Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 inch ThL T100S Octa Core MT6592W 1.7GHz Android 4.2 Dual SIM 3G Smartphone Unlocked RAM 2GB ROM 32GB 13MP GPS NFC OTG Corning III Gorilla Glass
    677 TL
    USD$305.75(23% off) Price:$397.42

http://www.buyincoins.com/item/41849.html

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :)

• Beyler Nexus 5 kullanıyorum ama ara sıra aklım buna kaymıyor değil. İçimden bir ses diyor sat Nexus 5'i, T100S al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sakayla karisik oylesine bi laf attik konu karisti herkesten ozurdilerim hakkinizi helal edin,ayrica ben 302$=666tl ye almistim gumrukten geri dondu hani almayi denemedik degiliz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRSANCAK

Aynı telefondan bahsetmiyor muyuz...

5 inch ThL T100S Octa Core MT6592W 1.7GHz Android 4.2 Dual SIM 3G Smartphone Unlocked RAM 2GB ROM 32GB 13MP GPS NFC OTG Corning III Gorilla Glass
    677 TL
    USD$305.75(23% off) Price:$397.42

http://www.buyincoins.com/item/41849.html

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :)

Evet ayni cihaz

• bide banka hesabınızdan paypaldan türklirasına çevirin önce bi paypal öpsün kendi kurundan,ardından bankada %3 alsın ondan sonra alırsınız 666 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrosquad

bide banka hesabınızdan paypaldan türklirasına çevirin önce bi paypal öpsün kendi kurundan,ardından bankada %3 alsın ondan sonra alırsınız 666 tl ye

Paypalla iliskiye girmezsen benim gibi sikinti olmaz kardes paramizida geri aldik sorun yok yani.rabbim dolandiricilarla karsilastirmasin kimseyi gerisi problem degil.ama sen niye bu konuya bu kadar icerledin anlayamadim kimsenin kar etmesine karsi degilim ki bana nie cephe aldin anlayadim ben 850 tl teklif ettim siparis vermeden once adam bana 1200 den asagi olmaz dedi ve boyleleride var iste ,neyse konuyu iyice dagittik istemeden seni kirdiysam ozerdilerim pyrosquad kardes kusuruma bakma hakkini helal et

• Satan varsa pm ulaşsın.
  • Arkdaslar bende t100s var da bu sitelerden kapakli kilif ve 2700 mah lik batarya almak istiyorum pandawilli kullaniyorum genelde ancak orada da yok oneriniz varsa link paylasabilirmiydiniz simdiden tesekkurler.

• Gerçekten güzel bir telefon...
    Özellikleri harika.
    Yukarıda bir arkadaşın linkini verdiği thl sayfasında dolaşırken bir de 6 inçlik t200 diye bir modellerini gördüm...
    Kafama takılan şu 5 inçlik telefona 2700 mah'lık pil koymuşlar ama 6 inçlik telefonda 2600 mah'lık pil var. İlginç buldum...

Alıp kullanan arkadaş var mı? İzlenimleri nedir? Bu soruların cevapları önceki sayfalarda varsa özür dilerim. Gecenin bu vakti bakmaya üşendim.

Tekrar kusura bakmayın...
  • alışveriş için nereyi tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

alışveriş için nereyi tavsiye edersiniz?

Buyıncoıns ten alan bi kaç arkadaşın geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

quote:

Buyıncoıns ten alan bi kaç arkadaşın geldi.

quote:

+1 Aynen ben de buradan sipariş vereceğim. Ek indirimleri de mevcut ve güvenilirler.
  • Merhaba arkadaşlar THL T100s video formatı nedir 3gp,mp4,mov hangisi veya diğeri acaba
  • Blur kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. ek indirimler nelerdir?
  • quote:

teşekkürler. ek indirimler nelerdir?

Yeni üyelik indirimi alabilirsiniz ya da indirim kuponları kullanabilirsiniz

Forum yetkilisine danışın: Buyincoinstr
  • Telefonu getirticem de gümrükte kalırsa birdaha sipariş vericem.1 buçuk ay gibi zaman kaybı olucak.Elinde olan sıfır veya en fazla 1 aylık 2. el varmı satmak isteyen acaba veya elinde fazla olan :) iyi akşamlar cümleten
  • İnternetten bu telefonu alıp teslim adresi Azerbaycan verirsem sıkıntı olur mu? Azerbaycan gümrüğü ile ilgili bilgisi olan var mı? Tek telefon takılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelyosman

İnternetten bu telefonu alıp teslim adresi Azerbaycan verirsem sıkıntı olur mu? Azerbaycan gümrüğü ile ilgili bilgisi olan var mı? Tek telefon takılır mı?

Mantıklı :) Zaten orada tanıdığınız varken kendisi gelirken getirebilir.
    Zaten ülke değişse bile ücreti düşük gideceğinden sorun olmayacaktır.
  • Takip

• arkadaşlar bir şey soracağım, bir yakının rusya soçide otelde kalıyor.yaklaşık 1 ay daha kalacak.. bu telefonu pandawillden alıp adres olarak otele teslim ettirebilirmiyiz acaba? bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.