Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı bu telefonu yada diğer THL modellerinden satan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

selam arkadaşlar, biraz önce evden aradılar. kargoyu eşime teslim etmişler. akşam olması için sabırsızlanıyorum.

tamda sevgililer gününde geldi :)
    benden mutlusu yok...

hayrlı olsun incelemeni bekliyoruz hocam
  • quote:

selam arkadaşlar, biraz önce evden aradılar. kargoyu eşime teslim etmişler. akşam olması için sabırsızlanıyorum.

tamda sevgililer gününde geldi :)
    benden mutlusu yok...

Hayırlı olsun hocam , bol bol resim ve antutu gibi bir , iki test sonucu bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası sizlerden daha çok ben bu dediklerinizli fazla fazla istiyorum. akşam bi olsunda nasipse gecem incelemekle kurcamakla gececek, emin olabilirsiniz.

25 ocakta sipariş vermiştim, 14 şubatta elime ulaştı.. :)
  • sıkıntısız gelen mal azami 20 günde geliyor zaten hayırlı olsun
  • quote:

açıkcası sizlerden daha çok ben bu dediklerinizli fazla fazla istiyorum. akşam bi olsunda nasipse gecem incelemekle kurcamakla gececek, emin olabilirsiniz.

25 ocakta sipariş vermiştim, 14 şubatta elime ulaştı.. :)

hangi siteden acaba?
  • bir çok sorunsuz ürün aldığım buyincoins'ten aldım...

telefonla beraber 10000mah'lik solar şarz da almıştım oda telefondan 2 gün önce geldi.

http://www.buyincoins.com/item/35712.html
  • quote:

bir çok sorunsuz ürün aldığım buyincoins'ten aldım...

telefonla beraber 10000mah'lik solar şarz da almıştım oda telefondan 2 gün önce geldi.

http://www.buyincoins.com/item/35712.html

Ben de buyincoins'den aldım, fakat sanırım takıldı.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/918512/c35a6d85-ba64-4828-b267-a6d61673c922.png

Benim postanın durumu linkteki resim gibi. Sizin postanızın işlemleri nasıldı? E devletten bakabilir misiniz?

https://www.turkiye.gov.tr/ptt-gonderi-takip?submit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seedless -- 14 Şubat 2014; 18:08:10 >

• Hocam bizi de heveslendirdin , ilk fırsatta bekliyoruz bol, bol resim ve test..
  • Benimki takildi , geri gidiyor.
    Lanet olsun...

• @xwing geçmiş olsun, umarım bir daha takılmaz...

dün akşam eve gittim telefonu elime almama rağmen hala şaşkındım. herkes gümrükte takılıyor diyordu, bir çok kişininde takılmıştı. takılmadan gelmesine çok sevindim..

dün akşam ki ilk izlenimlerimi anlatayım.

1. telefon çok şık( daha önce zopo c2 plt. kullanmıştım,onla kıyasladığımda çok çok iyi)
    2. çok hafif ( bi an kokrktum açıkçası, demo filanmı diye)
    3. ele çok güzel oturuyor
    4. ekranında bir ince bir kalın 2 korucuyla gelmiş, kalını çıkarttım şu an ince koruyucu ile kullanıyorum, kutudan birde yedek ekran koruyucu çıktı
    5. kılıf göndermişler, ama kullanamam herhalde ( kargoyu eşimin adına sipariş etmiştim, o yüzden sanırım pembe renkte kılıf göndermişler
    6. kutudan;
    kulaklık
    şarz
    usb kablosu
    kitapçık( renkli ve ingilizce) çıktı.
    7.26500 antuttu aldı
    8.pil 2400mah
    9.4.2.2 geldi
    10. 32gb rom/2gb ram
    11.mobile uncle ile imei sorunsuzca değiştirdim
    12. çift hatta sorunsuzca çalışıyor
    13.her iki kamerada 13.3 mp(antutu)
    14.yoğunluk 480 dpi(antutu)
    15. normal kullanımda sıcaklık 24-26 derece arasında

• msakdogan kullanıcısına yanıt
    Hocam iyice iştahlandırdın zaten ürün Buyincoins alışveriş sepetimde bekliyordu aldıracaksınız donunda onca gümrük dedikodusuna rağmen

Çok resim, bol resim hatta bol bol resim ve de video bekleriz İyi günlerde kullanın.

Bu cihazın özellikleri bir yana köşeli tasarımı beni cezbediyor. Bu cihazı görüp de hala aynı fiyata Zopo alan arkadasları anlamak güç, sebebini duymak isterdim açıkçası...

Son olarak tek merak ettiğim şey ön kamerasının 13MP olması bence gereksiz yere çok yüksek tutulmuş. Video konferasta çok fazla kota yemeyecek mi?
    Test etme imkanınız oldu mu? Ön kamera çözünürlüğü düşürülebiliyor mu? 2MP tercih ederdim şahsen sırf bu yüzden :(

Güle güle kullanın hocam, vaktiniz olunca resim bekliyoruz bu arada batarya 2700mAh değil mi ? ve MoreLocale 2 kullandınız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 15 Şubat 2014; 11:05:29 >
  • pili bende 2700 diye biliyordum ama eminde değildim, birçok yerde 2400 geçiyor bazı sitelerde ise 2700

o da kusuru olsun diyeceğim artık :(

şuan işteyim, eve gidince bol bol resimlerim.

ben şu ana kadar 2 telefon getirdim, her iki kargo da eşimin adına istedim, acaba düşünüyorum da şimdi, bayan olduğu için mi buradaki gümrükten geçiyor diye de hani...( KISACA EŞİNİZİN ADINA KARGOYU İSTEYİN BENCE )

bu arada kamera ayarlarınada baktım, hem ön kamera hem arka kemeranın mp ayarları yapılabiliyor.

değerler şöyle:

QVGA-VGA-1,3MP-2MP-3MP-5MP-8MP-12MP-13MP istediğiniz

Ufak ama önemli bir not buyincoinsten alacaklar için, daha önce buyincoinsten alışveriş yapıyorsanız, yaptıysanız. farklı bi isimde yeni bi kullanıcı hesabı açın ( herhangi bi isim altında) ve daha önce alışveriş yaptığınız kullanıcı adını referans gösterin. böylece ilk alışveriş sepetinizde %5 indirim alıyorsunuz. ben telefonu 15,49$ daha ucuz aldım bu yöntemle

• Fotoğraf internette çok, bu resmin devamında kutu içinde ÇORAP var ))

Hocam şu kamera olayını da çözdünüz ya tamamdır şimdi aklımda en ufak bir soru işareti kalmadı

2700mah batarya cihazın uzakdoğu sürümüyle geliyor hatta NASA teknolojisi filan denmiş kapasitesine ancak model T100 diye geçiyor T100S değil yani o modeller ve ülkemizde çalışmıyor bant ayarları yüzünden.

Ben 2250mah bekliyordum 2400 ise daha iyi elbet. Aktif olarak ne kadar gidiyor test edebildiniz mi?

ve son olarak gelen kılıf resmini de detaylıca paylasır mısınız? İşe yarar bir sey mi yoksa kılıf arayışına da girmeli miyiz bir bakalım

İndirimle ilgili olarak forum temsilcisine ilk alışverişiniz olduğunu söyleyin genelde indirim konusunda da yardımcı oluyor. Eski üye olduğunuzu çaktırmayın

• Murat hocam çok hafif temiştiniz sağlamlık açısından nasıl bir izlenim verdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusi_42 -- 15 Şubat 2014; 12:14:18 >
  • @blur
    yanında gönderilen kılıf , sadece kılıf benim hoşuma gitmedi açıkçası. ama bi video izlemiştim akşam linkini paylaşırım burada size( iş yerinden giremiyom :( ) orada ekranı bıcakla darp ediyo yinede bişey olmuyor.

aktif olarak daha bugün telefonun benle ilk günü, baya bi kurcalamaktayım sabahtan beri, şuan saat 12.19 şarz sabah 07.50'de full dü şuan şarz %60 da

@yusi_42

telefon hafif ama sağlam, almayı çok istediğim mi3 var dı ona çok benziyor şıklık olarak, ön taraf çok şık parlak siyah çerçeve, arkası siyaha yakın koyu bir gri

akşam fotolarını çeker eklerim zaten siteye
    Konunun hareketlendigini gormek guzel :)

Download testi yaptınız mı? sn kaç kb gördünüz? Ayrıca Wifi hotspot olarak kullandınız mı? Yani telefonun internetini PC'den kullandınız mı kablosuz? verim nasıl? Bu da çok kullanacağım özelliklerden çünkü :)

Bahsettiğiniz videoyu ben de izledim. Hatta videodaki çocuk Filipinli THL'in yetkili bir ismiydi sanırım :)

Kılıf resimlerini de bekliyoruz İncelemeniz bir çok arkadaşa yol gösterecek...
  • Wifi hotspot kurdum ama denemedim açıkçası, sabah erken kaltığım için gece çok fazla geç yatamadım. bu hafta sonu baya bi hırpalarım telefonu her koşulda...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.