Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4pda sitesinden Nikoz47 nickli adamın yapdığı romu mutlaka kurmanızı tavsiye ederim..

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=561263&st=420#entry31645874

Sistem müthiş çalışıyor, apexdende ayarları yaparsanız çok smooth ve süper hızlı roma sahip olursunuz..
    Kesinlikle tavsiye ederim..
  • Singapur posta ile gönderiyor.
  • hacılar gümrük işleri ne alemde . Hala sıkı denetim var mı?
    Benim getirttiğim 20 dolar civarında birkaç ürün hiç gümrüğe girmedi. Önceden çöp alsam bir gümrüe girip çıkıyordu.

Focalprice sitesinde uygun fiyatlı tel buldum. Şeytan dürtüyor al diye.
  • From Zlatko at 5/22/14 11:05 PM
    Ok,i dont get ithow to download the new firmware.Is it Kitkat already?
    Thl Mobile :
    Thank you for your mail .
    Our factory is testing the latest firmware ,pls wait for another several days ,we will submit it on our website soon .

Kitkat yakında çıkacak arkadaşlar..
  • alainn kullanıcısına yanıt
    elefon bi geleydi hayırlısıyla kuracaktık ama bekliyoruz... :(
  • İlgilenen olursa 1 adet orijinal pil (2700mah.) ve 1 adet kılıf var elimde...:
    http://forum.donanimhaber.com/m_91836805/f_//tm.htm
  • ARKADAŞLAR BENDE THL T100S VAR AMA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPTIGIMDA KARŞI TARAFA GÖRÜNTÜM ÇOK KÖTÜ GİDİYOR.ÜSTELİK ÖN KAMERAM 13 MP AMA KARŞI TARAF GÖRÜNTÜMÜN ÇOK KÖTÜ OLDUGUNU SÖYLÜYOR.ÜSTELİK DEGİŞİK TELEFONLARI ARADIM SONUÇ AYNI
  • quote:

Orijinalden alıntı: saw82

ARKADAŞLAR BENDE THL T100S VAR AMA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPTIGIMDA KARŞI TARAFA GÖRÜNTÜM ÇOK KÖTÜ GİDİYOR.ÜSTELİK ÖN KAMERAM 13 MP AMA KARŞI TARAF GÖRÜNTÜMÜN ÇOK KÖTÜ OLDUGUNU SÖYLÜYOR.ÜSTELİK DEGİŞİK TELEFONLARI ARADIM SONUÇ AYNI

Dostum ön kameramın ayarlarını düşürün bence.
    13mpx olması avantaj degil dezavantajdır..
    Hiç denemedim görüntülü konuşma olayını ancak tahminim o yönde.
  • Arkadaşlar bimere başvurdum postayla telefon yasağına karşı sizinde katılımlarınızı bekliyorum belki bi yararı olur biliyorsunuz ağlamayana meme yok bizim ülkede yolladığım yazı budur aynını yollayabilirsiniz yada daha özgün bişey farketmez yeterki konu bu olsun saygılar.......:Merhaba benim sorum şu: yurt dışından vergisini ödesek dahi neden telefon alamıyoruz? Bizi neden Türkiyerde satılan 2000 3000 liralık telefonlara mecbur ediyorsunuz aynı özellikte bir telefonu dışarıdan 300 dolara alabiliyoruz 150 dolarda siz vergi koyun alalım hen biz kazanalım hem ülke kazansın büyük şirketleri değil birazda vetandaşı düşünün lütfen saygılar. (en azından yolcu beraberinde senede bir defa kuralını posta ile alımlardada serbest bırakın tabiî ki vergisi kerşılığında)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

Arkadaşlar bimere başvurdum postayla telefon yasağına karşı sizinde katılımlarınızı bekliyorum belki bi yararı olur biliyorsunuz ağlamayana meme yok bizim ülkede yolladığım yazı budur aynını yollayabilirsiniz yada daha özgün bişey farketmez yeterki konu bu olsun saygılar.......:Merhaba benim sorum şu: yurt dışından vergisini ödesek dahi neden telefon alamıyoruz? Bizi neden Türkiyerde satılan 2000 3000 liralık telefonlara mecbur ediyorsunuz aynı özellikte bir telefonu dışarıdan 300 dolara alabiliyoruz 150 dolarda siz vergi koyun alalım hen biz kazanalım hem ülke kazansın büyük şirketleri değil birazda vetandaşı düşünün lütfen saygılar. (en azından yolcu beraberinde senede bir defa kuralını posta ile alımlardada serbest bırakın tabiî ki vergisi kerşılığında)

sen garip bir vatandaşsın kim dinler seni..göbeğini kaşıyan adam ne zaman laftan anlamış,lafın gereğini yapmış..laf ola beri gele...

• Olsun belki bu ''garip vatandaşlar'' artarsa ''bi bakın dertleri ne ola'' der ulu padişah bellimi olur.
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Muz cumhuriyetinde yaşıyoruz haberiniz yokmu :) Kitle aşırı olması gerekiyor ki (buda neredeyse imkansız 1000+ kişi bile olsa sallamazlar) buda neredeyse imkansız..
    Sonuçda firmalar bu yasak sayesinde ceblerini dolduruyor..
  • posta ile telefon getirmenin derinliğine inen,yurtdışından yolcu beraberinde cep telefonun getirmenin ta derinliğine inen,bu zihniyet samimi olamaz muhakkak bu yolları kapamanın getirdiği ranta göz diken ve siyaset ticaret ilişkisini her daim beraber götüren büyükler olduğu sürece sen anca bimere acıyın bize dersin oda bi tekme daha kor..memleket bu yapacak bişey yok..dünya da örneği yok..zira memlekette her daim dünyada olmayan yeni şeyler ve durumlar ortaya çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alainn

Muz cumhuriyetinde yaşıyoruz haberiniz yokmu :) Kitle aşırı olması gerekiyor ki (buda neredeyse imkansız 1000+ kişi bile olsa sallamazlar) buda neredeyse imkansız..
    Sonuçda firmalar bu yasak sayesinde ceblerini dolduruyor..

Olsun genede sizde bu durumdan memnun olmadiginizi bildiren bi yazi yollayin bimere bisi kaybetmezsiniz aksine belki hep birlikte kazaniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thl telefonlarin gps nasil.

• http://www.devicespecifications.com/en/model/446a2c93 thl 5000 getirebilcek olan varmı
  • Gelir mi bilmem ama sansimi denemeyi dusunuyorum thl t100s var onu satarsam alirim onu inceledim guzel biseye benziyo

• quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

quote:

Orijinalden alıntı: saw82

ARKADAŞLAR BENDE THL T100S VAR AMA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPTIGIMDA KARŞI TARAFA GÖRÜNTÜM ÇOK KÖTÜ GİDİYOR.ÜSTELİK ÖN KAMERAM 13 MP AMA KARŞI TARAF GÖRÜNTÜMÜN ÇOK KÖTÜ OLDUGUNU SÖYLÜYOR.ÜSTELİK DEGİŞİK TELEFONLARI ARADIM SONUÇ AYNI

Dostum ön kameramın ayarlarını düşürün bence.
    13mpx olması avantaj degil dezavantajdır..
    Hiç denemedim görüntülü konuşma olayını ancak tahminim o yönde.

düşürdükçe düşürdüm 1 megapiksel yaptım ama degişen bişe olmadı :(

• Bu telefon ile lg g2 arasında kaldım. Gold rengini bir arkadaş 750 tl ye satıyor. Fiyat nasıl? Ayrıca kamera performansı nasıl g2 ye göre?

• G2 bilmem de cihazın kamerası gerçekden çok iyi. Hatta çin markaları içinde belkide en iyisidir..
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.