Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, ellerinize sağlık.

Engineer modda tek bir komut satırı ile imei numarasının değiştirebildiğini okumuştum sanki
    Sanırım rootlamak da engineer moda erişim için gerekli. Neyse cihazlar gelsin de kurcalarız artık.
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Eğer T100'ü makul bir fiyata satmaya karar verirseniz ben talibim
  • Blur kullanıcısına yanıt
    Rica ederim cihazınızı keyfile kullanın.
    Her iki satıra da imei yazıp tek bir sent at command de yapabilirsiniz. Tarif edilen uzun ama sağlam yol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 8 Temmuz 2014; 15:57:59 >
  • ggursel G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggursel

Olacağını sanmıyorum. Doğan ile Wolswagen kadar farklılar.

Özellik olarak baktigimiz zaman bu kesinlikle dogru.Ancak Kamera ve Ses Kalitesi olarak Lumia 925 ile bas edebilecek telefon THL yi gectim yine Nokia olur ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni romu kurdu iseniz yorumlarınızı paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 9 Temmuz 2014; 11:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermac20

Eğer T100'ü makul bir fiyata satmaya karar verirseniz ben talibim

Pm'den fiyat teklifinde bulunabilirsiniz dilerseniz. Olmadı cihaz gelince satışa koyacağım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alainn

Miui 1 gün bile kullanmadım o yüzden birşey diyemiyecem. Ayrıca cihazı sattım miu3 aldım bekliyorum :)

En iyisini yapmissin bende t100s i sattim mi3 aldım yıllardır iPhone serilerini kullandım Samsung kullandım bu cihaz hepsine beş basar hız ,batarya,stabillik herşey mükemmel adamlar resmen android ile ios u birleştirmiş arkadaş ya android piyasasının kralı hayırlı olsun güle güle kullan kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: kahramanfb

Arkadaslar T100S im geldi, yaklaşık üç haftadır bende orjinal room ile yani cihaz geldigi gibi kullaniyorum. Simdilik bir sıkıntı yok oyun oynarken vb. ısınma hariç. Yalniz ben ekran görüntüsünün nasil alindiğini bulamadim yapabilen var mi tabi böyle bir özellik varsa !

Pover+ses kısma tuşlarına birlikte 5 saniye basılı tutunuz alacaktır iyi günler.

• ti_ger kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :) Sizede hayırlı olsun..
    kurdum kullanıyorum ama pek hoşlanmadım orjinal rom daha düzgün ve hızlıydı sanki. antutu testi yerlerde orjnalde 27000 i görmüştü bunda 23529 zaten yavaşlık hissedilir derecede biraz daha kullnıp başka roma geçeceğim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ti_ger

quote:

Orijinalden alıntı: kahramanfb

Arkadaslar T100S im geldi, yaklaşık üç haftadır bende orjinal room ile yani cihaz geldigi gibi kullaniyorum. Simdilik bir sıkıntı yok oyun oynarken vb. ısınma hariç. Yalniz ben ekran görüntüsünün nasil alindiğini bulamadim yapabilen var mi tabi böyle bir özellik varsa !

Pover+ses kısma tuşlarına birlikte 5 saniye basılı tutunuz alacaktır iyi günler.

Teşekür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alainn

Teşekkür ederim :) Sizede hayırlı olsun..

Rica ederim :)

• murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Aynı kişi yeni bir rom eklemiş.
    http://www.needrom.com/mobile/thl-t100s-4/ Bu rom batarya kullanımında da iyi diyorlar.
    biliyorum ama bir iki düzenleme diye tahmin ediyorum değiştirmeye değmez.
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Batarya optimizasyonu cazip olabilir belki.
  • nihayet koruyucu filmler ve kılıfta elime ulaştı ama zarf ıslaktı ptt tutanak tutmuş Allahtan ıslanınca zarar görecek malzeme yok içinde 25 günde anca ulaştı elime geegten de bir tablet sipariş etmiştim onda v925i onbeşgün önce ikiside aynı gün geldi tablet takılır diyordum ama direk geçti üstüne dijital resim cerçevesi yazın fiyatıda 101 dolar yazın demiştim yazmışlar onun etkisi oldumu bilmiyorum 207 dolarlık malzeme takılması gerekirdi, kendimi vergiye hazırlamıştım ama nasip değilmiş :) bidahaki sefere artık.
  • Arkadaşlar, bu telefonun sitesinde 2G için GSM 900/1800MHz 3G WCDMA için ise 850/2100MHz bantlarında çalışır gibi bir bilgi var benim bildiğim turkcell/vodafone 900mhz üzerinden çalışıyor. O zaman bu telefonun 3G si turkcell için uygun değil mi? Bilgisi olan var mı?
  • Kazim777 K kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar böyle bir problemi olan olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 14 Temmuz 2014; 14:46:02 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.