Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.youtube.com/watch?v=4gRAlf--D8E
    imei değiştirmekte sorun yasanyan varmı acaba
  • Arkadaslar thl t100s alabilecegim site saticidan deil ama turkiyeye gonderen site olacak var mi bildiginiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugrul6055 T kullanıcısına yanıt
    http://www.geekbuying.com/item/ThL-T100-Iron-Man-MTK6592-5-3inch-IPS-FHD-Screen-2GB-RAM-32GB-ROM-13-0MP-Support-NFC-OTG-3G-GPS-322493.html

ben burdan aldım şuan türkiyeye giriş yapyı talıkmazsa çarşamba perşembe elimde.
  • Cihaz gelmistir duyurulur
     THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :)

• işte buda sanalpazar ilanıhttp://www.sanalpazar.com/Thl-T100s-Ironman-8-Cekirdek__isp21228065 alan arkadaşa şimdiden hayrlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

http://www.geekbuying.com/item/ThL-T100-Iron-Man-MTK6592-5-3inch-IPS-FHD-Screen-2GB-RAM-32GB-ROM-13-0MP-Support-NFC-OTG-3G-GPS-322493.html

ben burdan aldım şuan türkiyeye giriş yapyı talıkmazsa çarşamba perşembe elimde.

shipping beleş mi? ve site gumrukte takılırsa para iadfe garantisi verdi mi? Yoksa riske mi girdiniz?

• wickersan kullanıcısına yanıt
    evet beleş önce görüştüm paketin üstüne mp3 çalar yazdılar 50 dolar fiyat yazdılar. geri giderse iade yaparız dediler ama paypalle gönderdim büyük ihtimal geri paramı alırım fakat inşallah gerek kalmayacak ürün şu anda isyanbulda..
    1.
    Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    05/05/2014 10:05:39

ptt takipte bu aşamada merakla bekliyorum yarın belli olur sanırım takılıp takılmayacağı
  • inşallah yarın ulaşır eline, genelde paket teslim edilkten sonra dağıtıma çıktı diye gozukurdu benım siparişlerimde
  • ti_ger kullanıcısına yanıt
    Nerden almistin kardes birde son fiyat bu mu 900

• gönderisi takılan arkadaşlar ürün geri gitme aşamasında nasıl bi yol izliyoruz? bizim yapacağımız bi işlem varmı paypala dispüte açmadan önce? büyük ihtimal takıldı benimki
    2.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    05/05/2014 14:50:56

böyle bişi yazıyor araştırmalarıma göre geliş kaydı yapıldı derse gümrüğe giriyor bi kağıt tan bahsediliyor eve geliyormuş bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi. birde avrupa ülkelerinedemi gönderi yasak bilgisi olan varmı mesela almanya yada fransaya yollnabiliyormu
  • Simdilik hersey normal hic sikinti yapma. Gumruge girse 2-3 gun hareket olmaz sonra sana hwber vrmeden geri gonderirler. Tabii bu telefon oldugunu anlarlarsa. amma 1 gun yada 2 gun sonra dagitima cikti yazarsa ,yasadin ptt ile yolda demektir.

• quote:

gönderisi takılan arkadaşlar ürün geri gitme aşamasında nasıl bi yol izliyoruz? bizim yapacağımız bi işlem varmı paypala dispüte açmadan önce? büyük ihtimal takıldı benimki
    2.

böyle bişi yazıyor araştırmalarıma göre geliş kaydı yapıldı derse gümrüğe giriyor bi kağıt tan bahsediliyor eve geliyormuş bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi. birde avrupa ülkelerinedemi gönderi yasak bilgisi olan varmı mesela almanya yada fransaya yollnabiliyormu

Şuanda problem yok kardeş eğer ukim e giderse geri gider ama arkadaşın dediği gibi dağıtıma çıktı yazarsan hadi geçmiş olsun diyoruz eline ulaşır

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6055

Nerden almistin kardes birde son fiyat bu mu 900

Peşin 850 taksitli 900 aliexpress ten almıştım bataryası 2750 Mah ,cihaz root lu, imei attım direk hat takılıp kullanılacak durumda

• ti_ger kullanıcısına yanıt
    Kardes 810 tl ye anlastim birisiyle sen 850 diyosun digri daha mantikli geliyor bana birde bu telefon guncelligini bitirdi biraz ben kardesim begendigi icin aliyorum bende de var bi tane

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul6055

Kardes 810 tl ye anlastim birisiyle sen 850 diyosun digri daha mantikli geliyor bana birde bu telefon guncelligini bitirdi biraz ben kardesim begendigi icin aliyorum bende de var bi tane

Allah hayırlı uğurlu etsin kardeş ben hiç kullanmadan vericem karar sizin.

• quote:

gönderisi takılan arkadaşlar ürün geri gitme aşamasında nasıl bi yol izliyoruz? bizim yapacağımız bi işlem varmı paypala dispüte açmadan önce? büyük ihtimal takıldı benimki
    2.

4 gözle telefonun size ulaşamsını bekliyorum. geldiginde haberdar edersiniz bizi zira gelirse ( gelir :-) ) bende aynı yerden aynı yontemle almıyı dusunuyorum

• wickersan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ancak formları okudukça umudum kırılıyor açıkçası zira ''geliş kaydı yapıldı'' yazınca pek eline tel geçen yok direk torbaya eklendi deseydi kesindi bakalım hayırlısı gelişmeleri budan paylaşırım selamlar..
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    ya arkadaşım sen fazla kafayı takma bence torbayada girse geliş kaydıda yapılsa ukim e gidip gitmeyeceği önemli ayrıca 1 haftadan fazladır istanbuldaysa umudunu kes gelmez bende senin gibi sitrese girdim araştırdıkça bir umutlandım sonra umutlarım yıkıldı ama sonrasında maalesef gitti hatta sana şunu söyleyim ukim girdiği halde gelir diyenleri gördüm dalga mı geçiyorlar kafa mı buluyorlar bilmiyorum ama önemli olan ukim inşallah girmez.
  • Çinli telefon incelemeleri teknogazte.com da başlamış

http://teknogazete.net/HaberDetay/teknoloji/18/thl-t100s-inceleme
  • incelemeden çok copy / paste yapılmış bir site.
    video zaten ruslardan alıntı. fotolar desen başka bir yerden alıntı.
    Telefon özellikleri desen oda alıntı. Bknz.
    quote:

Yes,Coreless FM stereo,Support background play

Başka 3-5 satır yazı var yanlız o nerden alıntı bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.