Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anka0658

quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

quote:

quote:

arkadaşlar bir şey soracağım, bir yakının rusya soçide otelde kalıyor.yaklaşık 1 ay daha kalacak.. bu telefonu pandawillden alıp adres olarak otele teslim ettirebilirmiyiz acaba? bilgisi olan var mı?

Dediğin şeyi yaptım kardeşim bende alıp almanyaya gönderdim :)

Sizde otelemi gönderdiniz hocam.hangi siteden aldiniz acaba.Kac gunde ulasti.

Aldığımı sanmışım kart çekmemiş ama otele değil akrabamıza gönderecektim ama almanyaya 30 - 40 € vergi alıyolarmış.

s.a. arkadaşım ben aldım ve almanya ya gönderdim bugün ulaştı vergi falan yokmuş şimdi sabırla bana gelmesini beklicem ayrıca batarya satacak arkadaş varsa aalbilirim.

Almanya isi iyiymis aslinda.bende oraya siparis verip sansimi birdaha deneyeyim.

Hiç sıkıntısız gitti eğer almanyadan buraya gelecek birisi varsa hiç uğraşma direk almanyaya gönder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galata80

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abbet

Hocam devlet postasi mi kullandiniz, özel kargo mu ?

DHL kargo ile istedim 278$ cihaz + 20$ kargo =298$ a geldi

bizde olsa telefon takılır DHL kargo da iade için 400 usd ister telefonda devlete kalırdı..ne memlekette yaşıyoruz hava almak dışında herey yasak..

Aynen öyle kardeş hemde hong kong dan almanya furth e 1,5 günde gitti teslim oldu ben diyorumki imzs kampanyasımı başlatsak bu konuda ya kıbrısta bile serbestmiş ya.

kibrista da telefon maalesef ital edilmesi yasakli urun olarak geciyormus.ben kibris gumruk mevzuatini bayagi arastirdim.bizdeki gibi hemen hemen

Allah razı olsun iyiki söylediniz kıbrıs vatandaşlığı olan bi tanıdığım yok dedi demekki bilmeden konuşuyomuş :)

valla benım de orda yaşayan tanıdıklar var.onların dediği gelebilir de takılabilir de tarzında oldu.aynı bizim burdaki eski sistem gibi.geçerse şansına.emin olmak için kıbrıs forumlarına üye olup yazdım,yetmedi birde gümrük mevzuatını netten bulup araştırdım.telefon ithali yasak olarak geçiyor.genede denemek isteyenler olursa birşey diyemem

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bir şey soracağım, bir yakının rusya soçide otelde kalıyor.yaklaşık 1 ay daha kalacak.. bu telefonu pandawillden alıp adres olarak otele teslim ettirebilirmiyiz acaba? bilgisi olan var mı?

Dediğin şeyi yaptım kardeşim bende alıp almanyaya gönderdim :)

Sizde otelemi gönderdiniz hocam.hangi siteden aldiniz acaba.Kac gunde ulasti.

Aldığımı sanmışım kart çekmemiş ama otele değil akrabamıza gönderecektim ama almanyaya 30 - 40 € vergi alıyolarmış.

s.a. arkadaşım ben aldım ve almanya ya gönderdim bugün ulaştı vergi falan yokmuş şimdi sabırla bana gelmesini beklicem ayrıca batarya satacak arkadaş varsa aalbilirim.

Almanya isi iyiymis aslinda.bende oraya siparis verip sansimi birdaha deneyeyim.

Hiç sıkıntısız gitti eğer almanyadan buraya gelecek birisi varsa hiç uğraşma direk almanyaya gönder.

almanyadaki tanıdıga ufaktan bir yoklama çektim temmuzun ortalarına doğru geleceğim yazdı.o cepte bir dursun,daha kesin bir yol araştırıyorum.uçuk olacak belki ama ben kuzey ırağa yollatmayı düşünüyorum 3 adet.orda ne gümrük ne takılma sorunu olacağını sanmıyorum oraya sürekli giden bir arkadaşıma yollatıp,onunla Türkiye ye geçişini yaptırmayı deniyeceğim

• Bulgaristan'ı deneyin ;)
  • Evet arkadaşlar bende bu telefondan sipariş etmeye karar verdim.bitcoins den sipariş edeceğim fakat gümrükte kalmaması için satıcıya belirtmem gereken bir şey varmı ?birde telefonu türkçe yapabiliyornuyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: afacan2000y

Evet arkadaşlar bende bu telefondan sipariş etmeye karar verdim.bitcoins den sipariş edeceğim fakat gümrükte kalmaması için satıcıya belirtmem gereken bir şey varmı ?birde telefonu türkçe yapabiliyornuyuz ?

Sen bilirsin ama bence deneme yurtdışında bi tanıdık bul oraya gönder gelirken getirsin dediğim gibi yinede sen bilirsin ayrıca cihazda türkçe dil mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: crusht

Bulgaristan'ı deneyin ;)

crusht arkadaşım Bulgaristan hakkında detaylı bilgiye sahip misin?
  • Bulgaristan'a tamirden gelen umi cross u gönderdim. Sorunsuz vergisiz ulaştı. Otobüsle gelen tanıdık buraya getirdi. Her gün birsürü otobüs geliyor oradan.

• telefonumu nihayet root edebildim. imei değişimini de kolayca yaparak aktif kullanmaya başladım. bir önceki telefonum lenovo a789 du ve performansı çok geri kalmıştı artık. bu telefon tam bir canavar :)
  • bugün 2 tane t100,1 tanede t11 siparişi verdik.ilk denememizde gümrüğe takılmıştı.bakalım bu sefer nasıl yakalıyacaklar
  • quote:

bugün 2 tane t100,1 tanede t11 siparişi verdik.ilk denememizde gümrüğe takılmıştı.bakalım bu sefer nasıl yakalıyacaklar

Hadi hayrlısı durumdan bizleride haberdar etmeyi unutma :)

• The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SWEDEN (Yurt Disi)
    16/04/14 20:20 2014-04-16 20:20:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SWEDEN (Yurt Disi)

geri gönderildi heralde beyler deme ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesobaba

The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SWEDEN (Yurt Disi)
    16/04/14 20:20 2014-04-16 20:20:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SWEDEN (Yurt Disi)

Geri gitmiş, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SWEDEN (Yurt Disi)

Hayr arkadasim paket turkiyeye sevk edilmis, eger istanbul ukim deyken "yurtdisina sevk edildi" yazarsa iste ozaman turkiyeden cikip geri iade yapildigini gosterir

• Arkadaslar t100s var bende de birkac gundur ekran yan donmuyor sikinti ne olabilir bilgisi olan var mi acaba kalibre ayarlari normal bi sikinti gozukmuyo ama nete girince yan ceviriyorum olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6055

Arkadaslar t100s var bende de birkac gundur ekran yan donmuyor sikinti ne olabilir bilgisi olan var mi acaba kalibre ayarlari normal bi sikinti gozukmuyo ama nete girince yan ceviriyorum olmuyo

Tarayıcı ayarlarına baktınmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Hayr arkadasim paket turkiyeye sevk edilmis, eger istanbul ukim deyken "yurtdisina sevk edildi" yazarsa iste ozaman turkiyeden cikip geri iade yapildigini gosterir

Yurtdışı diyormuş pardon.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6055

Arkadaslar t100s var bende de birkac gundur ekran yan donmuyor sikinti ne olabilir bilgisi olan var mi acaba kalibre ayarlari normal bi sikinti gozukmuyo ama nete girince yan ceviriyorum olmuyo

Tarayıcı ayarlarına baktınmı?

Yok ya tarayiciyla alakali deil bence galeride filan calismiyo hic anlayamadim sebebini

• Biraz basit olacak ama ekran döndurme ayarını kapatmış olabilir mi siniz

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Biraz basit olacak ama ekran döndurme ayarını kapatmış olabilir mi siniz

Yok canim daha nelerde yinede saolun hallettim sikinti yok kalibre ayari yanlis olmus o yuzden mis

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.