Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    X ray den gecince telefon oldugu ortaya cikiyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paypal da 5 taksit kampanyası varken sipariş geçsemmi acaba ?

http://forum.donanimhaber.com/m_89009734/tm.htm

Zopo 980+ yada 990+ da aklımı çeliyor.
    Ne dersiniz _?
  • Arkadaslar galiba gumrugun siki tutulmasi son gunlerdeki bocek sikandallarindan kaynakli cunki gumruklerde yasa disi yollarla bir cok bocek, dinleme, kayit cihazi yakalanmis bu yuzden cok siki tutuyorlar dikkat ederseniz 17 araliktan sonra takilmalar bu kadar artti

• Gule gule kullanin sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

Gule gule kullanin sevindim

sağol sizinkide gelir inşallah
  • @pyrosquad gözü aydın abi güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

@pyrosquad gözü aydın abi güle güle kullan

sağolasın çok güzel telefon sizede nasip olu rinşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrosquad

GELDİ GELDİ
    https://www.youtube.com/watch?v=20pezbWzpc4

Hayırlısı olsun güle güle kullanın. Hangi siteden almıştınız link verebilir misiniz? , paketlemede özel bir isteğiniz oldu mu? Nasıl bir yol izlediniz? Telefon kullanımı şebeke uyumu nasıl. Şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

quote:

Gule gule kullanin sevindim

sağol sizinkide gelir inşallah

Tesekkurederim ama maalesef benim ki gumrukten gecmeyi basaramadi

• quote:

bende şimdi verdim sipariş bic den içimden bi ses alma kafayımı yedin gümrük sorunlu dedi ama içimdeki diğer adrenalin sever manyak al al al diyince verdim siparişi 20 günlük heyuecan başladı hadi hayırlısı

Bu msji tekrar okudugunda ne hissediyosun

• quote:

quote:

bende şimdi verdim sipariş bic den içimden bi ses alma kafayımı yedin gümrük sorunlu dedi ama içimdeki diğer adrenalin sever manyak al al al diyince verdim siparişi 20 günlük heyuecan başladı hadi hayırlısı

Bu msji tekrar okudugunda ne hissediyosun

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: özer8376

quote:

GELDİ GELDİ

Hayırlısı olsun güle güle kullanın. Hangi siteden almıştınız link verebilir misiniz? , paketlemede özel bir isteğiniz oldu mu? Nasıl bir yol izlediniz? Telefon kullanımı şebeke uyumu nasıl. Şimdiden çok teşekkürler.

buyincoins den aldım kendileri çözüyor aten herşeyi hiçbirşey demedim türkiye dedim tamam hallederiz dexdiler
    satıcam bu arada istersen

• quote:

quote:

quote:

GELDİ GELDİ

buyincoins den aldım kendileri çözüyor aten herşeyi hiçbirşey demedim türkiye dedim tamam hallederiz dexdiler

çok kar istemiyorsan sadece adrenalin için aldıysan talip olabilirim

• quote:

quote:

quote:

GELDİ GELDİ

Tekrar sipariş veresim geldi ama çok kararsız kaldım, daha önceki bicden bu telefonu sipariş ettim hala UKİM'de bekliyor, geri gidecek daha.

Satıyorsanız fiyatını merak ettim, pm atarsanız fiyatını sevinirim.

• Fiyati nedir bende pm alabilirmiyim :)

• Arkadaslar bende buycoinsten bu telefonu veya zopo998 I almayi dusunuyorum bu telefonlari aldiktan sonra telefona evde kullanmadigim telefonun imeisini nasil atarim bide telefonu her guncelledigimde veya rom yukledigimde imei atma islemini tekrar yapmam gerekirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan449

Arkadaslar bende buycoinsten bu telefonu veya zopo998 I almayi dusunuyorum bu telefonlari aldiktan sonra telefona evde kullanmadigim telefonun imeisini nasil atarim bide telefonu her guncelledigimde veya rom yukledigimde imei atma islemini tekrar yapmam gerekirmi?

Mobiluncle diye bir prgm var onunla atarsiniz. Cihazi fabrika ayarlarina dondurmediginiz surece imei dusmuyor rom atsaniz bile

• Telefonu belli bı süre kullanınca telefon kasmaya başlıyor peki o zaman ne yapacaz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Numan449 bu telefonu ilk alan ve en uzun süredir kullanan benim, şu ana kadar bahsettiğin gibi ne takılma ne kasma hiç bir şey yaşamadım. aktif olarakta 2 hattıda kullanıyorum. sorunsuzca. alacak arkadaşlara tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.