Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarji kaç gün dayanıyor sizin telefonda? Ekran açık kalma süresi kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

Şarji kaç gün dayanıyor sizin telefonda? Ekran açık kalma süresi kaç?

2700 pil ile çok sık kullanımda rahat 1,5 gün gidiyor. Normal kullanım ile 2 gün dayanıyor.
    Bu tabiki herkesde değişiklik gösterir, mesela ben hiç oyun oynamam daha çok line kullandığımdan wifi sürekli açık kalıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 3 Haziran 2014; 20:24:52 >
  • Batarya Kalibrasyon hakkında biraz araştırma yaptım, pili kalibre yapmak istedim fakat pil teknolojisinin özelliğinden kalibreye gerek yokmuş.
    İstediğin zaman şart et / şarjdan çıkar mevzusu varmış.

Bu konu hakkında bilgisi olan kimse varmı ?
  • bimerden cevap geldi...
    Sayın ÇETİN, 6/7/2011 tarihli ve 2011/39 sayılı Genelge'nin "Sınırlamalar" başlıklı bölümü gereği cep telefonlarının gümrük vergilerinden muafen serbest dolaşıma sokulabilmesi, cep telefonunun sadece yolcu beraberi kişisel eşya olması halinde (ve 2 takvim yılı için bir defaya mahsus olarak) mümkün olup, bunun dışında hediyelik eşya statüsünde veya posta/hızlı kargo taşımacılığı yoluyla muafen veya vergileri ödenmesi suretiyle dahi cep telefonu getirilmesi mümkün bulunmamaktadır. Söz konusu düzenleme hakkında herhangi bir değişiklik öngörülmemektedir. Bilgi edinilmesini rica ederim.

arkadalar yine söylüyorum lütfen herkes birer mesaj yollasın bimere çok fazla şikayet olursa inanıyorumki bu yasak kalkacaktır.
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Başvuru Metni:

İyi günler. Ülkemize yurtdışından telefon getirtmek yasak, bu yasak yüzünden büyük firmalar istediği pazarlama şartları ile bizlere faiş rakamlarda telefon satıyorlar. Telefon bir ihtiyaçtır, kimisi alır ALO diye kullanır, kimisi alır o cihazla elektronik ürünleri (ÖRN:Bilgisayar) tamir eder. Ben buradan adam akıllı bir telefon almaya kalkdığımda yüksek rakamları görüyorum. ÇİN den telefon getirtmek istiyorum ülkemizde telefon getirtmek yasak. Samsung, Htc, Apple gibi markalara bir dünya para ödüyoruz. Bu cihazların aynı özelliğindeki telefonlar 150 ile 300 dolar arası satılmakta. İnsanın zoruna gidiyor, biz burada (eski para ile milyarlar) harcıyoruz. Lütfen bu konuda bir adım atılsın ve ülkemizdede sınırlı sayıdada olsa yurtdışından telefon getirtmek serbest olsun. 200 / 300 dolarlık cihazlara burada yüksek rakamlar ödeniyor ve bu firmalara gün doğuyor. Piyasayı tekelleştiriyorlar. Bu konuda gerekli adımların atılmasını tarafımca size arz ediyorum. Gereğinin yapılmasını dilerim. İyi çalışmalar...

----------------------------------------------------------------------------

Bende yazıp gönderdim, bir işe yarayacağını sanmıyorum ama umarım olur..

• alainn kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim belki şikayetler arttıkça sorunun üstünde düşünürler.
    Gıram ümidim yok, bu devlet başta olduğu sürece pek ümidinizde olmasın.. (neyse siyasi konulara girmeyelim :)
  • alainn bu romu (Niko'nun romunu) nasıl kuracağımız konusunda açıklama yapılmamış. Flash tool gibi bir ürün ile flash mı yaptınız yoksa
    CWM de install zip deyip sdcard dan mı kurdunuz?
    GPS ve wifi ile ilgili rom iyileştirme sağlıyor mu?
    Ayarlarını yaparsanız demişsiniz hangi ayarlardan bahsediyorsunuz?
    Adım adım anlatma şansınız olursa yeni başlayanlar da yararlanabilir.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 4 Haziran 2014; 16:04:12 >
  • ggursel G kullanıcısına yanıt
    Rom CWM den kuruluyor, romu indirin cwm den full wipe yapın. Yinede ben aşamaları yazayım bilmeyen arkadaşlara faydası olur.

- Mounts / Format system ve Format cache yapın,
    - Wipe all data sonra cache ve en son dalvik yapın, ardından romu kurun..

Rom ile ilgili detaylar şunlar ;

- Roma apex launcher gömülü olarak geliyor, ayar yapın dediğimden kasıt apex ayarlarını yaparsanız menülerin akıcı çalışması falan çok daha hızlı oluyor.

- Viper4android FX kurulu geliyor. Programın ne işi yaradığını bilmeyenler için küçük açıklama yapayım.

Bu program bir nevi amfi görevi görüyor, şuana kadar kullandığım en kaliteli program diyebilirim. Kulaklığınızı takın müzik açın ve ekolayzıra girin ayarları zevkinize göre düzenleyin. Oldukça tatmin edici kaliteli bir ses elde edeceksiniz.

- Romu çok fazla anlatmama gerek yok, şuana kadar kullanabilecek en stabil rom diyebilirim.

- Batarya iyileştirmelerinden, grafik düzenlemesine, GPS ve şebekeye kadar iyileştirilmeler yapılmış..

Rom hakkında sorularınız olursa buradan yazın herkes için faydalı olur, bilgim doğrultusunda elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırım..

Romun ana konusu --- >>http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=561263

• 4pda sitesinden Thl nin kendi ram temizle programını indirdim, onuda roma kurabilirsiniz..

http://s3.dosya.tc/server23/RWnaxS/Thlram.rar.html
  • Teşekkürler.
    Yalnız dikkatimi çeken bir konu diğer romlar 500-600 MB iken bu 280 MB.
    Linki paylaştığınız için teşekkürler Rusçam olsaydı keşke :)

Başlamadan önce mevcut rom ve IMEI yedeklersek iyi olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 4 Haziran 2014; 20:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggursel

Teşekkürler.
    Yalnız dikkatimi çeken bir konu diğer romlar 500-600 MB iken bu 280 MB.
    Linki paylaştığınız için teşekkürler Rusçam olsaydı keşke :)

Başlamadan önce mevcut rom ve IMEI yedeklersek iyi olur sanırım.

Boyutun küçük olması bence daha iyi, çoğu gereksiz apk lerden arındırmış oluyorlar. İmei backup alın mobileuncle ile tekrar restore yaparsınız...
  • İlginize teşekkürler. Hangi CWM recovery yi yüklediniz?
    Ben mobile uncle tools ile sd carddan yüklenen denenmiş bir CWM recovery arıyorum.
    Güzel CWM ler var Ama Sp Tools gerektiriyor. PC kablo vs ile uğraşmak istemiyorum.
    Sizin önerebileceğiniz bir tane var mı?
  • ggursel G kullanıcısına yanıt
    Ben bu cwm yi kullanıyorum, rardan img dosyasını çıkarıp sd karta attım, mobileuncle ile cwm güncellenmişti..

http://www.dosya.tc/server31/vERhjD/CarlivCWM6044.zip.html
  • http://www.needrom.com/mobile/t100s/

4.3 portlanmış, şuanda kurma fırsatım yoktur. Denemek isteyen arkadaş varsa bilgilendirsin lütfen..
  • 2 gb ram olan cihazda, ram temizlemeye gerek var mı?

• alainn kullanıcısına yanıt
    Altındaki yorumlar sorunları olduğu yönünde. Biraz beklemekte fayda var.
  • Rom yuklemeden once roodluyormuyuz

• bu telefondan arıyorum satmayı düşünen var mı acaba :)
    Hayır gerek yok, sistem dosyaları ve datalar silindiğinden rootlasan bile oda gidecektir..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.