Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdalm

Sizde silinde afişe olmasın :)

İşlem tamam
  • Yukarıdaki resim o amaçla çekilmemiş elemanın teki kız arkadaşına hediye vermiş işte. o kutunun içinden çorap , çorapın içindende alyans çıkıyor. Kız paketleri açtıkça dumur oluyor yani.
  • pandawill güvenlimdir gümrüğe takılırsa paramı geri alabilirmiyim acaba elimdeki telefonu satıp bunu almayı dusunuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayynaK

pandawill güvenlimdir gümrüğe takılırsa paramı geri alabilirmiyim acaba elimdeki telefonu satıp bunu almayı dusunuyorum :)

paybal üzerinden ödemeni yaparsan telefn gelmezse paranı geri alabilme ihtimalin yüksek arkadaşm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypall'dan aldım.Hala kargoya verilmedi.
    Paypall'dan alıp kargoya verilen varmı?
    Ayrıca farklı bir siteden alıp eline ulaşan varmı.Birisi şu cihazı alıp ıcığını cıcığını kurcalasa da iyimi yaptık kötümü yaptık anlasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalm -- 11 Ocak 2014; 17:35:36 >
  • Panda'dan siparişimi iptal ettim.
    Hala göndermediler ve canlı yardıma bağlandım otomatiğe bağlamışlar gibi sürekli 7 gün daha bize şans tanırmısınız (Bunu enaz 2 kere 3-4 gün vererek bekledim ama artık sıkıldım)
    Sürekli 2-3 gün daha şans verin diyorlardı şimdi 7 güne çıktı.Dedim bu üründe ya problem var yada ellerinde hakikaten yok ve geliş tarihini bilmiyorlar.
    Bende iptal ettim.

Şimdi sadece BİC'den sipariş verdiğim Lenovo P780 ve Aliex'den sipariş verdiğim Hdc Node 3 cihazı bekliyorum.
  • Benimki de 2 haftadır TC'de görünmüyor. Singapurdan çıktı bir türlü buraya gelemedi.
  • Slm arkadaşlar. Çinde bir akrabam var. Şubat'ta buraya gelecek. Bu cihazdan almasını isteyeceğim. Oradan internet üzerinden alabileceği güvenilir ve uygun bir web sitesi varmıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
  • Eyvah.. istanbula düştü sonunda :)
  • Dreamparks kullanıcısına yanıt
    Direkt Mağazadan alsın. Shenzen'deyse hele çok ucuza alır. Intenette bizim aldıklarımız oradaki fiyatların baya üzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crusht

Eyvah.. istanbula düştü sonunda :)

inşallah takılmadan geçer kardeş
  • quote:

Direkt Mağazadan alsın. Shenzen'deyse hele çok ucuza alır. Intenette bizim aldıklarımız oradaki fiyatların baya üzerinde.

Hangi mağazadan bilmiyorumki bilsem direk diğceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamparks

quote:

Hangi mağazadan bilmiyorumki bilsem direk diğceğim.

kardeş arkadaşın eğer singapurdaysa ona markayı söyle o bulur.
  • Çinde hangi şehirde olduğunu söyle sana mağaza bulalım.
  • 22 Ocak itibariyle bende verdim thl t100s sipariş, hadi hayırlısı.....
  • lte li modeli bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

22 Ocak itibariyle bende verdim thl t100s sipariş, hadi hayırlısı.....

Siparişi nereden verdiniz?
  • buyincoinsten verdim.
    ( daha önce 12 kez buyincoinsten alış veriş yaptım)

(başka bir isim adı altında yeni üyelik açıp kendimi refere gösterip %5 indirimli sipariş verdim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msakdogan -- 24 Ocak 2014; 8:54:25 >
  • Bu telefonun 3 gb ram ve 2.0 ghz×8 cekirdekli modeli ne zaman cikar?2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili 3.000 mah ve üstü olsa düşünmeden alacağım ama... Şuan ki telefonun 3.150mah (p780 alacaktım ram ve işlemcisi düşük diye almadım) , önceki telefonun 2.750mah benim için şarj ve dayanıklılık önemli. Aslında Lenovo s750 nin üst modeli çıksa onu alırım ama pek ses yok o taraftan da.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.