Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonu rootlayıp CWM revocery yüklemeniz lazım öncelikle.
    Root nasıl yapılır yukarıda anlatıldı zaten. CWM için de yine bu konu altında verilmiş bir CWM recovery linki var.
    Bu işlemleri yaptıktan sonra uygun bir rom bulup sd card'a yükleyin. CWM revocery den install from zip file kısmından
    sdcard'a kopyaladığınız romu yükleyebilirsiniz. Rom yüklemeden önce IMEI ve mevcut romunuzu yedeklemeyi unutmayın.
    Rom yükledikten sonra IMEI uçacaktır. yedeğinizden restore etmelisiniz (Mobile uncle tools yükleyerek hem yedek hem de
    restore işlemlerini yapabilirsiniz).
    Kolay gelsin.
  • ggursel G kullanıcısına yanıt
    bende pc den yaptım.programı bilgisayara kurup çalıştırdım.mavi renkli yere basılıyor
    bahsedeyim hemen Öncelikle biraz fazla ısınıyor gibi geldi (gerçi hiç elimezden düşürmedik geleli tel ne bok yesin :) ben bırakıyorum çocuklar oyun için alıyorlar) fotoğraf çekince ön izleme yapamıyorsun dili ingilizce yapınca oluyor türkçede olmuyor ve gps uyduları görmüyor mühendislik kodundan gps ayarlarını düelteyim derken komple bozdum ihtimalen artık hiç bulamayacak uyduları bu üç olumsuzluık dışında harika bi alet ben cok sevdim şiddetle tavsiye ederim.
  • Elimde sıfır T100s roijinal 2700mah.lik batarya var..
    İlgilenen olursa PM..
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    GPS için yeni bir rus romu va. Alainn bir önceki sayfada linkini vermişti. Onu bayağı methediyorlar. Bir deneyin isterseniz. Zaten bildiğim kadarıyla yedek almıştınız.
    rus romunu kurdum yarım saat sonra kaldırdım hiç beğenmedim. şimdi need romdan bir rom indiriyorum bakalım onu deneyeceğim.
  • İyi bir rom lazimm arkadaslarr link varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin8401 -- 30 Haziran 2014; 16:54:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu telefonda navigasyon calistirabilen varmi

• Beyler Thl5000 getirtebilecek varmi burada

beğenmediğiniz yönü nedir?
  • Neyin begrnmedigim yonu? Yazdim ya 3 olumsuzlugunu. Biraz fazla isiniyor, kamerada on izleme yk ve en onemlisi navi calismiyor. Onun disinda on numara.

Ben rus romunda neyi beğenmediğinizi somuştum. Yeni rom hakkında da önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 1 Temmuz 2014; 10:25:05 >
    GPS için şöyle bir yöntemden bahsediliyor.

This could be fixed by new firmware. Also, enter Engineering menu by typing *#35789#* and scroll right to location services. Click on Location Based Services, then EPO and EPO (Download). For this you should be on wireless. Also for quicker lock times, you should insert your REF position under GPS tab.

İkinci bir alternatif

http://www.chinasmartphonereview.com/fix-gps-problems/

Üçüncü alternatif

This is for anyone having THL Mobile Phone GPS Issues

Before you start the procedure you need:
    1. Rooting - This rom is rooted.
    2. Get Mobileuncle Tools from play store
    3. Get GPS Test from play store
    4. Get Root explorer from play store or internet.

Procedure should be done outdoors:
    1. Turn GPS off on your phone.
    2. Open Root Explorer and find the mtkgps.dat file in /data or /data/misc
    3. Delete mtkgps.dat
    4. Reboot phone
    5. Open Mobileuncle Tools
    6. Tap on 'Engineer Mode'
    7. Tap on 'Engineer Mode (MTK)'
    8. Scroll across to 'Location'
    9. Tap on 'Location Based Service'
    10. Tap on 'AGPS' and then make sure 'A-GPS On/Off' is checked
    11. Tap on 'EPO' and then make sure 'Enable EPO' is checked
    12. Swipe down (notification bar) and turn GPS on
    13. Hit back and then tap 'YGPS'
    14. Wait until you get position lock (mine took about 5 seconds).
    15. This process should create a new mtkgps.dat file.
    16. Hit home button and open GPS Test.
    17. You should get a position lock reasonably quickly.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 1 Temmuz 2014; 10:27:32 >

http://www.needrom.com/mobile/thl-t100s-3/comment-page-2/#comments
    şimdi bu romu kurdum gps 10 saniye geçmeden buldu hemde sadece cama yalkaştım dışarı bile çıkmadan. rus romda türkçe berbet hiç bieşeyi doğru dürüst çevirmemişler o yüzden şöyle bi yüzeylel baktim hemen kaldırdım dün need romdan cm11 kurdum gayet güzel hızlı ve akıcı ama gpsyi açamamıştı şimdi kurduğum romda gps tamam diğerlerini test etmedim ha kamerada ön izleme bundada yok.
    Bunu kurmak için TWRP recovery gerekiyor sanırım. Kurduğunuz TWRP recovery ninde linkini verip, nasıl kurulduğunu da
    paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 1 Temmuz 2014; 11:22:02 >
    valla dostum cihazın geldiği gün rootlarken kurdum tvrpyi ama inan şimdi hangisini kurduğumu hatırlamıyorum galiba nedromdakini kurmuştum link:http://www.needrom.com/mobile/recovery-twrp-2-7-0-0-for-thl-t100s/
    Teşekkürler. Rom ile ilgili diğer görüşlerinizi de bekliyorum. Eğer memnun kalırsanız ben de bunu kuracağım. Cihazım henüz elime geçmediği için şu an
    gerekli programları topluyorum.
  • malesef o romdada şebeke sorunu başgösterdi dışarda arabada hareket halinde şebeke gidiyor telefon çekmiyor mühendislik kodundan baktım bant moduna eksik terler var ama alanları değiştiremiyorsun. geri orjinal roma döndüm burdan gpsyi ayarlamaya çalışacağım

http://www.needrom.com/mobile/miui-4-5-30-by-region98/

miui romunu da bayağı methediyorlar.
  • Yok kardes bir muddet kendi romuyla idare edecegim gpsyi hallettim cunku bu romda oldukca iyi simdilik.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.