Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Incelemesinde gördüm hocam. Sar değeri hakkında bilginiz var mı? Alacagim sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef yok ama, kaliteli firma olduğundan hiç bakmadım bile.
    Fakat uzun süre konuşunca her telefonda olduğu gibi bundada kulağınız yanıyor :)

Bu arada eğer rom merağınız varsa konu altından devam edelim, miui dahil neredeyse tüm romları kurup kullandım.
    Özellikle 4pda daki romlar çok iyi, konu çok sessiz ve sakin.. Kimsenin rom merağı yok sanırım :)
  • Yakında 4.4 kitkat firmwareside sitede yayınlanacakmış. Fabrika son testleri yapıyormuş..
     THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :)
  • alainn kullanıcısına yanıt
    Baş ağrısı yapıyor mu? :) p780 i bu yüzden satacağım

• Baş ağırsı yok sadece kulağınız yanıyor :) Baş ağırsı olaydı forumda belirtirdim ve cihazı satardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

Incelemesinde gördüm hocam. Sar değeri hakkında bilginiz var mı? Alacagim sanırım

Firmaya w200s i sormak icin mail atmistim. Butun modellerinde sar degeri dusuktu. T100s yanlis hatirlamiyorsam 0.5 Ti
    Aklimda kalan t11 modelinin sar degeri daha dusuktu

• quote:

Orijinalden alıntı: Laboheme

Bugün elime ulaştı, aliexpressten aldım. Gümrüğe girmeden direk geldi. Görüntü olarak harika duruyor. Kurcalamaya henüz başladım. Darısı bekleyenlerin başına...

satıcının linkini banada gönderir misin rica etsem ?
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Sizin telefonunuz ne alemde, varmı bir gelişme ?
  • telefonu satın aldım. Hangi romları öneriyorsunuz? Birde özetle nasıl yüklediğinizide anlatsanız iyi olur. Cwm - mtk tools vs
  • http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=561263&st=420#entry31645874 ( Bu romu tavsiye ederim çok güzel çalışıyor.)

Needromdaki yazılımlar pek hoşuma gitmiyor. Mesela 25.02 tarihli firmwarelerde ekranda matlık var. Bunu en iyi kilit ekranını açınca görebiliyorsunuz.

http://yadi.sk/d/SnKYiaRTMvujT (miui v5/4.4.18 bu romda oldukça güzel çalışıyor ama fazla kullanmadım sorunsuz romdur.)

Miui ana link -------- >>http://en.miui.com/thread-7898-1-1.html

Siz hangi romu kullanıyorsunuz?

• Thl 100 ariyorum satan varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Azerbacandaki tanidik aldi postaneden ayin 15'inde gelecek kismetse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3206 -- 2 Haziran 2014; 8:43:14 >
    miui romda whatsapp çalışıyormu?

needromdaki miui lerde whatsapp sorunu var hepsini denedim oradaki romlarda stabil olan miui rom yok.

ben martın başında iki tane getirttim bu telefondan uzun uğraşlar sonucu bir tanıdık vesilesiyle.birini kendime diğerini enişteme.ikimizde çok memnunuz telefonlardan

rom merakım benimde var bu arada
  • Bir THL T100 bir de T200 siparişi vereceğim. (T200 6" ekran ile daha iyi bir secenek gibi duruyor şu an) Hangisini kullanacağıma geldiğinde karar veririm ama tekini elden çıkartırım herhalde :)

Uygun fiyat veren arkadaşlar olursa görüşürüz ya da değiştirir değiştirir kullanırım Her iki cihaz da çok şık ve karizmatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

telefonu satın aldım. Hangi romları öneriyorsunuz? Birde özetle nasıl yüklediğinizide anlatsanız iyi olur. Cwm - mtk tools vs

Hocam hayırlı olsun. Biraz geç oldu ama sar değeri Firmanın verdiği cevaba göre

THL T100S phone's SAR is 0.645w/kg.
  • 4pda lınkını verdiğim romu kullanıyorum. Tavsiye ederim..

• murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Elinize ulaşır umarım hayırlı olsun..

• brave1907 B kullanıcısına yanıt
    Whatshup kullanmıyorum o yüzden bilmiyorum ama needromdakı mıuı rumları denemedım, mıuı resmi forum sitesinden link.verdim ayarlarını yaparsanız çok smoth ve akıcı çalışıyor.

• Arkadaşlar miui ve cm11 yeni versiyonları çıkmış, ben indirmeye başladım bilgilendiririm...

http://www.needrom.com/phone-roms/thl/t100s/

Edit : Cm11 ve Miui 4.5 romlarını kurup test ettim. İki romdanda memnun kalmadım, niko nun sp7 romu şuan en iyisi diyebilirim arkadaşlar..
    Line kullanıyorsanız kurduğunuz romlarda test edin, Line açın ayarlar kısmına girin yukarı aşağı yaptığınızda donduğunu göreceksiniz sadece linede değil,
    bazı programlardada donabiliyor. Sp7 romda hiç tıkanma ve buglanma söz konusu olmuyor.

Oldukça akıcı ve seri çalışan romdur. Kitkat çıkana kadar kalınabilecek romdur diyebilirim..
    Niko yeni rom çıkarırsa mutlaka paylaşırım...

-Ayrıca arkadaşlar çok rom kurup testler yapıyoruz, size tavsiyem hoşunuza giden romda kalacaksanız o romu 3 kere full wipe yaparak tekrardan kurun.
    Artık sistem dosyaları v.s. kalıyor ve stabil çalışmayabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 3 Haziran 2014; 13:25:53 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.