Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gukan -- 7 Mayıs 2014; 10:14:53 >
  • s.a. abugün cihazıma rom yükleyim dedim factory reset yaptım (yapmaz olaydım) o anda cihaz kapandı ve tekrar açıldı sonra THL yazısı belirdi ardından yazı gitti ve ekranın ışıkları yanar halde siyah ekranda kaldı ne olduğunu bi türlü anlayamadım siz bu durumda ne yapmam gerektiğini biliyormusunuz
  • bu siteyi bir arastır belki birsey çıkar
    http://www.needrom.com/?s=thl+t100&sa=search&scat=0
  • quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

bu siteyi bir arastır belki birsey çıkar
    http://www.needrom.com/?s=thl+t100&sa=search&scat=0

needrom sitesini biliyorum ben kullandığım çoğu rom u buradan indiriyorum ama arıza hakkında yazılar olduğunu bilmiyordum tavsiyen için teşekkurederim bakıcam
  • needrom danda iş çıkmadı. telefon yeni olunca problemleri çözmekde güç oluyomuş demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gukan

needrom danda iş çıkmadı. telefon yeni olunca problemleri çözmekde güç oluyomuş demekki.

Aşağıdaki linkte seninle aynı sorunu yaşayanlar var. Anladığım kadarıyla sp flash tool ile orijinal romu atarak çözülebilirmiş? jtagdan falan bahsetmişler ama çok riskli bir işlem bildiğim kadarıyla. Bol şanslar.

http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-How-To-THL-T100s-Boot-problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_06 -- 7 Mayıs 2014; 15:40:51 >
  • 1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 05/05/2014 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı
    2 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 05/05/2014 Torbaya Eklendi
    3 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 07/05/2014 Torbadan Alìndì

bu saatten sonra gelmez heralde bkorktuğum gibi oldu UKİM....
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Umarım bir mucize olur da telefonuna kavuşursun. Bende önümüzdeki hafta şansımı denemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 05/05/2014 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı

malesef ukim işin içine etmiş
  • quote:

1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 05/05/2014 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı

Aynen artik Geri gitme yolunda gecmis ola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar sanırım b planını konuşmanın zamanı geldi avrupa ülkelerine gönderim hakkında bilgisi olan varmı almanya, fransada durum nedir lütfen paylaşırmısınız yaz tatili geliyor gurbetçilerden birilerine yollatayım bari onlar gelirken getirsinler..
  • quote:

Evet arkadaşlar sanırım b planını konuşmanın zamanı geldi avrupa ülkelerine gönderim hakkında bilgisi olan varmı almanya, fransada durum nedir lütfen paylaşırmısınız yaz tatili geliyor gurbetçilerden birilerine yollatayım bari onlar gelirken getirsinler..

almanyadan 1 ay içerisinde 5 adet cihaz getirtik hiç uğraşma almanyaya gönder 0 risk gelirkende getirsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

quote:

Evet arkadaşlar sanırım b planını konuşmanın zamanı geldi avrupa ülkelerine gönderim hakkında bilgisi olan varmı almanya, fransada durum nedir lütfen paylaşırmısınız yaz tatili geliyor gurbetçilerden birilerine yollatayım bari onlar gelirken getirsinler..

almanyadan 1 ay içerisinde 5 adet cihaz getirtik hiç uğraşma almanyaya gönder 0 risk gelirkende getirsinler

Hocam aynen ben de o şekilde düşünüyuorum. Yakınım yanında gelirken getirsin diye.
    Ancak orada da gümrük mevzuatı oldugunu ve vergi alındıgını biliyorum.
    Tek siparişe birden çok telefon koyabilir miyiz?
    Ayrıca kimin adına göndermeliyim? Orada ikameti olmayan ve ziyaret için bulunan birinin adı olabilir mi?

• Blur kullanıcısına yanıt
    Almanya olur diyorsunuz eyvallah, peki Azerbaycan hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. ikinci bi altenatifim olsun elimde :)
  • quote:

Almanya olur diyorsunuz eyvallah, peki Azerbaycan hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. ikinci bi altenatifim olsun elimde :)

dun bakudeki bi arkadasımal gorustum
    1 tane alırsan gumruk sıkıntısı yok dedi ama posta işleri biraz sakatmıs orda ptt"den daha beter diyor .1 telefonu onun adresine gelecek sekılde aldım. ay basında gelirken getirecek, hayırlısıyla bakalım ne olacak.
  • wickersan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeş bende Azerbaycana yollatıcam bi tane. benim tanıdıkta haziran başı gelecekmiş geegbuyindenn mi yollattın. ben gegbuyingle daha irtibata geçmedim takıldığını bildirmek için, o geri dönene kadar yeni adrese yollamazlar sanırım, tekrar ödeme yapıp yollatıcam bizim gümrüğe takılanında parasını iade isteyeceğim.
  • Blur kullanıcısına yanıt
    almanyada hiç bir problem yok zaten mp3 player diye gönderiyorlar bizim arkadaşı evinde bulamışlar üst komşusuna bırakmışlar o derece yani :)
  • ti_ger kullanıcısına yanıt
    almanya için normal postamı özel şirketlermi daha iyidir peki?
  • Arkadaşlar tüm imkanları zorluyorum o telefon ya gelecek ya gelecek :) ingiltereden bi arkadaşla görüştüm gümrük mevzuatını bilmiyormuş gerçi biraz geç gelecek ama aklımda olsun varmı ingiltereye bişi gönderen yada gümrüğünü bilen?
  • buyicoins.comdan aldım indirim kampanyasıyla %6 indirimli aldım ama zopo zp998 aldım bunun yerine. thl nin kamera perfornası begenılmemiş incelemelerde o yüzden.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.