Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ali expresten şipariş ettiğiniz koyucu filmler geldimi
  • T100'ün ısınma meselesini videolu bir örnekle belirtmiştim. Nedeni fullHD ekran olabilir. Kamera ön izleme sıkıntısı bütün 6592 ler de türkçe dilinde mevcut. T100 e has bir sıkıntı değil yani.

Sırf ısınma ve full hd ekranın fazlaca pil tüketmesi nedeniyle t11 i düşünüyorum. Belki de Redmi Note

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu kullanan arkadaşlar 5 inch ekranda full hd çözünürlük çok fark ediyor mu? Ekstra ısınma ve şarj tüketimine değer mi? Eğer gerçekten çok farklı değil ise bu büyüklükteki ekranlar için 1280x720 daha doğru bir tercih olmaz mı?
  • Tabiki t100s in 13 megapiksellik kameraları ve 32gb hafızası ekstraları. Ben sadece ekran kıyaslamasını merak ediyorum.
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Geleli 10 gunden fazla oldu.

• murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Gps i nasıl hallettiniz?

• Arkadaslar ben 5 aydir kullaniyorum bu telefonu t100 u ne isinma var ne de baska onemli bir sikintisi goren herkes ekranina hayran kaliyo bence sikintilik birsey deil ancak bu telefonda on goruntuleme ve otomatik netleme de biraz sikinti var o da romla alakali diye dusunuyorum su kitkat cikarsa bole bir sorun olmaz diye dusunuyorum hallederler insallah ayrica isinma konusunda akliniza gelen tum oyunlari oynadim buyuk gb li oyunlari sikinti yok rahat olun

• ggursel G kullanıcısına yanıt
    benim filimler gümrüğe ayın birinde geldi hala orda bekliyor gerçi boşuna almışım filimleri çünkü telefon fabrika çıkışlı filimli geldi ayrıca birde yedek filim koymuşlar içine :) neyse artık almış bulunduk. gps işine gelince son yüklediğim romda gps çalışmıştı bende root explorerle sistem dosyalarına girdim ve gps ile ilgili olanları kopyaladım kendi romunu kurunca onları orjinalleriyle değiştirdim çalıştı.
  • bu arada needromdan linkini verdiğim rom için mesaj attım türkiyede şebeke sorunu var diye. adam hayır türkiyede rom çalışır dedi ama anladığıma göre son güncellemesinden sonra 3gde bi sılıntı olmuş herkes şikayet ediyor bugün yarın düzeltir diye tahmin ediyorum.
  • tugrul6055 T kullanıcısına yanıt
    orjinal rom ile mi kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggursel

orjinal rom ile mi kullanıyorsunuz?

evet hic rom yuklemedim 4.4 cikinca onu yukluycem sadece baska rom denemeye gerek yok bence

• 1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 30/06/2014 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı
    2 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 30/06/2014 Torbaya Eklendi
    3 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 01/07/2014 Torbadan Alìndì
    4 İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM 02/07/2014 Zimmet Edildi (492127)

sonuç ne olur ???Tecrübeli arkadaşlar!!!!
  • gokseller kullanıcısına yanıt
    Murat'da da benzer bir durum olmuştu. En iyi bilgiyi o verir size.
  • tugrul6055 T kullanıcısına yanıt
    GPS wifi gibi konularda sorun yaşamıyor musunuz? Bazı şikayetler var bu konularda orjinal rom ile ilgili.
  • Bu arada GPS wifi 3G gibi konular için stok rom güncellemesi var yeni çıkmış arkadaşlar. 4.2.2. versyion.
    http://www.needrom.com/mobile/t100s-official-rom-3/
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokseller

1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 30/06/2014 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı

gümrüğe takılmış muhtemelen telefon iade gidecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokseller

1 İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM 30/06/2014 Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı

geliyor galiba
  • bilmeden sallamayın 492144 olsaydı geçerdi ama bu kod takılma kodu..
  • son durum bu arkadaşlar!!!
  • gokseller kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardeşim geri gidecek
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.