım)

(başka bir isim adı altında yeni üyelik açıp kendimi refere gösterip %5 indirimli sipariş verdim)

Nasıl aldınız %5 indirim ile?
  • yazımın son satırında yazdığım gibi

(başka bir isim adı altında yeni üyelik açıp kendimi refere gösterip %5 indirime hak kazandım, sonra ürünü seçip sepete geldiğimde %5 otomatik tüm ürünlere indirim verdi.)
  • indirimli almak değilde,kargodan geçme ihtimali nerdeyse sıfır gibi.artık ya bir tanıdık ya da çok fazla şans lazım telefonun gümürkten geçmesi için.
  • arkadaşlar bunun t100 ve t100s ayrı 2 modelimi var. bazı sitelrde bu iki isimle satlıyor
  • cobane kullanıcısına yanıt
    T100 olan cin versiyonu. Avrupada calismaz.
    T100s ise avrupa versiyonu
    Ben aldim torbaya eklendi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XWING X kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam. inşallah kazasız belasız ulaşır sana. ben de cesaretimi toplayabilsem alacağım. ama alacağım adamda t100 modeli var. sen hangi satıcıdan aldın pm atarmısın
  • arkadaşlar bu telefonun sar değeriyle ilgili bilgisi olan varmı? bu benim için önemli de
    nerden aldın
  • Beyler alanlar memnun mu? sorun ya da olumsuz tarafı var mı? Şunu tavsiye ederim bunu boşverin diyebileceğiniz marka model var mı?

1. Ayrıca ROM sorunu var mı? Guncellemede sorun cıkıyor mu? Android 4.2'de kalmayalım. Kusursuz yükleyebileceğimiz rom mevcut mu?
    üretici stok romlar dahil...? Üzerinde gelen romda anlamsız Çince uygulamalar var mı? Dil seçeneği Türkçe yapılınca sorunsuz kullanılabiliyor mu?

2. Konudan gordugum kadarıyla pek tutulan bir model degil Zopo Lenova konuları cok kalabalıkken bu telefon konusu bomboş
    Halbuki bu telefon digerlerinden cok cok iyi tutulmamıs olmasının nedeni nedir? Tavsiye edebileceğiniz diğer f/p ürünlerine de açığım.

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Ben kasasının ideal ölçülerden biraz büyük olduğu için iptal ettirmiştim.
    5'' ekranlı çıkan doğru düzgün cihaz yok henüz. Çıkanların çoğu 5.5'' - 6.5'' aralığında.
    Çin piyasasına çıkmış olan ve fiyat/performans ürünü olduğu belirtilen Coolpad F1 modeli var. Fiyatı 180$ civarı.
    WCDMA'lı versiyonu çıkınca değerlendirilebilir.
    Android 4.3 ile çıkacağı belirtilen Zopo ZP1000 modelide takibimde. Çıktığında değerlendireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 11 Şubat 2014; 7:10:46 >
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Telefonun köşeli yapısı çok hoşuma gidiyor. Ben muhtemelen bugün yarın sipariş vereceğim.

İncelemeleri izledim üzerinde olmayan teknoloji ve özellik yok. Cok markayla kıyasladım, her türlü rakipsiz neden ilgi görmediğini anlayamıyorum.

ZOPO 998 vs hikaye bunun yanında...
    gelecekmi ustam yani gümrüğe takılmadımı?
  • bende takipteyim alma niyetim var da gümrükte takılacak korkusu ile beklemedeyim belki gümrük yumuşar umudu ile
  • siparişi verdim, bi aksilik olmazsa bu hafta gelir diye umut ediyorum...
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Beyler alanlar memnun mu? sorun ya da olumsuz tarafı var mı? Şunu tavsiye ederim bunu boşverin diyebileceğiniz marka model var mı?

1. Ayrıca ROM sorunu var mı? Guncellemede sorun cıkıyor mu? Android 4.2'de kalmayalım. Kusursuz yükleyebileceğimiz rom mevcut mu?
    üretici stok romlar dahil...? Üzerinde gelen romda anlamsız Çince uygulamalar var mı? Dil seçeneği Türkçe yapılınca sorunsuz kullanılabiliyor mu?

2. Konudan gordugum kadarıyla pek tutulan bir model degil Zopo Lenova konuları cok kalabalıkken bu telefon konusu bomboş
    Halbuki bu telefon digerlerinden cok cok iyi tutulmamıs olmasının nedeni nedir? Tavsiye edebileceğiniz diğer f/p ürünlerine de açığım.

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler...

Telefonun konusu var kullanan arkadaş yok! Bu kadar mı durum vahim yani?!

• quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Telefonun köşeli yapısı çok hoşuma gidiyor. Ben muhtemelen bugün yarın sipariş vereceğim.

İncelemeleri izledim üzerinde olmayan teknoloji ve özellik yok. Cok markayla kıyasladım, her türlü rakipsiz neden ilgi görmediğini anlayamıyorum.

ZOPO 998 vs hikaye bunun yanında...

Ocak'ta sipariş vermiş olduğum ve hala UKİM'de olan telefon T100S Önce Zopo ZP998 almayı düşünüyordum, bana göre bu telefon ZP998 den daha iyi. Fakat benim de anlayamadığım neden Zopo kadar ilgi görmediği. Telefonun tasarımı ZP998e göre ve birçok telefona göre çok iyi. Umarım gelir de test ederim.

• seedless kullanıcısına yanıt
    Umarım teslim alırsınız en kısa sürede. Ben de aynı fikirdeyim sizle, haber bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

siparişi verdim, bi aksilik olmazsa bu hafta gelir diye umut ediyorum...

inşallah sorunsuz elineze ulaşır
  • selam arkadaşlar, biraz önce evden aradılar. kargoyu eşime teslim etmişler. akşam olması için sabırsızlanıyorum.

tamda sevgililer gününde geldi :)
    benden mutlusu yok...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.