Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hıcbır skıntı olmuyo hocam aynı taktıkle bende telefon getırttım gecen yaz, arkadasım baku de okuyordu o teslım aldı yazın Turkıyeye gelınce bana verdı telefonu gumrukte bır problem cıkmıyor azerbaycanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

arkadaşlar bir şey soracağım, bir yakının rusya soçide otelde kalıyor.yaklaşık 1 ay daha kalacak.. bu telefonu pandawillden alıp adres olarak otele teslim ettirebilirmiyiz acaba? bilgisi olan var mı?

Dediğin şeyi yaptım kardeşim bende alıp almanyaya gönderdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

quote:

arkadaşlar bir şey soracağım, bir yakının rusya soçide otelde kalıyor.yaklaşık 1 ay daha kalacak.. bu telefonu pandawillden alıp adres olarak otele teslim ettirebilirmiyiz acaba? bilgisi olan var mı?

Sizde otelemi gönderdiniz hocam.hangi siteden aldiniz acaba.Kac gunde ulasti.

• Evet arkadaslar güzel haberi paylasalım.

BEnle birlilte aynı cihazdan alan arkadasım geçen günlerde thl mesaj atmıs ve aldığı cevaba göre thl t100s e yakın tarihte Android 4.4 Yani kit kat güncellemesi gelecekmiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

quote:

Sizde otelemi gönderdiniz hocam.hangi siteden aldiniz acaba.Kac gunde ulasti.

Aldığımı sanmışım kart çekmemiş ama otele değil akrabamıza gönderecektim ama almanyaya 30 - 40 € vergi alıyolarmış.

• Peki pil nasıl ? kullananların pil hakkında yorumları nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buyincoins bir süre telefon göndermeyi durdurmus Türkiye ye telefon siparis etsem gelir mi diye attigim mesajin facebooktan cevabı şu şekilde;Telefon siparişlerimizin büyük bir kısmını teslim ediyor olmamıza rağmen bazı gönderilerin geri çevriliyor oluşu ve bazı müşterilerimizin mağdur durumda kalması ve daha fazla mağduriyet yaratmamak adına gönderi ücretlerini kendilerine yansıtmıyor oluşumuz ve bu durumun kazançsız bir hal alması gerekçeleriyle, Türkiye'ye tüm telefon gönderileri yeni bir düzenlemeye kadar durdurulmuştur. Anlayışınızı rica eder, bilgilerinize sunarız.

Ebaydan 9 gun once sipariş ettigim thl T100s de takılmış Çin de yaninda aldigim flip coverla batarya yola çıkmış onlar gelince istanbul civarinda almak isteyenlere satabilirim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilemrecanpolat -- 29 Mart 2014; 14:23:24 >
  • Slm arkadaslar thl t100s i overclock yapip da 2 ghz a cikartabilirr miyiz bilgisi olan var mi bunu sunun icin sordum tcl idol x de mtk 6592 ayni islemci va ama 2 ghz onun islemcisi aradaki fark nedir bu konu hakkinda da bilgisi olan arkadas varsa bilgi paylasabilir mi simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6055

Slm arkadaslar thl t100s i overclock yapip da 2 ghz a cikartabilirr miyiz bilgisi olan var mi bunu sunun icin sordum tcl idol x de mtk 6592 ayni islemci va ama 2 ghz onun islemcisi aradaki fark nedir bu konu hakkinda da bilgisi olan arkadas varsa bilgi paylasabilir mi simdiden tesekkurler

Sanmıyorum hocam elle değiştirileceğini.Bildiğim kadarıyla mtk 6592 zaten 1.7 ghz ve 2.0 ghz olarak çıkartıldı.Parasına göre seçiyorlar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilemrecanpolat

Arkadaşlar buyincoins bir süre telefon göndermeyi durdurmus Türkiye ye telefon siparis etsem gelir mi diye attigim mesajin facebooktan cevabı şu şekilde;Telefon siparişlerimizin büyük bir kısmını teslim ediyor olmamıza rağmen bazı gönderilerin geri çevriliyor oluşu ve bazı müşterilerimizin mağdur durumda kalması ve daha fazla mağduriyet yaratmamak adına gönderi ücretlerini kendilerine yansıtmıyor oluşumuz ve bu durumun kazançsız bir hal alması gerekçeleriyle, Türkiye'ye tüm telefon gönderileri yeni bir düzenlemeye kadar durdurulmuştur. Anlayışınızı rica eder, bilgilerinize sunarız.

Ebaydan 9 gun once sipariş ettigim thl T100s de takılmış Çin de yaninda aldigim flip coverla batarya yola çıkmış onlar gelince istanbul civarinda almak isteyenlere satabilirim :))

sanalpazara ilan koyun ben satmıştın birine manisadaydı sanıyorum alır belki

• THL t100 ün monkey king modeli t100den daha ucuz bizim operatörlere uyumlu olmadığı söyleniyor ama özelliklerine bakıldığında ülkemizde de çalışacağını görebiliriz.

Compatible 3G network: WCDMA 850/2100MHz
    Compatible 2G Networks: GSM 850/900/1800/1900MHz

This Cell Phone works with 3G & 2G networks
    (1)Compatible 3G network: WCDMA 850/2100MHz
    The name UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) is usually used in Europe. The UMTS Forum has confirmed that WCDMA is the world's most popular 3G technology
    Outside of Europe, the system is also known by other names such as FOMA or W-CDMA. In marketing, it is often referred to as 3G or 3G+. (http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=UNITED+STATES)

(2)Compatible 2G Networks: GSM 850/900/1800/1900MHz
    Example of Compatible Networks
    France: Bouygues, Orange, SFR GSM, Virgin
    UK: MCom, T-Moblie, TeleWare
    Ireland: Vodafone, O2, Meteor, Tesco
    Spain: Orange, Movistar, Vodafone, Simyo, Yoigo
    Portugal: Vodafone, TMN, Optimus
    USA: AT&T, T-Moblie, Fido, Suncom, Airvoice, CTC, Edge, Indigo, Tuyo, 7-Eleven, Callplus, O2, Lucas, Suncom
    Canada: Rogers, Fido
    Australia: Optus, Telstra, Vodafone, Virgin
    Italy: TIM, Vodafone, Wind

http://www.tinydeal.com/thl-t100s-5-ips-fhd-mtk6592-8-core-android-422-nfc-phone-p-113745.html

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelyosman

THL t100 ün monkey king modeli t100den daha ucuz bizim operatörlere uyumlu olmadığı söyleniyor ama özelliklerine bakıldığında ülkemizde de çalışacağını görebiliriz.

The name UMTS (Universal Mobile Telecommunications System) is usually used in Europe. The UMTS Forum has confirmed that WCDMA is the world's most popular 3G technology
    Outside of Europe, the system is also known by other names such as FOMA or W-CDMA. In marketing, it is often referred to as 3G or 3G+. (http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=UNITED+STATES)

USA: AT&T, T-Moblie, Fido, Suncom, Airvoice, CTC, Edge, Indigo, Tuyo, 7-Eleven, Callplus, O2, Lucas, Suncom

http://www.tinydeal.com/thl-t100s-5-ips-fhd-mtk6592-8-core-android-422-nfc-phone-p-113745.html

almayı düşünüyorum ama site ve satıcı güvenilir mi sizce

• Bende var Monkey King..
    GSM ve 3G'de sıkıntı yok,, sorunsuz kullanmaktayım bilginize..!
  • Beyler yakinda elimde olacak kılıf isteyen pm atsin
    1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 02/04/2014 Torbaya Eklendi
    2 ŞANLIURFA/ŞANLIURFA 04/04/2014 Torbadan Alìndì
    3 ŞANLIURFA/ŞANLIURFA 04/04/2014 Torbadan Alìndì
    4 ŞANLIURFA/ŞANLIURFA 04/04/2014 Torbaya Eklendi

• Arkadaşlar benim cihazda geldi 2 gündür kullanıyorum.
    Cihaz tek kelimeyle harika görenler çıldırıyor

Yanlız ahize sesi kısık sizdede böyle bir sorun varmı acaba ? Ahizeyi dışarı açınca arkadaki hoparlöre geçiyor ve oldukça yüksek ses çıkıyor o çok iyi,
    Ama ahize sesi kısık bu yüzden biraz soğudum diyebilirim.

Pilde 2300 Mah, 2700 pil bulup alsak bizim cihazlara uyum sağlamı acaba ?
    Ayrıca 4.4 kitkat sürümde gelecekmiş bilgisi olan varmı ?

Edit : Arkadaşlar pile dikkat etmemiştim ama pil arkasında thl falan bişey yazmıyor, anlaşılan satıcılar başka pil uydurup orjinal pili alıyorlar.
    2700 pil almayı düşünüyorum onların arkadasında thl diye ambleme kadar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 5 Nisan 2014; 16:34:53 >
  • Kılıf almak ister misin alainn :D 9 dolara aldım 20liraya vereym kurtulayim bana bataryada gelecek ama 2300mAh

• quote:

Orijinalden alıntı: alainn

Arkadaşlar benim cihazda geldi 2 gündür kullanıyorum.
    Cihaz tek kelimeyle harika görenler çıldırıyor

Yanlız ahize sesi kısık sizdede böyle bir sorun varmı acaba ? Ahizeyi dışarı açınca arkadaki hoparlöre geçiyor ve oldukça yüksek ses çıkıyor o çok iyi,
    Ama ahize sesi kısık bu yüzden biraz soğudum diyebilirim.

Pilde 2300 Mah, 2700 pil bulup alsak bizim cihazlara uyum sağlamı acaba ?
    Ayrıca 4.4 kitkat sürümde gelecekmiş bilgisi olan varmı ?

Edit : Arkadaşlar pile dikkat etmemiştim ama pil arkasında thl falan bişey yazmıyor, anlaşılan satıcılar başka pil uydurup orjinal pili alıyorlar.
    2700 pil almayı düşünüyorum onların arkadasında thl diye ambleme kadar var..

mobileuncle programını kurup ses yükseltmesi yaptınızmı? yapmadıysanız sesi artırma yolları var..konuşma ses kalitesi nasıl, bir telefonun en önemli vasıfı bu olmalı yoksa görüntüye ayılıp bayılma 2.sıra da telefon posta ilemi geldi? uyguladığınız herhangi bir yöntem v.s. oldumu tşk..

• Thl nin sitesinde 2700 luk batarya var ben ordan siparis vercem almak isteyen alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelyosman

THL t100 ün monkey king modeli t100den daha ucuz bizim operatörlere uyumlu olmadığı söyleniyor ama özelliklerine bakıldığında ülkemizde de çalışacağını görebiliriz.

Kardes ucuz olan t11 modeli monkey king deil farkli bir model o

• Telefon arkadaş vasıtasıyla geldi o yüzden kargo ile uğraşmadım. Ahize sesi kısık thl de böyle bir sorun yaşayacağımı hiç düşünmemiştim.
    Mobile uncle denemedim ama işler yoğun kurcalayamadım onu dener bilgi veririm, tşkler..

Edit : arkadaşlar telefonu arkadaş kullanıyodu belki başka ayarlar yapmışdır, cihazı kötülediğimi falan düşünmeyin harika bir cihaz gerçekden..
    Fabrika ayarlarına dönüp deneyecem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 5 Nisan 2014; 18:09:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.