Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• elinde thl 100s olan varsa satın alacağım satmak isteyen varsa pm atsın
  • istanbulda olup satmak isteyen varsa alabilirim satmak isteyenlere duyurulur
  • Bu telefon 2. kez rüyama girdi. Hadi hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6055

quote:

Orijinalden alıntı: lovelyosman

THL t100 ün monkey king modeli t100den daha ucuz bizim operatörlere uyumlu olmadığı söyleniyor ama özelliklerine bakıldığında ülkemizde de çalışacağını görebiliriz.

Compatible 3G network: WCDMA 850/2100MHz
    Compatible 2G Networks: GSM 850/900/1800/1900MHz

This Cell Phone works with 3G & 2G networks
    (1)Compatible 3G network: WCDMA 850/2100MHz
    The name UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) is usually used in Europe. The UMTS Forum has confirmed that WCDMA is the world's most popular 3G technology
    Outside of Europe, the system is also known by other names such as FOMA or W-CDMA. In marketing, it is often referred to as 3G or 3G+. (http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=UNITED+STATES)

(2)Compatible 2G Networks: GSM 850/900/1800/1900MHz
    Example of Compatible Networks
    France: Bouygues, Orange, SFR GSM, Virgin
    UK: MCom, T-Moblie, TeleWare
    Ireland: Vodafone, O2, Meteor, Tesco
    Spain: Orange, Movistar, Vodafone, Simyo, Yoigo
    Portugal: Vodafone, TMN, Optimus
    USA: AT&T, T-Moblie, Fido, Suncom, Airvoice, CTC, Edge, Indigo, Tuyo, 7-Eleven, Callplus, O2, Lucas, Suncom
    Canada: Rogers, Fido
    Australia: Optus, Telstra, Vodafone, Virgin
    Italy: TIM, Vodafone, Wind

http://www.tinydeal.com/thl-t100s-5-ips-fhd-mtk6592-8-core-android-422-nfc-phone-p-113745.html

Kardes ucuz olan t11 modeli monkey king deil farkli bir model o

Yok t11 modeli değil, t11'in farkı kamerası ve hafızasının daha düşük olması ama bu belirttiğim ilanda

(THL) T100S MonkeyKingⅡolarak yazmış.

http://http://www.tinydeal.com/thl-t100s-5-ips-fhd-mtk6592-8-core-android-422-nfc-phone-p-113745.html

• Beyler Pandawill den siparis versek gelir mi sizce şansımı denemelimiyim ?? Acil yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyincoinsten aldıgım telefon bugun elime ulaştı. cidden cok begendim elefonu. yalnız telefon root edilmemiş, bu konuda yardımcı olabilecek arkadas varmı
  • ssoner1907 S kullanıcısına yanıt
    Framaroot.apk deneyin hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

Framaroot.apk deneyin hocam.

saolasın hocam, play storeda bulamadım bunu, nasıl yapıcam acaba, detaylı bilgi verirmisin
  • Google dan arat forum-xda dan son sürümü indir hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbet

Google dan arat forum-xda dan son sürümü indir hocam.

hocam dediğin şekilde yaptım ama telefon bu dosyayı html dosyası olarak görüyor ve çalıştırmıyor.
  • @ssoner1907 kuvvet ile muhtemel Chrome tarayıcı kullanıyorsunuz bu neden ile APK indirememiş olabilirsiniz dosya uzantısı apk olucak html degil ie browse kullanın ve idm Flash benzeri dosya indirme programı kullanmayın tekrar deneyin

• Dolphin browseri deneyin

• ilginiz için sağolun arkadaslar. dosyayı indirip uygulamayı kurdum ama root edemedim hala. uygulama çalışmadı bi türlü
  • Kardes yukledikten sonra kutucugu isaretle yoksa yuklemiyo yukle aciliyosa balahir yazan yere bas ok

• Elinde 2700 mah batarya olan varsa alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ssoner1907

buyincoinsten aldıgım telefon bugun elime ulaştı. cidden cok begendim elefonu. yalnız telefon root edilmemiş, bu konuda yardımcı olabilecek arkadas varmı

hocam hayırlı olsun ne zaman sipariş vermiştiniz .?
    birde link verebilirmisiniz ?

• Gençler telefonu 9 Mart da sipariş verdim,bugün 6 mayıs ama hala telefondan haber yok .s..s. . 17track de bakıyorum sadece yolda diyor ne tr nede başka bir bilgi var ne yapmalıyım paypalla aldım??
  • Kardes ptt posta sorgulamaya bir bak buyuk ihtimalle geri donmustur.

• arkadaslar thl t100s telefonumda framaroot un değişik versiyonlarını denedim yine de telefonu root edemedim. bu işin çaresi nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.