Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ek olarak sizin filmler 3 lü paket benimki 5li paket :)
  • ggursel G kullanıcısına yanıt
    evet farkettim malesef. Ama benimki kalteli ondan farklı fiyatı dermişim :)
  • http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-ONDA-V975i-Tablet-PC-Android-4-3-Quad-Core-Amlogic-9-7-InchRetina/1896320136.html
    Ya arkadaşlar biliyorum konu dışı ama bu tablet geeg de 207 dolar bu adam üçkağıtçımıdır bi bakarmısınız teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alainn

Ben bu cwm yi kullanıyorum, rardan img dosyasını çıkarıp sd karta attım, mobileuncle ile cwm güncellenmişti..

http://www.dosya.tc/server31/vERhjD/CarlivCWM6044.zip.html

s.aleyküm kardeş ben bu işlerin acemisiyim rom u tarif etmişsin ok.bu cwm yi nasıl kuracağız adım adım.sana zahmet şimdiden teşekkürler
  • hasan0263 H kullanıcısına yanıt
    birde bu ram temizleme ve bildirimler için paylaştığın dosyaların kurulumu rar olarakmı nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan0263

birde bu ram temizleme ve bildirimler için paylaştığın dosyaların kurulumu rar olarakmı nasıl olacak

Öncw root yapıp CWM kurmanız lazım. İnternetten biraz araştırırsanız bol kaynak var
  • Orijinalden alıntı: murat3206

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-ONDA-V975i-Tablet-PC-Android-4-3-Quad-Core-Amlogic-9-7-InchRetina/1896320136.html
    Ya arkadaşlar biliyorum konu dışı ama bu tablet geeg de 207 dolar bu adam üçkağıtçımıdır bi bakarmısınız teşekkürler...

[/quotete

Hiç feedback yok. Aliexpress genelde soruna müsaade etmez. Risk alınabilir. Ama ben genelde güvenilir ve kullanıcılardan olumlu yorum almış tedarikçileri tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 13 Haziran 2014; 20:42:05 >

• ggursel G kullanıcısına yanıt
    rootladım.ama arkadaşın verdiği cwm yi indirdim ama kuramadım
  • hasan0263 H kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=uizsmhR5q_I

Burayı izle yaparsın kardeş..
  • Yaa arkadaslar iyi guzel konusuyorsunuz konuyu takipte ediyorum ama bu t11 yada t100 u nasil temin ettiniz ben nasil alabilirim bu telefonu sahibindende birkac ilan var 1000 hatta 1200 isteyen var bir ilan daha var 299 $ yaziyor fakat 45 gun teslim suresi diyor ankarali bir satici guvenilmidir acaba clon falan olmasin telefon yada sansimi deneyip disaridan siparis mi vermeliyim bir akil verin bana. puf noktasi icin pm de atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutsuzluk16

Yaa arkadaslar iyi guzel konusuyorsunuz konuyu takipte ediyorum ama bu t11 yada t100 u nasil temin ettiniz ben nasil alabilirim bu telefonu sahibindende birkac ilan var 1000 hatta 1200 isteyen var bir ilan daha var 299 $ yaziyor fakat 45 gun teslim suresi diyor ankarali bir satici guvenilmidir acaba clon falan olmasin telefon yada sansimi deneyip disaridan siparis mi vermeliyim bir akil verin bana. puf noktasi icin pm de atabilirsiniz

arkadaşım romu kurdum yalnız türkçeye geçemiyorum yardım edebilirmisin
  • alainn kullanıcısına yanıt
    türkçeyi de buldum sonunda eyvallah
  • Arkadaşlar THL 100S alıcam bir adet elinde olan varsa pm atsın lütfen sıfır olması tercihimdir.
  • bulutsuzluk16 kullanıcısına yanıt
    zopo markasını da satıyor o satıcı. eğer garantisini veriyorsa alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan0263

rootladım.ama arkadaşın verdiği cwm yi indirdim ama kuramadım

Nasıl rootladınız? Framaroot ile mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memurdan

Arkadaşlar THL 100S alıcam bir adet elinde olan varsa pm atsın lütfen sıfır olması tercihimdir.

Eğer bekleyecek olursanız 1 aya kalmaz elimde olacak. T100S ve T200 modelleri, tekini alıp diğerini elden çıkartmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: memurdan

Arkadaşlar THL 100S alıcam bir adet elinde olan varsa pm atsın lütfen sıfır olması tercihimdir.

Eğer bekleyecek olursanız 1 aya kalmaz elimde olacak. T100S ve T200 modelleri, tekini alıp diğerini elden çıkartmayı düşünüyorum.

Tamam hocam haberleşiriz
  • Bataryasi iyi rom lazim arkadaşlar. Bilen varsa paylaşabilir mi? Son yükled8liğim romdan batarya konusunda memnun değilim...

• quote:

Orijinalden alıntı: alainn

Miui kullanmistim cok stabil ve smotth calisiyirdu..

Batarya konusunda nasıldı hocam? Şu an kullandığınız roma göre?

• Miui 1 gün bile kullanmadım o yüzden birşey diyemiyecem. Ayrıca cihazı sattım miu3 aldım bekliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.