Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Laboheme

Bugün elime ulaştı, aliexpressten aldım. Gümrüğe girmeden direk geldi. Görüntü olarak harika duruyor. Kurcalamaya henüz başladım. Darısı bekleyenlerin başına...

hangi satıcıdan aldınacaba ?
    link atabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Bugün elime ulaştı, aliexpressten aldım. Gümrüğe girmeden direk geldi. Görüntü olarak harika duruyor. Kurcalamaya henüz başladım. Darısı bekleyenlerin başına...

link atabilirmisin

PM den attım.
  • Laboheme hangi siteden aldığını bana pm den gönderebilir misin,?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

link atabilirmisin

PM den attım.

Banada pm atarmısınız
  • Bende bir PM alayim lütfen :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçi benimki geliyor ama bende bi pm alayım lütfen. geekbuying yolluyor çok emin konuştular geçecek diye mp3 player yazdılar üzerine 50 dolarlık, olaki geçmezse bide ordan deneriz
  • BAna da bana da pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can not deliver to Turkey demiş benim satıcı da, aliexpress te pes ettiyse diyecek bişey bulamıyorum artık...
    (Yinede şansımı denemek istiyorum diyenler için: satıcı firma easy top store)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laboheme -- 29 Nisan 2014; 15:25:11 >
  • 26/04/14 16:56 2014-04-26 16:56:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    29/04/14 00:30 2014-04-29 00:30:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SINGAPORE (Yurt Disi)
    arkadaşlar 26 sında yollanan gönderi üç günde Türkiyeye gelmiş ve geri gönderilmiş olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

26/04/14 16:56 2014-04-26 16:56:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
    29/04/14 00:30 2014-04-29 00:30:00 Send item abroad (EDI-received) Gonderi yurtdisina sevk edildi SINGAPORE (Yurt Disi)
    arkadaşlar 26 sında yollanan gönderi üç günde Türkiyeye gelmiş ve geri gönderilmiş olabilirmi?

Hayir arkadasim singapurdan cikis yapmis turkiyeye gekliyor :) singapur gumruk yurtdisina sevk etmis yani

• quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

quote:

26/04/14 16:56 2014-04-26 16:56:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)

Hayir arkadasim singapurdan cikis yapmis turkiyeye gekliyor :) singapur gumruk yurtdisina sevk etmis yani

Eyvallah kardes icime su serptin. Cinliler uc gunde yollasalarda bizimkiler ayni hizda geri yollayamaz zaten on gūn sürünür gümrükte :)

• Arkadaşlar,elimde T100S var bir adet..
    Full kutulu vaziyette..Satabilirim.
    İlgilenen arkadaşlara duyurulur... PM...!!
    Cihaz 2700mah.lik pillidir..!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

quote:

Eyvallah kardes icime su serptin. Cinliler uc gunde yollasalarda bizimkiler ayni hizda geri yollayamaz zaten on gūn sürünür gümrükte :)

Aynen dedigin gibi biximkiler tosba hizinda calisiyorlar

• e_cool kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir kardes

• Arkadaslar pandawill hala gondermiyor mu turkiyeye telefon var mi bir gelisme

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6055

Fiyat nedir kardes

900 tl..
    Temiz olması şartı ile daha düşük model bir cihaz ile takas düşünebilirim.
    Öncelikle Lenovo p780,,A850,,Xiaomi Hongmi,,Jiayu g4,,GM Dicovery gibi cihazlar olmak üzere ,aynı ayarda cihazlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_cool -- 30 Nisan 2014; 12:39:28 >
  • elinde olup da satmayı düşünen varsa bana ulaşsın.
  • beyler 7 gündür gümrükte ne yapayım bilenler bilir ne kadar zamandır acı çekiyorum bu telefondan buyincoins ten aldım 2 ay olacak en son 23 nisanda girdi gümrüğe 7 gündür torbada ne yapayım sıkılıyorum artık paypal son 5 gün diyor dispute 1 kere açmıştım paramı geri isteyeyim mi
  • Elinde olan arkadaşlar, farklı bir rom deneyen var mı ?
  • Arkadaslar pazar gunu elimde olacak t100s cihazi satmaya karar verdim fiyat 900 sanalpazardan anlasmali banka kartlarina %5 komisyon eklenerek 9 taksitle alinalabilir ilgilenen arkadaslara duyurulur

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.