Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda en güvenilir ve emin yol avrupaya yooatıp ordan birinin gelirken getirmesi. bu siteden alain bir imza kampanyası başlattı bu yasağın kalkması için ama malesef pek rabet görmedi.
    http://www.change.org/tr/kampanyalar/bimeresesiniduyur-yurtd%C4%B1%C5%9F%C4%B1ndan-telefon-almak-serbest-olsun-vergisiyle
    bu linke tıklayıp imza vermeyenler birer imza atarlarsa sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

Şu anda en güvenilir ve emin yol avrupaya yooatıp ordan birinin gelirken getirmesi. bu siteden alain bir imza kampanyası başlattı bu yasağın kalkması için ama malesef pek rabet görmedi.
    http://www.change.org/tr/kampanyalar/bimeresesiniduyur-yurtd%C4%B1%C5%9F%C4%B1ndan-telefon-almak-serbest-olsun-vergisiyle

Avrupa'ya girişte sıkıntı var mı? Avrupa'da gümrük vergisi olmadığından emin misiniz?

• lovelyosman kullanıcısına yanıt
    birsürü insan var oraya yolltan hiç vergi ödedik diyeni duymadım bu formdaki diğer konularıda takip ediyorum vergi yok ben Azerbaycana yollattım ordan geldi orada da vergi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelyosman

quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

Şu anda en güvenilir ve emin yol avrupaya yooatıp ordan birinin gelirken getirmesi. bu siteden alain bir imza kampanyası başlattı bu yasağın kalkması için ama malesef pek rabet görmedi.

Avrupa'ya girişte sıkıntı var mı? Avrupa'da gümrük vergisi olmadığından emin misiniz?

bende ingiltereye yollattim.sorunsuz gumruksuz
    teslim edildi.gerci bana ulasamadi telefon halen.ama avrupaya sorunsiz gidiyor

• hey gözünü sevdiğimin avrupası muasır medeniyetler işte..bizim memlekete'de 2 milyon suriyeli giriyor..1 telefon girmiyor..halbuki bu suriyeliler ile en az 1,5 milyon telefon girmiştir memlekete..
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

hey gözünü sevdiğimin avrupası muasır medeniyetler işte..bizim memlekete'de 2 milyon suriyeli giriyor..1 telefon girmiyor..halbuki bu suriyeliler ile en az 1,5 milyon telefon girmiştir memlekete..

bir iki suriyeliyle anlasip,telefon siparislerini orayami versek hatta buyuk partilerde siparis verip,tum telefon bekleyenleri kurtarmali bu dertten.

• Arkadaslar T100S im geldi, yaklaşık üç haftadır bende orjinal room ile yani cihaz geldigi gibi kullaniyorum. Simdilik bir sıkıntı yok oyun oynarken vb. ısınma hariç. Yalniz ben ekran görüntüsünün nasil alindiğini bulamadim yapabilen var mi tabi böyle bir özellik varsa !

• 32 GB garantili Nokia Lumia 925 ile takas etmek isteyen var mı?
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Senin adam romu güncellemiş. Sorunu çözdüğünü iddia ediyor. Alttaki yorumlar da o yönde.
  • Utku kullanıcısına yanıt
    Olacağını sanmıyorum. Doğan ile Wolswagen kadar farklılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 8 Temmuz 2014; 10:17:09 >
  • arkadaşlar ekran görüntüsü almayı ben de bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggursel

Olacağını sanmıyorum. Doğan ile Wolswagen kadar farklılar.

Aynen; attan inip eşeğe binmiş gibi olacağım.

Ben de niye kaliteyi bırakıp çin mallarına yöneldiysem. Değişiklik olsun işte.

• Nokia yi dogan olarak tanimlamistim :)

• ggursel G kullanıcısına yanıt
    O da sizin bilgisizliğiniz olsun.

• ggursel G kullanıcısına yanıt
    gördüm indiriyorum şimdi
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Utku kullanıcısına yanıt
    Bu yorum bende kızgınlıktan ziyade hayal kırıklığı yarattı. Ben tanımadığım bir kişiye bilgisiz (ya da herhangi kırıcı bir söz ) demezdim.
    Anlaşıldı ki diyalogta bulunabileceğim biri değilsiniz. Bu konu benim için kapanmıştır. Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 8 Temmuz 2014; 13:48:27 >
  • T100 ve T200 cihazlarım yolda teslim alamadan önce genel olarak tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isterim:

(Bu arada gelecek cihazlardan birini teklif usulu satmayı düşünüyorum.)

Aslında bu bilgiler konunun ilk mesajı olarak da düzenlense faydalı olurdu.

1. IMEI değişimi için cihazı root etmek gerekmiyor değil mi? Genel anlamda root gerekli mi?
    2. Sorunsuz IMEI değişimi için hangi programı kullandınız? Açıklamalı linki mevcut mu?
    3. Kit Kat gelecek deniyordu, hala mı yok?!
    4. GPS ile ilgili sıkıntılar nedir? Çalışmıyor mu? Çözebilen var mı?
    5. Son olarak Android market cihazı tanıyor mu?

Yurt içi - yurt dışı A'dan Z'ye bir rehber iyi olurdu aslında

Gelecek yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

• Blur kullanıcısına yanıt
    1. IMEI değişimi için cihazı root etmek gerekiyor. Bir önceki sayfada nasıl yapacağınız anlatılıyor.
    2. Mobile uncle tools ile yapabilirsiniz.
    BİLMENİZ GEREKEN İMEİ DEĞİŞTİRMEK YASAL BİR İŞLEM DEĞİLDİR.
    BU İŞLEMİ EĞER İMEİNİZ ZARAR GÖRMÜŞSE RESTORE İÇİN KULLANMANIZ ÖNERİLİR.
    programa gir
    engineer mode tıkla
    engineer mode (mtk) tıkla
    üst menuden telephony nin yanında olan connectivitiy tıkla
    bu menuden CDS information tıkla
    girdiğin menuden radio information tıkla
    phone1 -phone 2 diye menüden
    phone 1 i seçtiğini varsayarsak
    açılan menude AT+ yazıyor onun yanına tıkla e yaz
    e yazınca aşagıda kodlar çıkacak, AT+EGMR=1,7"" olanı seç

T+EGMR=1,7"" bu ifade üstte görünecek. orda yer alan iki tane tırnak işareti arasına ,yüklemek istediğin imei numarasını yaz ( örnek "1234567890" )
    send at command yazan yere tıkla
    command sent yazacak
    o yazıyı gordukten sorna telefonu kapat aç

İkinci SİM İÇİN
    AT+ kısmına kadar aynı işlemleri tekrar edip
    (AT+EGMR=1,10,”“) kısmında iki tane tırnak işareti arasına ,yüklemek istediğin imei numarasını yaz (aynı numara )
    send at command yazan yere tıkla
    command sent yazacak
    o yazıyı gordukten sorna telefonu kapat aç
    3. Kiitkat ile ilgili bilgi yok.
    4. GPS kiminde sorunlu kiminde değil. Sorunlu ise yine yukarıda çözüm yolları verilmiş durumda.
    5. Bir sorun yaşayanı duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 8 Temmuz 2014; 15:59:04 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.