Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aldım bugün elime ulaştı forumdan bir arkadaştan aldım telefon gerçekten harika ve aldığımada hiç pişman olmadım ekran muazzam güzel performansı harika malzeme kaliteside çok iyi almak isteyenler bence düşünmden alsın. kamerasıda beni açıkcası çok şaşırttı sormak istediğiniz varsa bende cevaplayabilirim.
  • Merhaba t100s elime bu gün geçti sizden farklı olarak bana gelen cihaz çinden thl nin resmi mağzasından geldi.yani elden gidilip alındı zopo gibi thl ninde çinde mağazası olduğunu belirteyim su durumda.

312$ geldi adamlar pazarlık v.s. yapmadılar. yanında zorla aksesuarlar aldım hediye olarak.

2 adet nfc tag
    1 adet batarya
    1 adet back cover
    1 adet deri kılıf
    1 Adet Ekran Koruyucu
    1 Adet kulaklık geldi.
    Hepsi thl amblemli özel üretim.
    Ayrıca pandawill ve benzeri sitelerden farklı olarak gelen her iki bataryada orjinla sitesinde bahsedildiği gibi 2700 mA batarya geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alattin_nuri

Merhaba t100s elime bu gün geçti sizden farklı olarak bana gelen cihaz çinden thl nin resmi mağzasından geldi.yani elden gidilip alındı zopo gibi thl ninde çinde mağazası olduğunu belirteyim su durumda.

312$ geldi adamlar pazarlık v.s. yapmadılar. yanında zorla aksesuarlar aldım hediye olarak.

2 adet nfc tag
    1 adet batarya
    1 adet back cover
    1 adet deri kılıf
    1 Adet Ekran Koruyucu
    1 Adet kulaklık geldi.
    Ayrıca pandawill ve benzeri sitelerden farklı olarak gelen her iki bataryada orjinla sitesinde bahsedildiği gibi 2700 mA batarya geldi.

1-2 Foto eklermisin cihaza ait.

Birde gitmişken 1-2 tane daha alsaydın keşke sevabına. :)
    mesela bende bu fiyata senden alırdım malum bu aralar gümrük çok sıkıntılı

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: alattin_nuri

Merhaba t100s elime bu gün geçti sizden farklı olarak bana gelen cihaz çinden thl nin resmi mağzasından geldi.yani elden gidilip alındı zopo gibi thl ninde çinde mağazası olduğunu belirteyim su durumda.

2 adet nfc tag
    1 adet batarya
    1 adet back cover
    1 adet deri kılıf
    1 Adet Ekran Koruyucu
    1 Adet kulaklık geldi.

1-2 Foto eklermisin cihaza ait.

Birde gitmişken 1-2 tane daha alsaydın keşke sevabına. :)
    mesela bende bu fiyata senden alırdım malum bu aralar gümrük çok sıkıntılı

Valla bende alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alemin kurnazı sizmisiniz bu fiyata alırmış hayrına getirseymiş,
    bu fiyata almak istiyorsanız risk alıp sipariş vericeksiniz bi zahmet,veremiyorsanda 50-100 ver ayıp olmazsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrosquad

alemin kurnazı sizmisiniz bu fiyata alırmış hayrına getirseymiş,
    bu fiyata almak istiyorsanız risk alıp sipariş vericeksiniz bi zahmet,veremiyorsanda 50-100 ver ayıp olmazsa

+99999

Hocam bide bakarmısın ikisi birden resmen üşüşmüşler adamın başına, getiren arkadaş ''2 tane yanımda getirdim zaten'' dese akbabalar gibi parçalayacaklar adamı

• ti_ger kullanıcısına yanıt
    Moral bozmak istemem ama Çin pazarı için üretilen ürünlerin ülkemiz operatörleri ile uyumlu olmadığını okumuştum.

Edit: ve evet, yazmış olduğunuz gibi bu modellerin pil kapasiteleri yüksek. Dilerim ben yanılıyorumdur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Moral bozmak istemem ama Çin pazarı için üretilen ürünlerin ülkemiz operatörleri ile uyumlu olmadığını okumuştum.

Edit: ve evet, yazmış olduğunuz gibi bu modellerin pil kapasiteleri yüksek. Dilerim ben yanılıyorumdur.

ben hiç sıkıntı yaşamadım jikae,thl,neo,jiayu kullandım hala kullanıyoruz hiçb ir sıkıntı yok wcdma olduktan sonra şebeke sıkıntısı çıkmıyor,
  • quote:

quote:

ben hiç sıkıntı yaşamadım jikae,thl,neo,jiayu kullandım hala kullanıyoruz hiçb ir sıkıntı yok wcdma olduktan sonra şebeke sıkıntısı çıkmıyor,

Yurtdışından sipariş ettiğiniz cihazları kastetmiyorum, Çin pazarından elden alınmış cihazlardan bahsediyorum.

Bize gönderilenler ile iç pazarlarında sattıkları cihazlar bir değil, aynı şey tabletler için de geçerli ama tabletler sorun yaratmıyor.

• pardon olabilir
  • quote:

Senin inadina giden birisini bulup 3 tane getirtip gelis fiyatindan sevabina satacam

• quote:

quote:

quote:

Yurtdışından sipariş ettiğiniz cihazları kastetmiyorum, Çin pazarından elden alınmış cihazlardan bahsediyorum.

Bize gönderilenler ile iç pazarlarında sattıkları cihazlar bir değil, aynı şey tabletler için de geçerli ama tabletler sorun yaratmıyor.

Soyledigin dogru ama ben thl yi takip ettgim icin biliyorum cin den iron man aldirirsan problem yok ama monkey king 2 alirsa giden kisi iste ozaman senin dedigin olay gerceklesiyo bu yuzden bu duruma dikkat etmek gerek ve bu durum her markada mevcut hepsi cin piyasasina ayri avrupa piyasasina ayri cihaz uretiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

quote:

Senin inadina giden birisini bulup 3 tane getirtip gelis fiyatindan sevabina satacam

Bu ban neden anlamadım ?

hayır getiren sen değilsin getirtecek sen değilsin.
    Kaldıki öyle olsa bile gayet düzgün bir üslupla bir rica / temenni belirtilmiş. bu tavırlar neden ??

neys.

• Buda buyuk ihtimalle gsm yayin bandlarinin avrupa ve cin farkli farkli bandlar uzerinden iletisimi sagladiklari icin olsa gerek diye dusunuyrum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soyledigin dogru ama ben thl yi takip ettgim icin biliyorum cin den iron man aldirirsan problem yok ama monkey king 2 alirsa giden kisi iste ozaman senin dedigin olay gerceklesiyo bu yuzden bu duruma dikkat etmek gerek ve bu durum her markada mevcut hepsi cin piyasasina ayri avrupa piyasasina ayri cihaz uretiyorlar

Bunu kastediyorum bilginiz varsa sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

Bu ban neden anlamadım ?

Kaldıki öyle olsa bile gayet düzgün bir üslupla bir rica / temenni belirtilmiş. bu tavırlar neden ??

neys.

Tesekkurederim allah razi olsun

• Amin kardeşim cümlemizden.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ban neden anlamadım ?

neys.

Tesekkurederim allah razi olsun

beleşçiler

• TEPKİN ŞUNUN İÇİN
    bilgisayardan çindeki bir telefonun satış fiyatını öğrenmen demek satan adama bu fiyattan mal isteme hakkını doğurmaz sende diğer arkadaşta benden thl için fiyat sordunuz ki ilanda havale ile 850 vereceğim yazdığı halde,ve daha 50 kişi daha herkese şunu dedim bu telefon 309 dolar paypalda dolar kuru 2,47
    2,47*309:763 tl %3 banka komisyon alıyor 780 ediyor
    ve yanılmıyorsam biriniz 770 önerdi ve daha en az 20 kişi 750 y verirsen alırım,gelişine verirsen alırım hayırdır ya
    bu bahsettiğin temenni değil kar vermek zorunuza gidiyor nede olsa gelişini biliyorsun uzya
  • Bir ürünü istediğiniz kar ile ve fiyata satmakta özgür olduğunuz kadar ,
    karşıdaki almak isteyenlerinde istedikleri fiyatı yazma özgürlüğü bulunmaktadır.
    Siz onların istedikleri fiyata satarsınız / satmazsınız o ayrı. Kimse sizin yakanıza yapışıp zorla sat kardeşim demiyor.

Bu bağlamda Sizinde zorla bu fiyattan alın deme lüksünüz yok .
    (Kaldıki forumda 775 TL ye satan bir arkadaşın mesajı var-istersen pmden adınıda atarım. )

Meseleyi daha fazla uzatmamak adına bu konu ile ilgili daha fazla mesaj yazmayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.